VIDEO: Bill Gates conduce un Ford Focus

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.01.2008
Ultima zi de lucru la Microsoft a celebrului Bill Gates il arata pe miliardarul american la bordul unui Ford.
Taguri: Focus, Ford

Comentarii (3)

  • huu
    pai cum ultima zi ce o vindut microsofte
    0 0
  • Adrian
    Nu, Bill Gates a descis sa se pensioneze din cadrul companiei Microsoft, el fiind cofondatorul acesteia. Considera ca acesta a ajuns la o varsta la care trebuie sa se mai si linisteasca. Faptul ca Bill Gates a fost mai mereu un tip modest ma face sa nu ma mir de faptul ca in loc sa conduca un Maybach s-a asezat la volanul unui ford (fiind masina americana, isi arata patriotismul). E modest chiar si faptul ca el conduce, ci nu vreun sofer.

    Eu am mult respect pentru comportamentul lui (nu neaparat pentru munca lui, ca in unele cazuri nu e chiar atat de spectaculoasa si nu-si poate asuma credtit pentru tot succesul companiei).
    0 0
  • mda...
    @adrianCum sa nu-si asume credit pt succesul companiei?Nu sti ce vorbesti.daca ai fonda o companie si peste cativa ani ia va avea sute de mii de angajati... cine si-ar asuma succesul companiei? Nu tu?Asta inseamna ca a fost si este un manager de top. Respect pentru asta.Toti ofticatii sa traiasca...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru