VIDEO: Honda CR-V se răstoarnă într-un viraj pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.04.2012
Circuitul de la Nurburgring este probabil cel mai spectaculos din lume. Din păcate, este şi unul din cele mai periculos, după cum o demonstrează imaginile următoare.

Comentarii (8)

  • Cred ca mosu de la VW a intrat pe circuit si a facut ceva ca sa se rastoarne si sa afecteze imaginea Honda.

    Iar acum serios ce cauta el cu melcu ala pe un circuit, sau era vreun mos la volan ca lor se adreseaza cel mai mult marca
    12 5
  • @TIKA
    Ai dreptate si nu prea in sensul ca parca Toyota se adreseaza mai mult pensionarilor decat Honda:) . Are modele mai sportive Honda, in afara de CRV normal.
    5 6
  • Problema in acest accident se afla intre volan si scaun.
    28 4
  • zarnesteanu
    @banana-banana-din-botswana
    Ai pus punctul pe i draga! Problema e majora e intr-adevar cumparatorul de honda. Masina n-avea nici o vina. Avea bull-bar deci era perfect pregatita pentru circuit. Si nu oricare, ci chiar Nurburgring-ul. Iar ticalosul ala cu BMW se prefacea ca vrea sa-l depaseasca pe sarmanul honda-driver. A pus un pic de presiune pe el pe linia dreapta iar in curba a ajuns la deznodamnatul firesc. Bai, dar daca nu iesea in decor il prindea si pe americanul ala cu F-150, sa-i arate lui cine e tatic!!!

    Acuma te rog banana-din-botswana sa mai vii inca odata aici la scena deschisa si sa ne spui cum ii faci praf pe toti tdi-stii cu honda ta din secolul trecut, ce masina buna si fiabila e, cat e de stabila in curbe si ce curse formidabile ai incheiat la viata ta prin cartierul in care locuiesti.
    6 9
  • @zarne..
    frate, tu cu cine te mai certi?,,,ca zau daca pridepui ceva...e adevarat e si destul de tirziu..
    1 0
  • Culpa
    Vina este intr-adevar a soferului.Nici masina nu-l ajuta prea mult, dar era o situatia ce putea fi evitata.
    1 0
  • @prietenii alde Andrei Rn
    Pai frate ziceai parca ca Japonezii fac mașini mai bune ca Nemtii , dar se pare ca ai Dato in bara.
    BMW își bate joc de Honda si cu treapta R.
    Indiferent ca e X5M sau M3 sau 760Li.
    1 2
  • capitalistu'
    @BMW
    E normal sa nu se compare Honda cu Bmw , Bmw-ul e clasa premium, dar si pretul e premium. Problema se pune la fiabilitate,, si cred ca tine de la o masina la alta, am prieteni posesori de Bmw care nu au nimic la masina si altii care le detesta ca au bagat o gramada de bani in ele, tine strict de stilul de condus de cum ingrijesti masina.
    Eu detin un Civic sedan din 2008 model fabricat in Japonia si am aproximativ 50.000 cu ea nu am schimbat nimic la ea, iar pe autobanda m-am luat cu un X6 motor de 3.0 381 CP, cu un cupl;u devastator 740/NM si sincer iti spun la un moment dat l-am dat la o parte cu putini cai pe care ii am 140 la numar. Evident ca a trecut omu dar se mira ca ma tin cu el.
    in alta ordine de idei masina lui aproape de 100.000 iar a mea 16.400.
    Deci depinde ce vrei , depinde cati bani ai, dar sincer nu mai faceti comparatii ca japonezele mai bune, germanele mai proaste pt ca tine efectiv de mai multi factori.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru