VIDEO: Logan MCV facelift, trei filme de prezentare

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.10.2008
Dacia a prezentat la Paris noul Logan MCV facelift. Iata cum arata noul model al gamei constructorului roman.
LOGAN MCV FACELIFT, prezentare 1
LOGAN MCV FACELIFT, prezentare 2
LOGAN MCV FACELIFT, video in miscare

Comentarii (5)

  • Logan
    Arata un pic mai suportabil ca vechiul MCV, dar daca ar fi si filmuletele la rezolutie mai buna.........oricum, tot Logan-ul ramane de baza, ca si aspect atat Sandero cat si MCV-ul, raman in urma.........cu forme nedefinite
    0 0
  • bine
    bine mihai k golanul normal e bine definit, oricum cele mai reusite raman mcv si pick-up si oarecum si sandero da mai mult nu
    0 0
  • Laurro
    nu stiu ce sa zic..
    .,.dar parca au inceput sa-mi placa saraciile asta de Loganuri ! Ori ca m-am obisnuit cu ele, ori ca arata mai bine acum..!
    0 0
  • Arata bine... am un MCV de 3 luni si sunt foarte multumit de el... cel mai incapator break pe care l-am condus. Acum, vazand filmuletzele, ma gandesc daca nu trebuia sa mai astept un pic. Interiorul arata mult mai bine... O sa vedem oare Sandero break ?
    0 0
  • nu ma asteptam la mai mult
    Tot asa arata inca mai ciudat fata foarte scurta,arata ciudat cand te uiti din lateral.si in rest lunga parca nu se mai termina,ar putea francezii de la Dacia sa incerce totusi ceva mai multi,haideti sa fim seriosi,e masina noastra nationala,dar tot asa sa arate atata timp de cand a aparut loganul tot asa o tin numai ca mai schimba un far un stop,si foarte putin interior,asa a fost si cu vechea dacie,acelasi modele numai cu cifra schimbata,asa continua si acuma,nu o zic cu rautate si o zic ca sunt roman si tin sa avem parte de mai mult,pentru ca putem mai mult!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru