VIDEO: BMW povesteste cum a creat PAS Concept

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.01.2009
BMW povesteste printr-o schita animata modul in care designerii sai au creat conceptul Progressive Activity Sedan.

Comentarii (6)

  • Hmm...
    corectati-ma daca gresesc, dar fuziunea asta intre sedan suv si break nu vroia sa fie si mercedes r-klasse? chiar si forma mi se pare asemanatoare din caricaturile videoclipului
    0 0
  • Cosmin
    interesant
    Superb film de prezentare. Asta ar putea convinge si pe cei mai pesimisti oameni sa scoata din buzunar banii pentru o asemenea masina. Nota 10+ pentru cei care l-au creat.
    0 0
  • florin
    BMW masini de kkt
    astea sunt masini, panaramele astea de BMW, Mercedes, Audi, Opel, VW. te pipi pe ele. toti tampitii isi cumpara aceste idioate de masini, manelistii, tiganii, etc. Cele mai bune masini sunt cele suedeze, in special VOLVO. traiasca VOLVO, jos masinile de manelisti si bisnitari.
    0 0
  • hahaha..inteligent e Florin..
    Domnu Florin...in primul rand numele se scrie cu litera mare..deci se pare ca ai facut Romana cu femeia de serviciu..si in al 2'lea rand daca nici BMW , Mercedes sau Audi nu sunt masini...atunci pot sa intelg..ca esti neam cu domnu Tariceanu? poate ai si tu actiuni pe la Dacia sau Citroen? si poti spune ca alea sunt masini? Si pe langa toate astea..VOLVO au ajuns niste masini josnice..nu mai sunt asa bune..cum sustii tu..si WV sunt clasate mai bine ca Volvo..deci masinile nemtesti sunt la putere (Bawarian Motor Works)..dupa toata explicatia asta imi permit sa te numesc un "papitoi"..o zii buna in continuare..
    0 0
  • florin
    ma bona
    Daca si VW spui tu ca sunt masini, atunci esti dus cu pluta. Spune-mi, tu ce masina conduci (daca conduci!) ,Loganelul lui tata, nu-i asa? Spune-mi tu mie cate BMW-uri, Mercedes-uri, etc ai condus la viata ta? Iti spun eu: nici una. Poate vrei un BMW, Mercedes, Audi, dar daca taicatu' vinde guma in bazar la voi, de unde taica bani de masina. Ai condus tu vreodata un Volvo? Sau nici nu stii pe care parte se urca in ea? Ma, baiete eu sunt la al treilea Volvo , ultimul e un "kkt" de XC60. Daca ai auzit de el, ma cam indoiesc. Stai mai bine cu Dacia ta si lasa comentariile. Si daca citeai bine, nici nu am pomenit de tigaile "Made in France". Sau inca inveti sa silabisesti? Somn usor si sa te visezi intr-un BMW, etc. Cu atat ramai.
    0 0
  • Foarte expresiv
    Prezentarea este foarte complexa si interesanta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru