Varianta de producție a lui McLaren Senna GTR Concept ar putea fi prezentată la finalul săptămânii: modelul destinat circuitului va fi produs în doar 75 de unități

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea de producție a lui McLaren Senna GTR Concept ar putea fi prezentată în 15 februarie, urmând ca publicul să o poată admira în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Modelul destinat circuitului promite "cel puțin" 825 de cai putere.

McLaren a expus noul Senna GTR Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2018. Prototipul pregătit de constructorul britanic anunța un viitor model dezvoltat exclusiv pentru circuit.

Doar 75 de unități Senna GTR vor fi asamblate, iar conform oficialilor McLaren, toate acestea au fost deja rezervate, în condițiile în care nimeni nu a văzut versiunea de producție.

Conform unor voci apropiate companiei, McLaren va publica primele imagini cu Senna GTR în 15 februarie, urmând ca debutul oficial să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie. 

Versiunea de serie a lui McLaren Senna GTR va folosi structura Monocage III și va avea 1.198 de kilograme, masă trecută și pe fișa tehnică a lui Senna. Unitatea V8 biturbo de 4.0 litri va dezvolta "cel puțin" 825 de cai putere și va fi cuplată la o transmisie derivată din cele utilizate în motorsport. Spre deosebire de varianta de stradă, viitorul Senna GTR va primi o serie de modificări atât în dreptul pachetului aerodinamic, cât și în dreptul trenului de rulare.

Via | TheSupercarBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru