Vanzarile Rolls-Royce sunt in crestere

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.10.2008
Rolls-Royce a anuntat o crestere in vanzari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Esential

7 % este cresterea in vanzari obtinuta de Rolls-Royce, fata de anul trecut.

Rolls-Royce a reusit sa invinga tendintele din piata auto mondiala, anuntand cifre de vanzari in crestere fata de anul trecut. In cursul lunii trecute, vanzarile au crescut cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In septembrie, Rolls-Royce a anuntat comercializarea a 827 de unitati, obtinand astfel o crestere de 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Aceasta crestere aproape sfidatoare fata de declinul economic mondial a demonstrat inca o data stabilitatea financiara a marcilor de lux. Oficialii companiei au declarat ca aceasta crestere a fost realizata datorita cererii in crestere din Orientul Mijlociu, dar si de piete noi, cum ar fi India.

Pe langa expansiunea pe anumite piete, gama de modele a fost extinsa cu versiunile coupe si cabriolet ale lui Phantom.

Pentru a face fata cererii in crestere, Rolls-Royce a angajat inca 200 oameni in cursul acestui an, urmand sa recruteze inca 200 angajati anul viitor. Acest pas este necesar datorita lansarii berlinei RR4.

Via | AutoCar 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru