Vechiul Golf 4 al prinţesei Kate Middleton, estimat la 50.000 de lire

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.07.2011
Actualul proprietar al Golf-ului deţinut în trecut de Kate Middleton, proaspăta prinţesă a Regatului Unit, scoate la licitaţie maşina. Valoarea estimată este de 50.000 de lire.

Esential

50.000 de lire sterline este valoarea estimată a maşinii lui Kate Middleton.

După celebra nuntă regală a cuplului britanic compus din prinţul Henry şi consoarta sa, Kate Middleton, tabloidele din Regatul Unit au exploatat la maxim subiectul. Cea mai nouă poveste vine din partea publicaţiei The Daily Mail, care a reuşit să dea de urma unei maşini care a aparţinut proaspăt încoronatei prinţese.

Al Brazil este un britanic care deţine în prezent Volkswagen-ul pe care Kate l-a folosit în urmă cu câţiva ani. Este vorba despre un Golf 4 produs în 2001, pe care britanicul l-a achiziţionat cu echivalentul a 1600 de euro de la fratele prinţesei, James Middleton. Noul proprietar a încredinţat maşina fiului său Sonny, fără a conştientiza valoarea sa.

După nunta princiară, maşina a fost evaluată iniţial la 20.000 de lire sterline (adică 23.000 de euro), însă o casă de licitaţii britanică a revizuit valoarea. La final, Golf-ul deţinut de Kate a fost estimat la nu mai puţin de 50.000 de lire sterline, echivalentul a 57.300 de euro.

Licitaţia va porni însă de la 20.000 de lire, proprietarii sperând să obţină măcar dublu acestei sume. 

via | autoblog

Comentarii (8)

  • Inventivi ca romanii...
    Eu m-as multumi sa zic ca am un golf CA al printesei :)
    11 3
  • credeam ca printul william s-a insurat cu kate nu henry din cate am vazut la tv
    8 1
  • george
    FOSTA PITZI, ACTUALA PRINTESA?
    Hmmm, daca mergea cu Golf 4 (probabil si TDI) inseamna ca actuala printesa ar fi putut sa fie un fel de pitipoanca englezeasca...
    6 26
  • @george
    ce treaba au pitipoancele cu golfurile? fie ele si TDI:|
    15 2
  • george
    ASA SPUNE POPORUL VERDE
    @andrey11

    Ca cica cu Volkswagen Passat cocosat TDI si Golf 4 TDI merg numai cocalari, pitipoance si din astia mai inceti la minte. Trebuie sa fi vazut si tu astfel de edicte, rezolutii, decrete si directive...
    4 12
  • de ce george
    ca nu conducea bemveu sau renault? :)) esti tare tembel :))
    3 0
  • Blaa...
    @george retardu
    cum ai ajuns sa asociezi golf tdi (cea mai comuna, normala si practica masina) cu pitipoancele si cocalarii? poate pitipoanca locala din satul tau are golf tdi si voi va uitati la ea cu invidie din caruta
    1 0
  • @Blaa
    Asa e. Pitzipoancele si cocalarii nu merg cu VW, merg cu Toyota Corolla. :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru