VIDEO: Dacia Sandero facelift primește opțiuni inedite în reclamele din Anglia: duș, pat de bronzare și mașină de tuns iarba

de Mircea Meşter
Miercuri, 01.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cele mai noi spoturi TV dezvoltate de divizia britanică Dacia ne arată că noul Sandero facelift oferă toate elementele necesare unei mașini normale din 2017. Nimic inutil în plus.

Divizia britanică a mărcii Dacia se dovedește a fi printre cele mai creative atunci când vine vorba de reclame. Cunoscuți mai ales pentru spotul "Another one drives the Duster", care între timp a ajuns pe TV și în România, cei de la Dacia UK lucrează cu agenția Publicis pentru a dezvolta reclame cât se poate de amuzante care subliniază caracterul modelelor mărcii românești.

Cea mai nouă serie de spoturi, dedicate noului Sandero facelift, pune accent pe lista de opționale utile ale noilor modele prezentate de marca de la Mioveni. Iar mesajul este simplu și clar: "Nimic de adăugat". Iată cele trei spoturi:

Comentarii (6)

  • Alin Borcea
    Sincer, nu cred că reclamele sunt pentru piața britanică. Mașinile au volan pe stânga, numerele de înmatriculare sunt model francez iar în descrierea videoclipului apare un preț în Euro. În plus, au și varianta în franceză. Dacă Dacia UK a făcut o asemenea gafă, anume să facă reclame o mașină cu volanul pe care nu trebuie, este impardonabil pentru ei.
    2 3
  • you can add several safety features, guys!

    entendre?
    11 5
  • Costel
    @vianu

    Avand in vedere vanzarile din Europa de Vest, se pare ca nivelul dotarilor nu ii deranjeaza atat de mult pe britanici sau nemti, cat pe romani.

    O mica sugestie: continua sa scrii in engleza si nu aborda alte teritorii lingvistice
    12 4
  • am vazut reclama cu masina de tuns pe o televiziune germana, deci sigur nu sunt doar pt piata britanica
    5 1
  • mircea
    @gogu
    N-a spus nimeni că sunt dezvoltate doar pentru piața din Anglia. Ci de cei din Anglia. Că altfel n-ar fi vorbit engleză. Poate dar dacă erau dezvoltate pentru Malta.

    @Alin Borcea
    O iei mult prea abrupt :) "Asemenea gafă" nu există. E un spot care poate fi adaptat ulterior la mai multe piețe.
    6 1
  • @costel

    ...ca roman ma intereseaza nivelul sigurantei pentru ca...traiesc in Romania. Daca nu m-ar fi interesat mi-as fi luat Stepway acesta fiind primu'n lista. Eram "chitit" pe asa ceva. Dar am hotarat sa-mi cumpar ceva siguranta, achizitie insotita de o crestere masiva a atentiei la volan.

    despre franceza...aici ai dreptate
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru