VIDEO: Drifturi cu tancul

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.03.2007
Pentru cei care nu au o masina potrivita pentru drifturi este bun si un tanc, cu conditia sa gasiti zapada potrivita.

Comentarii (23)

  • Drift
    avand in vedere ca la tanc se pot bloca senilele pe care parte vrei si totul e pe gheata.............
    1 0
  • ce ma ala este tank.......
    ala mai are mult pana ajunge tank.....este o amarata de tancheta, voi nu va ganditi ca daca puneau un tanc de 80 de tone pe gheta se scufunda cu tot cu drifturi si cu cameraman....iar tancheta aia are cam 20 de tone si un motor v12 pe ea asa ca poate lejer sa o impinga, bafta multa.
    0 0
  • antijonny
    tancheta?
    Stridsvagn 122 este varianta suedeza a Leopardului 2A5 (Leopard 2); are o greutate de 55000 de kg, un motor de 1500 CP (V12) si un tun de 120 mm. Tancheta zici ?! Offf... si armata nu mai e obligatorie! (Iar tancuri de 80 de tone nu cred ca se mai fabrica; sunt greoaie si, de aceea, vulnerabile).
    0 0
  • YMihai
    bv anti Jonny
    ...jos palaria la comentariu ...

    bv bv bv bv bv !!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • Ali Baba
    Bravo Antijonny
    LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • oare tancurile romanesti pot face asa ceva?????
    0 0
  • BRAVO BRAVO ANTI MINE AAAAAAA
    ARE DREPTATE ANTIJONNY CA NU AM FACUT ARMATA DAR ALA DIN FILMULETZ SIGUR NU ESTE UN TANC DE 55 DE TONE, PRIVESTE CE DEMARAJ ARE, SUNT F CONVINS CA NU ESTE UN TANC DE O ASEMENEA GREUTATE CHIAR DACA TREBUIE SA MEARGA PE LOC DREPT CA NU CRED CA PATINEAZA PE GHEATZA, ORICUM MACAR LA MOTOR M-AM PRICEPUT NU SAU NICI TU NU STII DACA ESTE ADEVARAT CE AI SPUS, CAT DESPRE ARMATA NU CRED CA DACA O FACEAM IMI INFLUENTA CU CEVA VIATA... DE TREAS CU APROAPE ORICE ARMA STIU SA TRAG STIU SA CONDUC ORICE MASINA MAI PUTIN TANCUL PE CARE NU AM AVUT UNDE SA FAC PRACTICA ASA CA ARMATA PT CE IMI TREBUIE....SA STAU DEPARTE DE CASA POT SA STAU SI IN CONCEDIU SAU SA PLEC UNDEVA IN STRAINATATE CATEVA LUNI SI FARA SA MA FRECE LA CAP NIMENI CU ORDINE SI ALTE CHESTII DE GENU ASTA.... BAFTA LA TOTI SI SANATATE LU' ANTIJONNY DACA NU A VRUT SA ISI PUNA NICK-UL LUI.
    0 0
  • Pentru cine are curiozitatea...
    http://www.soldf.com/strv122.html ,cu singura remarca:are peste 60 de tone...
    0 0
  • antijonny
    Tancheta ?
    N-ai facut armata Jonny? Nicio paguba! Eu mi-am petrecut 9 luni printre tancuri (rusesti), am studiat putin si dotarea imperialistilor (era pe vremea aceea un tanc interesant, STRV, tot suedez, fara turela, cu suspensie reglabila pe fiecare galet etc). Mai interesant a fost cativa ani mai tarziu cand am studiat "dinamica vehiculelor rapide pe senile". Motorul celui din film este chiar un V12 de 1500 CP/2600 rot/min. Poti afla o multime de date de pe internet ;).
    0 0
  • Melodia
    cum se numeste din fundalul filmiuletului ???
    0 0
  • FARA SUPARARE DAR TOT NU CRED CA ARE ATATEA TONE
    TU SPUI CA ESTE UN VEHICUL RAPID DAR NU PREA VAD CUM LA 1500 DE CP POATE PLECA ASA REPEDE CU 55 SAU PESTE 60 CUM SPUNEA NUTZU
    0 0
  • soferul Tacnului
    Nu aveti altceva de facut?
    numai sa tot comentati aici? Propun sa va bateti !
    0 0
  • panzer
    haha
    ma nebunule cum sa aiba ala demaraj dak era pe gheata...dak pleca tare nu rezolva nimica....dak nu va pricepeti mai bine nu mai comentati...bv astia care stiti cate ceva..numai respect!
    0 0
  • google?
    melodia Hoobastank - Out Of Control (s-a inventat google 10x God !)

    iar pt. postul cu "Propun sa va bateti" incultule ! k sa nu zic altcumva.. L-) !
    0 0
  • Pardaillan
    Tanc
    Antijonny are dreptate, tancuri de 80 de tone nu stiu daca ca se mai fac, oricum ala este un tanc de greutate medie, 40-50t cred. Demaraj si viteza aveau si arhaiecele T34-100 si "mai noile" T55 care pe sosea ajungeau si la 60-70-80. Tancuri se faceau si la noi, T72-125, erau cu teva lisa si sisteme de ochire destul de avansate, erau aproape bune pentru noi si vremea aceea.
    0 0
  • actros
    credibil
    dc nu poate sa fie adevarat? poate o exagerat cu puterea 1500CP atat are un Abraham.in rest super...!!!
    0 0
  • antijonny
    Leopard
    Poate ca am exagerat putin in privinta motorului care echipeaza Leopardul. Si poate ca nici tunul nu e de 120 mm; cred ca are numai 117,234 mm. Si nici tancul nu e Leopard, e de fapt Mâţa.
    Gata cu gluma! Pentru documentare suplimentara consultati http://www.fprado.com/armorsite/leo2.htm.
    Imi sunt foarte dragi cei ce contrazic asa ... de dragul conversatiei ... Se pare ca "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" nu trebuie aplicat in orice conditii.
    Promit ca nu voi mai posta nimic, deja i-am deranjat pe unii.
    0 0
  • Marian
    tanc
    Bai frate sunt uni care par sa contrazica doar asa de dragul discutiei. Ala care nu stie se imformeaza si apoi scote ceva pe gura, nu inainte.
    0 0
  • TANKER
    eh na
    Lasa Antijonny ca asa e unii :)) ei au ramas in urma cu tehnologia de azi.
    Moshu nu trebuie sa faci armata ca sa inveti cateceva despre tancuri si metode de lupta moderne. Sunt tancuri de 40 tone care ating 100 km/h si franeaza de la 100 la 0 in 6 metri...ce zici de asta? Ai grija sa nu te depaseasca unul pe autostrada si sa crezi ca stai pe loc...doamne fereste poate te dai jos de la volan in timpul mersului si cine stie ce patesti:) Apuse sunt vremurile cand tancul trebuia sa fie "greu" ca sa reziste. Acum trebuie sa fie USOR ca sa poata fi transportat usor in orice zona. Cheers!!!
    0 0
  • tribepaul
    !!!
    jos palaria antyjonny se vede clar cai tank serios nu gluma si ce mai dai ca din cite stiu io pe senile au niste crampoane de cauciuc pt drumurile de asfalt
    0 0
  • eu sunt tanku
    ce tot aveti cu mine cine wa mintit ca am 50 de tone ca eu am 49 si viteza depinde de conditiile atmosferice
    0 0
  • tank
    voi cred ca nu ati vazut tancuri in viata voastra un tanc modern american are si 150 si chiar ajunge la 200 de tone care are in trinsul navigator aparatura moderna caroce nu e de vorbit .
    0 0
  • darius
    tanc
    hei! nenea ,ce motor are tancul acela de 200 de tone pe care l-ai vazut la americani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru