Versiunea de serie a conceptul Toyota FT-86 s-ar putea numi Supra

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 01.08.2010
Versiunea de serie a conceptului Toyota FT-86 ar putea purta numele de Supra. Oficialii constructorului japonez au reînregistrat acest nume la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA.

De la prezentarea sa în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2010 şi până acum conceptul Toyota FT-86 a născut o mulţime de întrebări, iar una dintre acestea face referire la numele pe care îl va purta odată cu intrarea în producţia de serie. Se pare că oficialii japonezi au reînregistrat numele de Supra la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA.

Să fie oare acesta numele versiunii de serie a lui Toyota FT-86? Tot ce avem de făcut este să aşteptăm până în luna noiembrie a anului viitor când vom fi martori la prezentarea coupe-ului nipon. O altă posibilitate ar fi ca numele de Supra să fie păstrat pentru un alt model, iar Toyota FT-86 să primească numele de Celica.

Mike Michels, viepreşedintele departamentului de comunicări externe Toyota, a declarat pentru jurnaliştii de la Car and Driver că oficialii constructorului japonez au reînregistrat numele de Supra doar provizoriu, pentru a fi siguri că au suficiente denumiri pe care le pot folosi.

Via | CarAndDriver

Comentarii (4)

  • mi s-ar parea normal...sa se numeasca asa adica supra...insa vom mai vedea...ce si cum ...materializzari asteptam ca zvonuri despre modelu asta.... am tot auzit
    4 0
  • tomita
    sincer mai degraba corolla coupe...dupa cum numele prototipului sugereaza este o sportiva usoara cu tractiune spate, dupa stilul AE86.
    supra este o supersportiva cu motorizare mare
    2 2
  • Vortex66
    prea faina
    superba ii :)
    1 0
  • Celica s-ar potrivi mai bine. Chiar daca originala era FWD....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru