VIDEO: Cum se filmeaza urmaririle de masini

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.02.2009
V-ati intrebat vreodata cum se filmeaza o urmarire de masini in filmele de actiune de la Hollywood? Video-ul urmator dezleaga misterul!

Pelicule precum Transformers 2, Fast& Furios si Dark Night au fascinat publicul cu secventele de urmarire spectaculoase. Urmaririle de masini au fost mereu un amestec interesant intre maiestria pilotilor si arta cinematografica, motiv pentru care popularitatea acestora a fost in crestere inca de la debutul lor in filme.

Tehnicienii companiei Pursuit Systems au filmat secventele de urmarire din cele trei filme amintite mai sus. Acestia au dezvaluit pentru public o serie de secrete ale meseriei lor, precum si camerele speciale care ii ajuta sa filmeze secventele de urmarire. Americanii folosesc cateva automobile modificate, carora le-au fost atasate camere speciale. Printre vehiculele modificate putem mentiona un Mitsubishi EVO, un MINI Cooper S, un buggy si nu in ultimul rand, un Porsche Cayenne S.

Making of:

 

Rezultatul final:

Comentarii (6)

  • Wow
    Impresionant. Foarte interesante lucruri aici :) nu mi-am pus niciodata problema.

    Foarte tare :D
    0 0
  • Flaviu C
    video1
    nu ca a-ti fi voi incompetenti , dar este vorba de 2 Porsche Cayenne, nu de unul singur, si nu sunt S, sunt Turbo, cea mai buna varianta de motorizare, 450Cp si nu 340 parca atata are S..
    Casca-ti ochii un pic.
    0 0
  • interesant
    transformers 2 inca nici nu a reusit sa fascineze publicul ;)
    0 0
  • analfabeti
    Flaviu, intai invata sa scrii corect romaneste.
    Apoi atrage atentia la altii.
    Mi-ar fi rusine!
    0 0
  • bravo
    Bravo teo. Cum se pot face asemenea greseli de ortografie? Mai si indraznesti sa critici dupa ce esti analfabet
    0 0
  • offside
    stati putin
    voi de ce va certati aiurea la comments aici? aceasta rubrica nu e facuta pentru a va etala orgoliile virtual! enjoy the video! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru