VIDEO: Audi Q5 ironizeaza "cutiile americane"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.05.2009
Intr-o campanie lansata in Statele Unite, Audi se promoveaza inteligent, ironizand SUV-urile americane.

Comentarii (15)

  • Proste rau de tot clipurile aceastea.
    Mai bine iau un E Class, pe baza reclamei cu visele.
    Geniala.
    0 2
  • amuzant
    Amuzant si foarte direct sarcasmul. Ramane de vazut cum se va potrivi cu patriotismul de 'rednecks'. :)
    2 0
  • united states of allroad
    ce ma enerveaza reclamele astea jenibile de la audi.mi-e scarba de ele.de mercedes fac misto, de bmw fac misto de lexus fac misto, o fi ei brandul zeilor din olimp.

    pe vremea cand america facea suv-uri care au facut istorie audi se scobea in nas cand venea vorba de off-road.Si apropo, parerea mea e ca un suv asa si trebuie sa arate, mare, patratos, impozant si robust, asta e un adevarat off-roader.Deja orice rahat polishat si rotunjit, plasat la 20cm de sol are pretentii de suv, si la prima groapa l-ai rupt in doua.

    aleg un chevy blazer, g-class, patrol, rover din 80-90 oricand in fata porcariilor de azi.
    2 0
  • ...........................
    @mowgli
    meri mah mowgli :))
    0 2
  • nisiparul de apa dulce
    @mowgli
    ...tu esti cam in ceata....de cand un SUV trebuie sa aiba pretentii de off-road? Sau tu iei de bune reclamele? SUV-ul e o struto-camila la care accepti compromisul. G-class, rover, patrol nu sunt SUV-uri sunt off-roadere adevarate. Pe vremea cand aceste masini faceau istorie tu scobeai in nas si de jucai cu ...in nisip sau nici macar nu erai in...planurile de "constructie"
    0 2
  • SE PROMOVEAZA ,,INTELIGENT''???
    cine a tras concluzia asta ??? sau cei care au pus titlul l-au ales asa ca prin asociere sa para si ei la fel de inteligenti???si unde se spune ca acele cutii sa fie suv-uri americane???

    sunt doua reclame banale copiate ca gen dupa cele de la Peugeot de exemplu ( cum ca celelalte masini nu au forme,sunt jucarii,etc.....cei cu imaginatie stiu ce spun )
    1 1
  • floarea din gradina
    privire de dogy
    ...inteligent dar nu intelege nimic. Ma baiatule....da' ce masini ar trebui sa fie daca acesta campanie este destinata pietei americane? Mmmm...sa ghicesc! Da' dupa creierashul tau sub cutiile alea sunt Mini-uri, Matizuri, 500, un Lastun si chiar un Nano. Corect? Un latrat pentru confirmare si doi pentru raspuns negativ.
    1 1
  • @ nisip nu stiu ce
    tot suv-uri le zice.cel putin in america, chevy, ford, gmc sunt numite suv-uri.imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc.Da un suv ce pretentii trebuie sa aiba?hai spune-ne tu.de ce sa imi iau un q5 si nu un a6?oricum, prefer un suv american in favoarea unui q5.ce e asa de grav?
    2 0
  • @mowgli
    pt ca: ai spatiu interior mai mare-implicit confort in cazul in care esti mai robust/portbagaj mai mare si intr-un trip cu familia bagi si paletle aluia mic si gratarul si gemantanele/ ai si putine pretentii off road si poti sa urgi un drum pietruit cu 2-3 santuri! ce zici de asta???sau dc ai un touareg poti trage si un boeing pt ac ai cel mai puternic disel din lume pus pe un suv! ce zici de astea ???a dar stai am uitat ca mowgli are o aversiune fata de audi+vw...a da si am uitat ca el in sinea lui se crede atotstiutor!
    0 2
  • quote
    pt ca: ai spatiu interior mai mare-implicit confort in cazul in care esti mai robust/portbagaj mai mare si intr-un trip cu familia bagi si paletle aluia mic si gratarul si gemantanele/ ai si putine pretentii off road si poti sa urgi un drum pietruit cu 2-3 santuri! ce zici de asta???sau dc ai un touareg poti trage si un boeing pt ac ai cel mai puternic disel din lume pus pe un suv! ce zici de astea ???

    DECI OAUUUUU

    nu ma cred atotstiutor, chiar din contra.daca credeam ca le stiu pe toate nu intram aici.sunt aici sa invat.parerea mea e ca un suv trebuie sa arate a suv, nu a limuzina cu craci lungi si nu cred ca sunt singuru cu conceptia asta.

    definitii din dex pentru suv:
    1.sport utility: a high-performance four-wheel drive car built on a truck chassis
    2.A sport utility vehicle (SUV) is a generic marketing description for a rugged automotive vehicle similar to a station wagon but built on a light-truck chassis
    3.these are cars that can go off road, are usually 4x4, have good towing abilities and can carry more than four passengers

    cu toate astea audi q5 are sasiu de a4.deci nici macar nu intra, conform dex-ului, la categoria suv.si sa nu uitam ca americanii au fost cei care au inventat suv-ul.
    1 1
  • segment inutil
    Eu sunt de acord cu Mowgli.
    Nici pe mine nu ma misca curentul asta de SUV, mi se pare ca scormoneste adanc in subconstientul omului si trezeste dorinta de a fi deasupra celorlalti. Pe cati nu i-am auzit ca au cumparat SUV doar ca sa fie in trafic deasupra celorlalti, si nu numai romani.
    Pentru familie exista intotdeauna combi sau minivan, cu mult mai practice decat un SUV la capitolul spatiu si cu un consum mai redus. Si de cand 3 lulele 3 surcele de macadam abordabil si cu un M3 reprezinta o conditie pentru a-ti lua SUV? Sau unii isi iau SUV ca sa parcheze ca taranii pe bordura?
    Categoric, SUV-urile sunt o inventie doar pentru a gadila mandria omeneasca. Am SUV, ce tare sunt in batz, muriti de ciuda sclavilor. Comportamentul pe sosea e compromis mult in rau in momentul in care conduci un SUV, nu-ti mai pasa de nimeni.
    Si nu, nu sunt un frustrat fara bani, am un Combi de familie care a costat cam cat un SUV compact. L-am luat pentru ca la aceeasi bani imi oferea un motor mult mai performant si dotari mult mai bune. La ce bun sa epatez cu un SUV care nici nu incape in garaj si nici macar nu are valente offroad? Si chiar daca ar avea, la ce bun, ca doar nu ma catar pe munti cu ea, ma duc in vacanta la hoteluri pozitionate langa drum.

    Si ca sa fiu ontopic...sa dau 50.000 E pe un rahat de Q5 mi se pare o aberatie totala. Dupa ce ca e inghesuita, nu ofera nimic in plus fata de un A4.
    1 1
  • Americanu
    Q versus America
    Ma doare in ... de voi si parerile voastre. Se intimpla ca am si Ford F350 si ML 320 , si un var cu legendarul Q de la Audi.
    Am sarit cu F-350 peste un pod , la un accident , si doar trebuie schimbat bratul. ML-ul inca nu am reusit sa il accidentez , iar varu-meu cu Q al lui ... a "frecat" o carutza ... si surpriza ... s-a indoit rau de tot stalpul de sustinere de pe lateral.

    Prefer un tank american decat o europeana de fitze si manelisti ( ML-ul meu este tot din America - Build Tough )
    0 2
  • te uiti la un freelander 2 si poti sa uiti de restu...
    2 0
  • george
    F 350 ?!?!
    @ Americanu

    Tu ai F350 in Rumanica? Daca da, atunci sa stii ca ai o mare problema...

    @ Paul

    Eu sunt un anti SUV-ist convins. Dar din cauza conditiilor de drum si a iernilor care cateodata pun probleme grave, manifest intelegere pentru mini-SUV-uri (RAV 4, CRV, Tiguan, etc) desi chiar si in Rumanica, o Octavie Scout ar trebui sa satisfaca mai mult de 95 % dintre nevoi.

    Ca un cunoscator al fenomenului auto mi s-a parut totusi exagerat si neinspirat (ca sa fiu elegant) sa spui ca e o aberatie totala sa-ti cumperi "un rahat de Q5", care oricum pleaca de la 40.000 E cu tot cu TVA, nu de la 50.000 E si care ofera in plus fata de A4 niste capacitati de trecere nu doar suficiente dar si necesare intr-un oras ca Bucurestiul.
    0 2
  • floarea din gradina
    esti un individ cu id ales la fix..........gradina aia trebuie sa fie o sera daca nu ai o perspectiva mai larga a comentariului meu care sa opus ,, etichetarii'' pentru manipularea perceptiei privitorului care prin asociere privind la ceva atat de banal sa dea ca ,, desteptul'' din cap ( cum ai facut si tu mai mult ca sigur ) si sa zica :,,-hmm......am inteles " cu un zambet in coltul gurii si crezanduse mai destept ca a vazut o reclama ,,desteapta'' ..........desteptule

    .........ce zici de latratul asta..???de fapt plantele n-au sistem nervos deci nu au creier asa ca nu conteaza.........
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru