Versiunile CSL "ultraușoare" se întorc în gama BMW

de Petre Barac, Foto: BMW
Luni, 18.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Zvonurile privind un nou model BMW CSL au fost confirmate de constructorul bavarez prin vocea lui Frank Van Meel, șeful diviziei M de la BMW.

BMW renunțase la ideea de a produce versiuni cu masă scăzută pentru modelele M3 și M4. Nemții spuneau că modelele lor erau suficient de ușoare, dar acum s-au răzgândit.

Anunțul unui nou BMW CSL a fost făcut de Frank Van Meel, șeful diviziei M de performanță de la BMW. Acronimul “CSL” vine de la “Coupe Sport Leichtbau” (coupe sport ultrauşor). 

El a declarat că CSL va înlocui GTS-ul care a fost folosit recent pe modelul M4 GTS. Numele CSL va fi folosit pentru mașinile BMW “făcute pentru circuit” și care reprezintă “modele de top pentru companie”, spune Van Meel.

Reprezentantul BMW nu a oferit detalii despre ce modele vor primi “tratamentul CSL”, dar a spus că nu va exista niciodată o versiune pentru X5 M. De numele CSL s-ar putea bucura M3 și M5, dar șanse mari are și versiunea de performanță M2 Coupe, cu toate că nimic nu este oficial în acest moment.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru