Vechiul Renault Clio rămâne pe piaţă şi se va numi Collection

de Bogdan Mirică
Marti, 23.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunţat că va păstra în producţie vechea generaţie a modelului Clio, sub denumirea Collection. Modelul va fi disponibil alături de numai două motoare, unul pe benzină şi un diesel.

Deşi noua generaţie Renault Clio s-a bucurat deja de o primire bună din partea publicului larg, constructorul francez a decis să păstreze pe piaţă şi vechea generaţie a modelului sub-compact. Vechiul reprezentant al clasei B va putea fi cumpărat în continuare de la dealerii Renault din Europa sub denumirea Collection.

Modelul va continua să fie oferit în varianta cu trei şi cinci uşi, însă doar în două niveluri de echipare: Alize şi Business. Prima dintre ele oferă în standard ABS şi EBD, airbaguri laterale şi frontale, banchetă rabatabilă, geamuri electrice faţă, închidere centralizată pe cheie, volan ajustabil pe înălţime şi radio CD cu MP3 şi conexiune pentru iPod. Echiparea Business aduce în plus navigaţie Carminat Tom Tom, radio CD cu Bluetooth şi USB, cruise control, lumini de ceaţă, oglinzi electrice şi scaun şofer reglabil pe înălţime.

Noul Clio Collection va fi disponibil alături de două motorizări. Cei care preferă benzina pot alege unitatea de 1.2 litri 16 valve de 75 de cai putere, iar cei care preferă dieselul pot opta pentru dCi-ul de 1.5 litri şi 75 de cai putere.

Clio Collection va fi produs în continuare la uzina Flins de lângă Paris, şi, până în martie 2013, la uzina din Valladolid, Spania.

Preţurile pentru vechea generaţie Clio pornesc de la 9900 de euro în Franţa. Probabil, până la sfârşitul anului, vor sosi şi preţurile pentru ţara noastră.

via Renault

Comentarii (4)

  • reno = greierasi
    cat plastic pot sa aibe masinile astea, ceva de speriat, si nu ar fi asta problema neaparat daca nu ar fi plastic de calitate foarte foarte slaba...plastic in aripi, plastic de wc in interior, trebuie sa fi constipat, nebun sau fost posesor de 1310 sa cumperi asa ceva cu mintea lucida.
    13 65
  • Fan Renault
    Eu zic ca face bine Renault. Generatia anterioara n-a fost ea prea frumoasa, dar poseda o fiabilitate excelenta. Clio 3 a fost masina anului 2006 in Europa. Practica, fiabila, acum mai accesibila, de ce sa nu procedeze ca Peugeot?
    47 9
  • Copii caraghiosi... lasati mascareala si treceti la teme !
    24 7
  • GEORGE
    Clio 3 e masinuta buna :)
    30 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru