Vanzarile Porsche au crescut cu 7.2 % în aprilie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.05.2012
Porsche a înregistrat o creştere semnificativă a vanzărilor în luna aprilie, când a reuşit să vândă 12.588 unităţi la nivel global, cu 7.2 procente mai mult faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

Porsche a anunţat rezultatele de vânzări ale primelor patru luni ale anului, iar marca germană sărbătoreşte o creştere a livrărilor de 12.6 procente. Totodată, Porsche a vândut cu 7.2 % mai multe unităţi în aprilie 2012 faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Mai precis, Porsche a livrat 43.141 unităţi în primele patru luni ale anului, în timp ce vânzările din aprilie au atins 12.588 unităţi. Cayenne este în continuare cel mai popular model din gama Porsche.

Potrivit lui Bernhard Maier, membru al Consiliului Executiv de Vânzări şi Marketing de la Porsche, rezultatele mărcii sunt mai bune decât cele anunţate de strategia de creştere planificată până în 2018. Maier a subliniat faptul că Porsche are un obiectiv strategic de a obţine creştere calitativă, dat fiind contextul actual al economiei globale. Pieţele din Germania şi din Rusia au adus creşteri semnificativ pentru Porsche în aprilie 2012, vânzările mărcii crescând cu 21.5, respectiv 22.9 procente în luna respectivă în raport cu rezultatul precent pentru aprilie.

Noua generaţie a lui Porsche 911 a ieşit în faţă, marcând 3.123 de unităţi livrate la nivel global, marcând o creştere de 40.4 procente faţă de anul precedent. Porsche Cayenne, cel mai popular model al mărcii, a fost livrat în 6.037 unităţi la nivel global.

Strict la nivel european, livrările Porsche au crescut cu 13.1 procente faţă de anul anterior. Între timp, pe piaţa din Statele Unite ale Americii, livrările Porsche au crescut cu 8.4 procente.

Via | Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru