VIDEO: Fiabilitate dusa la extrem cu un Mercedes C-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.10.2008
Soferul acestui Mercedes W202 C-Klass a fugit de la locul accidentului si circula de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Accident Mercedes Hit & Run - Click here for more home videos

Comentarii (6)

  • ce idiot, oare chiar exista asa prosti pe drumurile publice? raspunsul corect: da si mai grav cred ca e vreun pusti care a furat cheile de la mercedesul lui taticu
    0 0
  • gica-pompagiul
    ce treaba are fiabilitatea cu stirea?
    bai, sebastian, te-ai uitat in DEX la definitia fiabilitatii? ce treaba are fiabilitatea cu rasnita aia care inca mai merge dupa accident. este doar o pura intamplare sau un o tehnica de proiectare super avansata care permite masinei sa mai ruleze dupa un asemenea impact datorita deformarii controlate alte puntii... dar ma indoiesc ca ar fi vorba de asa ceva si e doar un caz fericit. din ce stiam fiabilitatea inseamna rezistenta la oboseala in timp a componentelor. probabil te-ai inspirat din dictionarul auto de la voi de pe site. =))
    0 0
  • @ gica-pompagiul
    Acest video a fost pus pentru acelasi scop cu care a fost si filmat. Pentru a descreti fruntile. Dupa aceasta logica a fost pus si titlul.
    Multumim pentru atentie.
    0 0
  • gica-pompagiul
    @Sebastian Toma
    daca aveam nevoie de bufoni sau mascarici as fi cautat in alta parte, nu pe un site auto. multumesc oricum pentru raspunsul sincer!
    0 0
  • se stia
    ASTA CU FIABILITATEA LA MODELELE mercedes toata lume o stie comparativ cu alte modele premium ca audi mai ales care era praf in anii 90 la capitolul acesta. Am vazut teste la topgear cum au transformat un s classe in living turnand beton si apoi acoperit cu parchet
    0 0
  • florin
    nu e clasa s?
    Eu cred totusi ca este S -Klass
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru