Vară fierbinte pentru Tesla: americanii au produs peste 53.000 de unități Model 3 în ultimele 3 luni, în creștere cu 82%

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a produs peste 53.000 de unități Model 3 în perioada iulie-septembrie, cu 82% mai mult decât în aprilie-iunie, în timp ce livrările au ajuns la aproape 56.000 de unități.

Tesla a înregistrat numeroase probleme de producție în prima parte a acestui an, însă cu toate acestea raportează în continuare cifre spectaculoase în rapoartele trimestriale.

De exemplu, în perioada iulie-septembrie, constructorul american a produs 53.239 unități Model 3, în creștere cu 82% comparativ cu perioada aprilie-iunie, când a produs doar 29.000 de unități.

"În al treilea trimestru al anului am făcut tranziția de la producția versiunii cu tracțiune spate și aproape toate unitățile produse în ultimele săptămâni au fost dual motor. Acest lucru a adăugat o complexitate majoră, dar am executat cu succes această tranziție și în cele din urmă am produs mai multe unități dual motor decât cu tracțiune spate în Q3", explică Tesla.

De asemenea, Tesla a livrat 55.840 de unități Model 3 în același trimestru, în creștere de aproape 3 ori comparativ cu trimestrul al doilea, când au fost livrate doar 18.000 de unități.

În plus, oficialii Tesla insistă că există loc pentru creșterea producției și livrărilor pe măsură ce comercializarea lui Model 3 va fi extinsă și în alte țări.

"Livrările noastre au fost limitate la versiunile mai scumpe și doar la clienții nord-americani.

Rămân oportunități semnificative de creștere prin introducerea opțiunii de leasing, a versiunii cu baterie standard și a versiunilor mai accesibile și a startului livrărilor internaționale", mai precizează Tesla.

Via Electrek 

Comentarii (3)

  • foarte frumos...asa da

    intreb doar...astea sunt livrarile, asamblarea o face clientul in fata casei?
    8 11
  • Edikkk
    Bravo Tesla !!

    Încă un cui bătut la coşciugul motorului termic !
    6 3
  • AU CAM PLECAT PRO RUSII SI RESTUL SCEPTICILOR
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru