VIDEO: Laguna GT invinge Porsche Boxster

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.05.2008
Versiunea de performanta a sedanului Renault Laguna a reusit sa castige duelul cu celebrul model Porsche Boxster.

Comentarii (10)

  • ALX CT
    A invins la testul de mai sus,dar la un test pe un circuit? oare? o castiga Laguna GT?
    0 1
  • ha,ha
    Cred ca are Renault niste cheltuieli astronomice pe promotion si pe cumparat ziaristi ca sa arate ce masini ,,bune ,, au ei.Se fac de caca ...o comparand cel mai nou model sport al lor cu cel mai slab si vechi produs de la Porsche (slab ,la standarde Porsche - cara sunt cu 2000 de ani inaintea celor de la Renault ,la TOT)!Mai vitejilor(care ne dati Loganul la pret de MASINA-nu c-ar fi de banii aia ) mai aveti sa comparati vreun Renault nou eventual cu vreo Cobra sau Ursulet ! Mai bine vedeti de ce nu mai e loc in service de Meganurile alea turcesti,de ce se bulesc injectoarele de la Symbol 1.5 dci la 30.00 km.samd ,rezolva-ti-le si apoi doar priviti(nu va comparati) spre Porsche!
    0 1
  • Un priceput
    Pe bune ?
    Ma lasi.... Cine vrea sa isi cumpere Laguna sa o faca. Eu raman la Porshe. Pentru agilitate si viteza. Pentru siguranta, as reveni insa la Laguna. Pentru ca primul element de siguranta este ca nu prinde viteze mari, si astfel nu te risipesti prea tare pe autostrada. Sic !
    0 1
  • test de stabilitate
    Laguna a invins la testul ăla de stabilitate la trecerea de pe o bandă pe alta şi revenire (situţie ce se poate întâmpla de ex. pe autostradă). Şi, da, este de apreciat că un sedan cu 4 uşi este mai stabil decât o maşină sport la schimbarea direcţiei la viteze mari. Asta şi datorită tehnologiei implementate pe Laguna, pentru cine nu ştie să citească, 4 roţi DIRECTOARE, adică direcţia acţionează şi roţile din spate. Sistemul a mai fost încercat şi de alte case, dar văd că acum chiar l-au implementat în serie.
    1 0
  • Andrei Alexandru
    Mda :)
    Mda... eu am un Panda 1.3 si spre rusinea acestui Renault de 5 stele... si buburuza mea face exact aceleasi chestii... ca sa nu mai zic ca are viteza de top 172 km si este exceptional de stabila. Gandindu-ma ca este doar o buburuza mica si rosie :)
    0 2
  • pt ala cu Panda
    bah baiatule la 134 km/h nu poti schimba benzile atat de repede ca te dai peste cap, inteleg ca in romania exista o fobie pentru renault si o inteleg (nu sunt prea fiabile si ce e mai rau service-area este mult prea scumpa), dar in cazul de fata jos palaria si nu e cum spune prostul de mai sus (a se citi "lucci") pt ca aici se arata progresul realizat cu cele 4 roti directoare, dar deh tu esti prea prost ca sa intelegi ceva in viata asta, ma mir ca mai intelegi de ce traiesti si nu te arunci de pe bloc ca sa nu mai faci umbra pamantului degeaba
    1 0
  • WeatherMan
    Directie
    Eu am un 406 din 2002 si vireaza toate rotile. Daca Renault abia acum a bagat asa ceva [la un model de top]... sa fim seriosi. Pe deasupra, Laguna GT arata absolut oribil - stiu ca e o treaba subiectiva, deci asta e strict parerea mea. Sunt convins ca o sa fie destui care sa bage banii in asa ceva.
    0 2
  • 4 roti directoare
    4 roti directoare a avut Mitsubishi 3000GT prin 1990, Honda Prelude prin 1987,Honda Accord (1991),Nissan 300ZX etc.
    0 0
  • boxster
    cine conduce boxster-ul? ray charles?? hehehehehehehehhe
    0 1
  • ~!~TEXAN~!~
    cel mai 2008 e testu asta =))
    Si vekea mea cobra 240D facea fata la jaloanele alea ... numa ca nu ajungea nici macar la 122 la ora :))
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru