VIDEO: Farbio GTS, cel mai tanar supercar

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.01.2008
Farbio GTS este un supercar britanic lansat pe piata abia in toamna anului trecut. Acesta va este dezvaluit intr-un video de prezentare.

Putini dintre fanii fenomenului auto mondial au auzit de construtorul de nisa Farbio. Si mai putini cunosc istoria acestui brand, care a inceput sa vanda masini abia in luna septembrie a anului trecut, doar din pura pasiune pentru modelele sportive.

Compania a fost fondata de un tanar din Marea Britanie, Arash Farboud, care a vrut in acest fel sa raspunda refuzului Porsche de a-i vinde un model GT1. Farboud nu s-a lamentat si a decis in 1998 sa creeze propriul supercar pe care l-a botezat Farbio GTS. Constructorul britanic de nisa este in acest moment in plina ascensiune, ceea ce l-a determinat pe tanarul fondator sa anunte ca este momentul unei expansiuni, Farbio pregatind inca doua noi modele sportive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: Farbio, Farbio GTS

Comentarii (1)

  • ALX CT
    !
    Bun,masina arata bine dar nu vad nici o informatie despre motor,viteza,acc.,si in VIDEO nu am vazut decat un slideshow cu muzika,ma gandeam ca poate arata gts-ul in actiune ruland cu 200km/h luand curbe periculoase nu plimbandu-se prnm curte cu 5km/h.Va salut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru