VIDEO: Inca un Ferrari incendiat in Rusia

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.05.2009
Un sofer rus a fost la un pas de un deznodamant tragic dupa ce exemplarul sau Ferrari 612 Scaglietii a luat foc "din senin".

Rusii sunt recunoscuti pentru pasiunea lor pentru supercaruri dar mai ales pentru accidentele care implica astfel de masini. Astazi va prezentam un caz asemanator, care putea sa se sfarseasca tragic. Un rus care rula pe o strada de langa Moscova a observat fumul care iesea de sub capota masinii sale.

Flacarile au cuprins repede supercarul si au mistuit o buna parte din masina. Politia a constatat ca este vorba despre un Ferrari 612 Scaglietti care se pare ca a suferit o defectiune ce a declansat incendiul. Soferul rus a incercat sa stinga focul insa eforturile lui au fost zadarnice.

Comentarii (16)

  • Lingusitorul
    haha
    Daca eram pe acolo il ajutam sa stinga focul si ii ceream bani pentru ajutor.Numai pupand in dos te inbogatesti in ziua de azi. Traiasca lingusitorii ca mine!
    11 14
  • Din cate imi amintesc
    Din cate imi amintesc si unui anume fotbalist de pe la noi i-a ars ferrari-ul scaglietti tot din aceeasi cauza
    7 1
  • fiabilitate italiana! la cate au luat foc ...m-as gandi serios sa schimb firma care imi livreaza "firele"! mai toate alfele si fiaturile au mari probleme pe partea electrica! se pare ca ferrari nu e chiar atat de autonom!
    8 3
  • Crysty
    Interventie
    Observa cineva cu cata " rapiditate " se misca pompierii?
    Probabil constata ca nu mai au ce sa salveze si de aceea nu se grabesc!
    A ars si la noi in Romania un Ferrari ! Mi se pare ca era al lui Gabi Popescu si s-a intamplat pe A1 !
    7 0
  • cineva
    oau
    firele made in chiuna iau foc : ha ha ha ,
    4 0
  • Se pare ca Ferrari mai are si alte "reusite" la fel ca aceasta pe langa cea a fotbalistului roman.

    Poate ca nu sunt facute sa fie cionduse in traficul de zi cu zi. Oricum, e plin netul de cazuri similare, asa ca cei de la Ferrari ar trebui sa faca ceva.

    Oare firmele de asigurari le dau banii proprietarilor ca sa isi ia din nou Ferrari (eventual acelasi model) si le asigura din nou?

    Ciudat ca nici un asigurator nu a facut scandal dupa, ceea ce inseamna ca desi au pierdut bani au reusit sa isi recupereze paguba.
    7 0
  • Si credeam ca numai fiat-urile is masini de kk dar vad ca nici cu ferrari nu imi este rusine =)) ( ce mai ca toate masinile italiene, nefiabile)
    5 2
  • Porsche
    Calitatea ferrari lasa de dorit,masina italiana = calitate slaba !!!
    5 6
  • natasha
    jantele
    eu vreau jantele de pe spate, vad ca au ramas intacte :))
    5 0
  • natasha
    caini comunitari
    si inca ceva: nu suntem singurul popor cu caini comunitari :)) vad ca si astia au
    4 0
  • :D
    mda si ferrari si lamborghini au ars pana acuma cu sutele numai pe youtube gasesti 20 de filmulete
    cum sa dai 100-300k euro si sa iti ia foc masina
    lasa ca isi cumpara alta
    2 0
  • ha ha h a
    mda
    ADEVARUL E CA NU-S MASINI DE CONDUS PRIN ORAS ZI DE ZI ,AU MOTOARE PUTERNICE SI LE TREBUIE VITEZA CA SA-SI FACA BINE RACIREA.AM INTELES TOTUSI CA CINE ISI CUMPARA ASA MASINA,BENEFICIAZA SI DE CURSURI DE PILOTAJ CA SA SE OBISNUIASCA CU MASINA.SI APOI,MODELUL ASTA E CAM VECHI;EU STIAM CA CELE DIN GENERATIA MAI NOUA AU TOTUSI MOTORUL PE SPATE...O FI LUAT-O OMUL LA MINA A DOUA...MAI SUNT PE LA NOI SI DIN ALEA CU VOLAN PE DREAPTA;EU AM VAZUT CATEVA...DA-S CAM VECHI...SI APOI FIERUL E FIER...TE LASA CAND TI-E LUMEA MAI DRAGA...PA
    1 0
  • :D
    cand dai drumu la videoclip,prima masina care trece pe langa ferrari nu ii dacie?
    0 0
  • nu
    0 0
  • salut
    Mai fratilor, terminati.o cu criticatul si puneti-va minetea la contributie. Care este capacitatea cilindrica a unei asemenea "besti" ? Stiind ca majoritatea sunt V12 or avea cel putin 6000 cm3. 6000 stiti ce inseamna ? inseamna 4/5 masini normale. Motoarele astea mari produc o cantitate de caldura mult mai mare si deci si racirea va fi mai dificil de realizat, tinand cont de faptul ca au tractiune spate si radiatoarele nu sunt tot timpul in partea frontala a masinii. ( si daca observati masina a luat foc in spate, nu in fatza, deci cauza nu poate fi vreun cablu electric ). Dupa aceea aceste "bestii" nu le poti conduce prin oras tinand motorul turat la 3000/4000 ( rotatii pe minut ) pt ca asta este urmarea. Si apropo de calitatea masinilor italienesti, eu ca roman nu mi.as permite sa fac o asemenea critica cunoscand calitatea masinii " romanesti" ( care este 99% franceza ), deci ...
    0 0
  • JOHHNYX DYABLO
    BANC SEC.. VENIT ACUM IN MINTE....

    ""-AI UN FOC?
    -NU
    -ATUNCI SA CAUTAM UN FERRARI ""
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru