Vechiul Audi A8, reinviat de pachetul RDX Race Design

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.10.2008
RDX Race Design a creat un pachet de tuning care modifica radical look-ul exterior al vechii generatii Audi A8.

Majoritatea caselor de tuning de pe piata se inghesuie sa modifice cele mai noi modele si uita de generatiile trecute, care isi mai au inca farmecul lor. RDX Race Design este una din exceptii, tunerii preocupandu-se mai nou de look-ul unui model care inca impresioneaza. Este vorba despre generatia trecuta a limuzinei A8, care a primit, in urma tratamentului RDX, un aspect exterior mult mai agresiv.

Tunerii au reusit sa improspateze look-ul modelului din Ingolstadt prin inlocuirea spoilerului frontal, montarea unor lumini LED de pe actualul A6 si inlocuirea grilei vechi cu una noua, regasita pe modelele sportive din gama Audi. Agresivitatea este sugerata si de prizele de aer frontale, care pot fi comandate in patru variante de design.

In partea posterioara lucrurile stau la fel de bine, RDX inlocuind spoilerul de serie cu unul mai sportiv, care gazduieste acum un deflector si patru tevi de esapament cromate. Pentru cei care vor, RDX poate vopsi deflectorul intr-o culoare contrastanta.

Pachetul de tuning pentru Audi A8, gandit de RDX Race Design, poate fi cumparat in Germania cu 925 de euro, insa accesoriile sale pot fi achizitionate si separat.

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • as21ro
    sincer
    marca mea preferata e Audi, dar kitul asta pt A8 nu ma incanta cu nimic. E mai frumos un A8 standard! ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru