VIDEO: Autocar testează noul Peugeot 508 GT în versiunea SW

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.01.2011
Englezii de la Autocar au testat versiunea GT a lui Peugeot 508 SW. Modelul s-a dovedit a fi un competitor veritabil pentru Mondeo Break şi Passat Variant, deşi are un preţ apropiat de cel al lui C-Klasse Break.

Comentarii (11)

  • George
    Servodirectie
    Nu stiu exact care au fost ratiunile care au influentat Peugeot sa pastreze sistemul de servodirectie hidraulica, dar ma bucur ca au facut-o. Se pare ca acest constructor incepe sa se regaseasca incetul cu incetul...
    6 3
  • Vasilica
    Daca joaca in liga lu C Klasse vanzarile or sa fie devastatoare.Lumea nu va mai cumpara Passat si Mondeo iar C Klasse se va retrage.MI se pare ca se intind cam mult PSA fara sa aibe ceva veritabil sau o istorie s-au trezit sa intre in liga premium.E un sport periculos si nu ii vad bine!!Cred ca LOW-COST ii caracterizeaza mai bine.
    3 20
  • AllanHeron
    Domnule George esti sigur ca Peugeot inca mai are sistemul hidraulic? Si pe care modele? Cu stima,Allan
    1 1
  • Cred ca avantajul fata de Clasa C, daca preturile sunt asemanatoare, ar o dotare de serie mai buna si optionale la preturi mai mici in favoarea lui 508.
    11 0
  • Vasilica, e clar ca nu te-ai urcat intr-un 508. Nu exista nimic low cost acolo. Impresionant salt din partea Peugeot.
    11 0
  • George
    508
    @AllanHeron
    Daca priviti cu atentie testul video, veti observa ca se precizeaza ca acest model are in continuare servodirectia hidraulica si ca aceasta servodirectie ofera un feedback foarte bun.

    Sincer sa fiu, nu cred ca a avem motive sa ne indoim de documentarea tehnica foarte serioasa a celor de la Autocar.

    @LauCalin

    Varianta testata aici este una de top si sunt sigur ca beneficiaza de foarte multe optionale.

    Acest lucru se precizeaza clar in videoclip.

    In vreme ce pretul unui C-Klasse porneste de aici. Deci nici vorba de concurenta pt. marca premium.

    Daca studiem cu atentie concurenta, respectiv Mondeo, Insignia ori Passat, putem observa ca si in aceste cazuri variantele de top plus optionale se apropie de pretul de pornire a clasei C ori a seriei 3 de la BMW.

    @Vasilica

    Nu cred ca termenul LOW-COST este potrivit pentru o limuzina, fie ea si de clasa mica!
    Totusi
    vorbim de modele de peste 20000 de euro!
    8 0
  • e OK
    un 508 sw in franta echipat full cu motor HDI de 2.2 si 200cp, piele, navi, 19" etc costa cu taxe la ei 43.000euro aprox. FULL.

    un mertz C break in franta de 204CP incepe de la 42.100 euro varianta classic. Deci cu tot cu optionale mai pui....... destul....

    Nu vad care e problema.

    Iar aprecierile de tip "vasilica" nici nu trebuie luate in seama...
    Fiecare isi ia ce-i place si ce poate.

    Si mai e o vorba... cine are are, cine n-are N-ARE!!!
    11 0
  • Vasilica
    Nu ma refeream la modelul asta!
    0 5
  • Dan_GRC
    Mie imi pare rau ca nu vor mai oferi un succesor pt 607, o masina reusita dupa parerea mea, cel putin la design ext, interior, cu vanzari nu chiar f slabe,un model chiar premium la vremea aparitiei, in" 99.Cu 508 incearca sa acopere atat clase medie cat si cea mare, dupa susele oficiale,se situeaza intre.Greseala mare mi se pare intentia de intra si la clasa mare, nu are nici o sansa, chiar daca pretul este mai mic fata de competitori, nu prea arata ca o masina si de clasa mare, sper sa ma insel si sa nu fie un esec totusi
    5 0
  • @ Vasilica
    Peugeot nu are istorie ????????

    pe ce planeta traiesti copilasule?

    Peugeot si Citroen au cam inventat masina moderna; fara ei lucrurile ar fi aratat cu totul altfel; ia si mai citeste, poate te mai trezesti la realitate

    http://www.automarket.ro/stiri/20-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-peugeot-23978.html

    http://www.automarket.ro/stiri/20-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-citroen-23706.html

    p.s. vw a inceput sa faca masini in 1950
    9 0
  • ccristian
    Premium?
    De ceva vrema intreb in stanga si-n dreapta ce inseamna premium?Poate ma lamureste Vasilica sau cineva!Chiar nu stiu si nu inteleg acest termen cand vine vorba de masini.Am fost la o marca foarte populara in Romania si am primit o reducere substantiala de la dealer de pe la 54 la 43 de mii.Modelul respectiv era foarte urat,170 sau 177cp,roti de roaba,scaune cu panza si cu maneta si fara NAVI!43 de mii??De ce-i premium?Doar pentru ca e o anume marca?PERSONAL cred ca nu exista marci premium din START(bine nu vorbesc Rolls-Royce,Bentley etc),vorbesc de marcile normale,foarte populare in Romania.Cred ca anumite dotari sunt premium.Doatrile de jos nu au cum sa fie premium indiferent de ce sigla are marca respectiva.PAREREA MEA este ca Peugeot 508 GT cu siguranta este premium si de lux.Am fost la dealer si cu reduceri cu oferte cu tot l-am scos la 36400.Este absolut spectaculos,o incantare si iti da prestanta,iar diselul este unul dintre cele mai bune din lume(doteaza C5,JAGUAR,LAND ROVER,BMW etc)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru