VIDEO: Bertone pregateste un supercar exclusivist

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.04.2009
Casa italiana de design Bertone a anuntat ca va dezvalui la Salonul Auto de la Shanghai un supercar ce va fi produs intr-un singur exemplar.

Bertone incearca sa revina in atentia publicului odata cu deschiderea portilor Salonului Auto de la Shanghai, pe 20 aprilie. Se pare ca italienii vor sa dezvaluie un supercar unic, asemanator cu Ferrari P4/5 creat de Pininfarina.

Din primele informatii se pare ca in spatele designului se va afla tanarul Jason Castriota. Mai mult decat atat, casa de design a lansat un sondaj pentru fanii brandului, care vor trebui sa isi dea cu parerea despre provenienta sasiului viitorului supercar: Ferrari, Lamborghini, Maserati, Corvette, Porsche, Aston Martin sau Nissan. Se pare ca supercarul a fost comandat de o persoana cu influenta care isi doreste un model exclusivist.

Jason Castriota este un designer american, in varsta de 35 de ani, nascut la New York. Din decembrie 2008 a devenit director de design in cadrul Stile Bertone, dupa ce in trecut activase pentru Pininfarina, reusind sa colaboreze la proiecte importante cum ar fi: Ferrari P4/5, Maserati Birdcage 75th, Ferrari 599 GTb Fiorano, Maserati Gran Turismo si Rolls Royce Hyperion.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru