VIDEO: Mini Cooper se întrece cu Porsche 911 la Road Atlanta

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.06.2010
După cum ştiţi, divizia americană a mărcii Mini i-a provocat pe omologii de la Porsche la o întrecere. Puşi în faţa refuzului Porsche, cei de la Mini au închiriat un 911 şi au făcut competiţia aşa cum plănuiau inţial. Iată ce a ieşit.

Comentarii (12)

  • Ridicol.
    Jalnic.
    De fapt asta au si speculat, sa nu para ridicoli invingand porsche-ul dar sa termine la un timp f scurt dupa ei. Erau siguri ca orice s-ar intampla in aceata provocare va fi in avantajul lor. Insa ideea cu inchriatul unei masini intrece orice limita a bunului simt. E ca si cum cei de la Dacia ar inchiria un Lamborghini pentru a-l compara cu un Duster pe un traseu ales de ei in imima muntilor. Genul asta de marketing este posibil doar la american. Si e pacat ca doua marci europene de renume pe care eu le admir sa sufere datorita marketingului burgeristilor.
    37 6
  • WTF!?
    Ce naiba, astia de la Mini chiar n-au nici un pic de respect de sine? Sunt patetici. sa vedem daca vor accepta duelul cu cei de la Hyundai... Si Porsche-u ala nici macar n-a fost fortat, sigur nici macar ESP-u n-a fost scos...
    19 6
  • razvanis
    EXACT
    Corect valy ,
    marketing stupid care din punctul meu de vedere are efect invers pentru Mini , desi sunt fan al marcii nu sunt deloc fan al promovarii "americanesti" puse la cale de indivizii aia.
    19 5
  • @vally
    comparatia cu duster -lambo in munti e aiurea, pana la urma au facut cursa pe un circuit , deci sanse egale, problema este daca au mers la limita cu ambele masini ( oricum , aiurea testul )
    6 8
  • schumi
    ...
    Sa inteleg ca asta e ultima reclama la Porsche ?!?
    5 5
  • Sir Alec Issigonis se intoarce in mormant daca vede pe cum istoria si spiritul unei marci remarcabile e profanata de niste oameni defectati de colesterolul peste limita datorat culturii fast-food.

    Ca admirator al marcii MINI, protestez fata de acest marketing iresponsabil si de lipsa de respect fata de valorile adevarate ale marcii si fanilor Mini.

    Chiar cred ca ar trebui sa faceti un sondaj in cadrul clubului posesorilor de Mini (am vazut ca s-au strans pe undeva in tara de curand) sa vedem ce spun adevaratii reprezentanti ai marcii.

    Ce mizerie josnica...
    4 3
  • Scuze pentru textul mult de sus.
    Sintetic: GROTESC si IRESPONSABIL.

    Oare seful american de la "micro" vrea sa se "repatrieze" la Porsche?
    1 2
  • ...
    Ca sa inteleaga si americanul de rand ca un mini se tine dupa un porsche in parcarea unui supermarket !


    ce cretinisme jalnice.
    nici nu stiu cum puteti posta asa ceva
    1 4
  • Reclama inteligenta a celor de la Aprilia vs BMW
    http://www.autoblog.com/2010/06/22/video-aprilia-rsv4-takes-on-the-tablecloth-fails-but-still/#continued
    1 4
  • COObra
    ce gunoi infect.
    numai in america cred ca se paote intampla asa ceva.
    1 4
  • :)
    Ma eu cred ca voi ati mancat ceva stricat,de vedeti asa de extraordinar de jalnic testul asta.

    Era si normal.Daca Porsche nu a acceptat,or sa faca ei testul.Si l-au facut.

    Plus ca degeaba tot ziceti voi ca o sa afecteze imaginea Mini pentru ca nu este asa.Cu siguranta au avut ceva de catigat din toata povestea asta.
    3 5
  • Codrin
    timp
    Pe un circuit de 1 minut nu ai cum sa castigi la o diferenta mare - logic nu? Asta e secretul testului. Daca testul ar fi fost facut pe un circuit de curse diferenta ar fi fost uriasa in favoarea 911 si nu ar mai fi fost Mini o marca atat de "fun" ci una batuta crunt.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru