VIDEO: Cea mai scumpă casă din SUA costă 250 de milioane de dolari și se vinde la pachet cu 12 mașini exotice

de Bogdan Mirică
Vineri, 20.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O casă evaluată la 20 de milioane de dolari se vinde complet mobilată atât la interior, cât și în garaj. Sunt 12 mașini exotice și 10 motociclete care așteaptă viitorul proprietar.

Cea mai scumpă casă din Statele Unite a fost scoasă la vânzare pentru 250 de milioane de dolari. O sumă exorbitantă, dar care justifică pe deplin valoarea sa și a obiectelor cu care vine la pachet.

Pe lângă cinematograful propriu, sala de bowling, camerele luxoase, mobila și obiectele de artă din interior, casa vine și cu un garaj gata echipat. Mai mult, există chiar și un heliport pe care stă parcat un elicopter folosit în 1980 pentru emisiunea TV Airwolf.

Adevăratele bijuterii se ascund însă în garaj. Potrivit agenției imobiliare care intermediază tranzacția, aici se ascund 10 motociclete și 12 mașini. Lista acestora din urmă include nume grele din segmentul supercarurilor, dar și mașini de colecție.

Esential 12 mașini se află în garajul casei scoase la vânzare.
10 motociclete va cumpăra proprietarul la pachet cu casa.
Cei care vor cumpăra casa vor găsi în garaj un Ferari 488 GTB, un Rolls Royce Dawn, un Pagani Huayra de aproape două milioane de dolari, un Spyker C8, un Ariel Atom, un Rolls Royce Drophead Coupe, un Bentley Continental GT Convertible și, bineînțeles, un Bugatti Veyron Grand Sport.
Mai există și un Morgan 3-Wheeler, dar și un Mercedes Benz 540K din 1936, estimat la peste 10 milioane de dolari.

Filmul de prezentare al proprietății ne oferă câteva indicii despre opulența pe care o vor cumpăra cele 250 de milioane de dolari.

Comentarii (21)

  • foarte prost pozitionata, as preferat una in preajma Sibiului. Nu imi pot permite toate cazaturile, banii din pregatirile la fizica nu sunt chiar de aruncat pe orice bordei

    ghinion...
    16 11
  • La min 02:14 , in PIP, am crez ca stanga jos e Realitatea TV :))
    11 2
  • 540K-ul si aparatul foto antic imi plac cel mai mult !
    15 0
  • 5:50 ? De ce ai pune aia de taiat pe mana ?
    6 1
  • ma intreb oare ce face cu banii dupa ce vinde
    2 5
  • Cu siguranta e vorba de ceva Tax evasion, sau Extorsion sau ceva probleme penale si trebuie sa vanda tot sa nu le ia statul ... Altcumva nu vad de ce ai vinde absolut tot ... Adica, hai ca vinzi casa, dar sa o dai cu toata colectia de masini, cu elicopter (poate vine si tanti la pachet) ... trebuie sa fie ceva foarte serios sa dai tu atata amar de avere...

    Just sayin' . Don't hate the player, hate the game.
    4 10
  • avand in vedere ca totul e sh, ofer maxim 50 de milioane.
    apropo, geamurile alea sper ca se coloreaza la comanda.

    iohanel si basel, stati la rand!
    2 4
  • Asta e garajul meu. Nu-i vrajeala! Nu e chiar asa de valoros . Cel mai valoros garaj , este unul situat in valcea. Are si secretara. Are si un amarat de groomer. Cica va fi mostenire de la hodorogii lui! inca mai are de asteptat. Sau nu. Doar daca....
    12 10
  • @Kotetzgaeshi
    .....mai exerseaza cu glumeale si dupa revin-o pe aici....avem simtul umorului dar de postarile tale nici copiii nu cred ca rad.
    14 12
  • @@Kotetzgaeshi
    Idiotas asta de Kotegaeshi crede ca e amuzant si comic dar nu isi da seama cat de penibil si ridicol a ajuns. A devenit deja o obsesie persoana mea pt. el deci trebuie internat la balamuc !
    8 12
  • Pinocchio, Gepeto. Whatever.
    7 8
  • @Kotegaeshi
    Bai paduche....guster ce esti ! Alte clisee nu mai ai ?
    3 1
  • Minti de inghetza apele.Bine, nu e cazul acum.E prea ger afara. Asteapta Primavara si poti sa incepi cu minciunile din nou.Vei vedea cum ingheatza apele. Pana atunci.....Pinocchio!
    2 2
  • @Kotegaeshi
    Cu ce mint ? Da un exemplu dar cu argumente nu bazaconii de-ale tale.
    3 1
  • Bazaconiile sunt ale tale. Demonstreza,bah. Vino cu ceva concret.Ce spui tu aici, este fix coada calului. Plimba ursul ca rugineste lantzul. Pinocchio. Cate vraji a mai nascocit scorpiutza noasta? Puberule!
    2 1
  • @Kotegaeshi
    Mai concret de atat nu se poate. Poze reale de la mine din curte si tu refuzi realitatea. Poze cu ceasul cu billetel cu numele tau nu ai vrut....ce sa iti fac....sufera in tacere !
    1 0
  • Chiar? Poze "reale" pot sa pun si eu.Ceasuri cu biletele? Maturizeaza-te si tu, odata! Chiar ca e timpul.
    0 0
  • @Kotegaeshi
    Cum spuneam...refuzi realitatea. Da. Ceas cu biletel...poze cu un ceas poate pune oricine nu ? Dar cu dedicatie doar propietarul adica eu !
    0 0
  • Ceas cu dedicatie? Tu esti bolnav!
    0 0
  • @Kotegaeshi
    Bolnav esti tu ca nu te duce bostanul ala infipt in gat la nimic. Da...ca sa fac dovada ca e al meu. Ce e asa greu de inteles ?
    0 0
  • e greu de inteles daca tu chiar ai ceva. Tu nu ai nimc.Parintzii, poate au ceva. Loaza ce esti! Nu stiu cum se scapa de capuse prin Valcea, dar, ai tai babaci, ar trebuie sa deratizeze casa aia cu etaje si garduri verzi cu alb.Era misto de tot daca era si un pic de rosu pe gardurile alea. Bocancule!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru