VIDEO: 352 km/h pe un drum public

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 10.12.2007
Un tanar american din Phoenix si-a filmat "performanta" realizata la bordul unui Lamborghini Murcielago.

Sursa: Carscoop

Comentarii (15)

  • 325km/h
    Ce ii asta????????????????
    0 0
  • prudentul
    mistificare
    Ce sa fie? O înşelăciune pusă la cale de Automarket în cârdăşie cu Iutub. Să fie clar pentru toată lumea: maşina este, în realitate, o Lada Samara luată de la fier vechi, tunată cu o tobă spartă şi al cărei motor original a fost înlocuit cu unul de scuter în trei pistoane. NOS infinit. Caroseria este de plastic Made in China, iar autostrada nu este în Arizona. E mai mult decât evident că e vorba de DN1.
    0 0
  • ...
    mama ce fuge porcaria
    0 0
  • prudentul
    nu luati in seama tot ce zic, ca sunt prost...
    pe bune
    0 0
  • prudentul
    pentru cel de mai sus
    Dacă tot te pricepi la catalogat oameni pe care nu-i cunoşti, poate ar trebui să începi să-ţi asumi minimul curaj de a posta sub alt nick. Imitaţia e cea mai sinceră formă de linguşire, spunea cineva odată.
    0 0
  • PiticStyle
    :)
    Superb!
    0 0
  • ##44MAD
    super turism
    350,4 km/h de fapt
    0 0
  • lol
    auzi la ala DN1 :))...frt ,,,,,,sa fii :))
    0 0
  • tot eu
    e chiar in arizona...ala cu dn1-ul lui...cata minte ai si u
    0 0
  • SuperstarDriver
    :)
    Off mama ei de treaba pe langa faptul ca majoritatea idiotilor si cretinilor de la noi isi cumpara masini sa AGATE PROASTE CU FLASH-URI SI CLAXOANE SI MERG CA NISTE POPONARI CU 30 LA ORA PE MAGHERU SI PE ALTE BULEVARDE mai are careva tupeul sa faca pe smecheru cand unul ca asta care merge cu 352km/h sa fie dezonorat de vorbele voastre goale?!Voi nu sunteti in stare sa mergeti tare cand aveti cand si unde CA STATI CA FRAIERII CU MORCOVUL IN FUND in loc sa va luati un detector smecher de min 19mil pus in bara fata si FACETI CEVA PE GABORI SI PE TOTI PROSTII CARE HABAR N-AU CE E AIA MASIN...dar ce sa ceri de la idioti care isi iau masini pt agatat si NICIODATA cu tupeu in eu. NUMAI FRAIERII CARE N-AU FATA DE O FEMEIE BUNA AGATA CU MASINA SI CONDUC INCET, oamenii adevarat "RUP: MOTOARELE si stiu ADEVARATA VALOARE a unei masini:MASINA RAPIDA NU E AUTOBUZ CA SA MERGI U 60KM/H CI E MASINA ADICA DA-I IN GURA CA DE-AIA E MASINA:)Poate intelege cineva ceva de aici intr-un final, ca eu sincer I-AS IMPUSCA PE ASTIA CARE MERG INCET, ca exact cand mi-e lumea mai draga se baga un FRANANGIU DIN ASTA PE BANDA 2 SAU 3 si nu te lasa neam sa il depasesti ca el e "smecher" cand defapt e un lache cum sunt majoritatea care se dau "smenari de cartier" si "interlopisti" cu masini "tari" sau aia care au NU STIU SA LE FOLOSEASCA sau le folosec in alte scopuri!Bravo lor astora care merg tare dar conduc cu creierul din dotare nu ca toti parvenitii obositi, rasi in cap si burtosi pana le atinge burta de volan...mai prind eu pe stada ca imi sta vreun prostanac din asta in cale si nu vrea sa se dea la o parte ca il fac de cacat cu claxoane pana face pe el...LONG LIVE EXTREME DRIVING & SPEED!
    0 0
  • Domnule SoferSteaSplendida, drumurile publice sunt pentru mersul incet, iar idiotii de care vorbesti sunt oamenii care au ceva neuroni in cap si gandesc cu ei.

    Extreme driving & speed bagi matale pe circuit unde daca mori, 99% o sa mori singur, fara sa iei vieti nevinovate.
    0 0
  • SuperstarDriver
    Haha
    MASINA NU E AUTOBUZ SAU MIJLOC DE AGATA CURVE DE LUX SAU PROASTE CA SA STII, PRODUCATORII DE AUTOMOBILE NU AU AVUT IN VEDERE ASTA CA SA ITI FIE CLAR, IAR CAND E VB DE MASINA SPORT PAI SPORT TREBUIE SA CONDUCI NU SA FRECI MENTA PE BULEVARDE CA "NAH CE MASINA AM EU":)))Cunosc eu 2 idioti care sunt mai prosti ca noi toti la un loc, adica idotii care au Veyron in RO, 2 la numar si care CHIAR FREACA MENTA CU ELE IN CAUTARE DE GAGICI...vai de capu lor de tarani...FREAKANGEALA CU MASINI SCUMPE SE FACE NUMAI CU MASINI FACUT PT ASA CEVA SA ZICEM UN BENTLEY, UN ROLLS, UN MAYBACH,UN S CLASS,DAR NU CU MASINI SPORT, ALEA SUNT FACUTE PT SPORT IAR CARE E PROSTU SA CONDUCA O MASINA SPORT SI SA NU AIBA BANI DE O LICENTA DE PILOT DE CURSE UNDE TE INVATA SA CONDUCI CU CAPU NU CU "OUELE" DINTRE PICIOARE...?!Aia sunt niste idioti care HABAR N-AU CE INSEAMNA O MASINA!
    0 0
  • lol
    Ce destept e stea driver asta, care pun pariu ca are un 1.4 l sub capota si abia asteapta sa ii dea cineva masina k sa calce si el acceleratia:))
    0 0
  • h3h3h3
    wai loome.. :P
    mah Superstar...respect parerea...da` n`are rost sa te enervezi pentru ceva care oricum nu o poti schimba...asha ca fii pe pace...si lasa`i pe ceilalti in plata Domnului :-j`
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Superstea ...
    Auzi ... da ai si tu carnet ? :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru