VIDEO: Fifth Gear încinge rivalii Porsche 911 Turbo şi Audi R8

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.06.2010
Tiff Needell şi Jason Plato, oamenii de bază ai show-ului britanic Fifth Gear, pun faţă în faţă două supercaruri de senzaţie: Audi R8 V10 Spyder şi Porsche 911 Turbo Cabrio.

Comentarii (13)

  • schumi
    ...
    Testul asta e din categoria "Probleme rezolvate" :D.
    6 1
  • In fata evidentei...
    "stapanii inelelor" mai au inca de invatat multe. Pedigree-ul celor de la Porsche isi spune inca odata cuvantul -asta daca mai era nevoie- si aplica o lovitura scurta "fratiorului mai mic" dar obraznic. Asa ca sa stie unde-i este locul!!
    12 0
  • Cam asta inseamna masini.
    2 4
  • si acuma........
    pai daca Audi este un copil mic(ceva normal)pe langa Porsche atunci Mini cum au tupeu sa se 'ia la bataie' cu ei?????
    tupeu de germano-englezi.....
    clar ca 911 bate R8-u in orice situatie
    as vrea un comparativ intre 911GT2 si M3 GTS(cand va fii)
    5 4
  • ceva normal....
    Era usor de prevazut rezultatul pentru ca Porsche face masini sportive "din mosi stramosi", pe cand R8 face parte doar din divizia sport a celor de la Audi; si experienta si-a spus cuvantul.
    3 0
  • UMILINTA MARCA PORSCHE....sa nu va mai aud cu R8.(punct)


    Don't worry Jason, don't worry !
    Oh, I'm worried!!!.......hahaha genial turul cu Porsche.
    3 4
  • Tiff and Jason
    Ce-mi plac tipii astia doi si modul in care compara masinile. Mai obiectiv de atat nici ca se poate. Cat despre rezultat... era previzibil desi nu ma asteptam la o diferenta asa de mare, mai ales pe franare unde probabil ca 911 avea discuri ceramice. Oricum 4 minute de incantare.

    Pt fanii BMW: inainte sa vorbiti urat de R8 mai bine ati astepta in liniste pana cand BMW va produce ceva similar.
    5 3
  • frumos
    foarte interesant testul. oare vom trai sa vedem o emisiune romaneasca facuta asemanator sau macar sa avem un circuit macar cat cel din filmulet? ar fi interesant sa ii vedem pe Mircea Mester si Sebastian Toma. app Mircea stii cumva daca Ursa Mare are de gand sa revina ca prezentator? sau de ce a disparut de la tvr si a fost inlocuit cu acel "nene" plin de glume nesarate? multumesc
    3 0
  • @C-G-C
    Decat sa astept de la BMW un supercar care sa fie umilit de o alta masina din clasa mai bine ramanem cu ce avem si ramanem acolo undeva foarte sus. E bine ca va multumiti si cu locul 2. Ceva de genu " nu suntem perfecti, dar e bine ca incercam". Nu zic ca cei de la BMW sunti perfecti, pt ca sunt departe de asa ceva, dar au ceva pasi in plus fata de Audi cu tot respectul.
    3 1
  • mircea
    @b76
    Nu știu de ce nu mai e Ursa Mare. Și eu mi l-aș dori înapoi pe sticlă. Omul e funny și poate.
    1 0
  • @replicate
    Copile, nu ai inteles NIMIC din lumea auto.

    1 la mana nu stiu unde ai vazut tu UMILINTA...cauta in dex cuvantul asta si apoi foloseste-l, dupa ce i ai inteles semnificatie.
    2. Astea nu sunt masini de circuit, mai ales versiunile cabrio, deci diferenta de 2 secunde este irelevanta.
    3. Masinile apartin aceluias grup, deci daca le faceau la fel ei pierdeau. Asadar masinile sunt foarte bine diferentiate. 3,6 twinturo vs 5,2 aspirat e normal sa fie mai incet greoiul v10. Dar are si un sunet mai placut.

    Nu ai inteles ca cine isi cumpara masinile astea nu se uita la diferenta de cativa caluti sau de 2 secunde sau de cateva mii de euro, care place mai mult aia e cumparata.

    Ca sa nu zici ca te cert degeaba sa stii ca si eu as alege porscheul. Dar este doar o alegere subiectiva, totul tine de gust.
    1 3
  • George, prefer sa nu ma mai cert pe automarket, dar masinile apartin aceluias grup de putina vreme, deci nu-mi spune tu mie ca tehnologia de pe R8 e aceeasi cu cea de pe Porsche, ca nu te cred. Ai dreptate la preturile astea nu se uita nimeni la 2 secunde si intervin gusturile, "Umilinta"....poate am exagerat cu cuvantul asta, m-a luat valul, dar se vede clar diferenta de accelerare, franarae si manevrabilitate, deci clar prefer Porsche. Nu ma mai catalogati dupa poza de la profil, nu sunt un fan mort dupa BMW, doar imi plac mai mult ca celelalte modele, tine de gusturi.

    Lucrurile mici fac diferenta, nu uita.
    2 0
  • @mircea mester
    iti multumesc de raspuns. daca totusi il vei mai intalni spune-i ca il asteptam cu un drive-test facut de el. cred ca ar fi interesant daca ati putea sa il atrageti si pe el in echipa voastra, ceva de genul... "pastila mare" unde la fiecare drive-test sa fie eventual daca s-ar putea un filmulet in care sa prezinte masina asa cum stie el. in rest poate mai aveti voi ceva idei. ati fi mult in fata celorlalti daca ati avea o rubrica mai distractiva. o zi buna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru