VIDEO: Nebunia Lazareth - Twingo cu motor V8 de Range Rover

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 26.10.2009
Tunerul francez Lazareth a creat Twingo Trophy V8. Acesta dispune de un propulsor V8 de 3.5 litri care dezvolta 180 CP.

Inspirata de competitiile Renault Megane Trophy si Clio V6 Renault Sport, casa de tuning franceza Lazareth a creat Twingo Trophy V8. Acestia au luat un model din prima generatie a lui Twingo, i-au montat sub capota un propulsor V8 de 3.5 litri care provenea de la un Range Rover si au dat nastere acestei mici nebunii.

Motorul care dezvolta 180 CP este montat in spatele scaunelor din fata, iar puterea este transmisa puntii spate printr-o cutie de viteze cu cinci rapoarte. Pentru a realiza aceasta schimbare, tunerii francezi au adus cateva modificari mecanice micutului Twingo. Acestia au intarit sasiul masinii, au inlocuit suspensiile si franele, iar partea din fata si spate au fost largite.

Lazareth a ales jante din aliaj de 18 inch de provenienta Toora pe care le-a incaltat cu pneuri Yokohama. In ceea ce priveste culoarea exterioara, tunerii au ales o nunata de gri mat, iar interiorul a suferit si el cateva modificari sportive. Lazareth a montat scaune de provenienta MOMO, un volan sport si indicatoare digitale.

Pretul de achizitie al acestei masini este de 70.000 de Euro.

via | Lazareth

Comentarii (3)

  • Arata bine masinuta
    Mi se pare ca are viteza I prea lunga, motorul "da sa dea in nas"

    Sunt curios cum demareaza.
    6 0
  • Manelistul
    Pica motorul dupa 2 ture prin curte
    0 6
  • cum?
    Nu imi dau seama cum au reusit sa faca un motor de 3.5 litri sa scoata doar 180 de caluti. Merge in 3 pistoane?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru