VIDEO: Noul Impreza WRX STI vs noul Lancer EVO 10

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.01.2008
Vezi cine a castigat competitia de top dintre Impreza WRX STI 9, Impreza WRX STI actuala, Lancer EVO 9 GSR si Lancer EVO 10.

Comentarii (27)

  • interesant
    Se pare ca cei care criticau forma noului impreza ar trebui sa se uite intai la performante :)
    0 0
  • bravo Subaru
    Super tare noua Impreza!
    0 0
  • irelevant
    Au fost diferente doar de sofer. Tare tipu de pe subaru care a ajuns primu. Daca l-ati fi pus in Mitsu, tot pe primu loc era.
    0 0
  • Wild Snake
    Subaru!
    Mi se pare normal! Subaru e o masina super din toate punctele de vedere!
    0 0
  • )(
    noua impreza zici ca e un carton de oua pe cand noul look alfa al mitshubisi-ului nou nu te face de ras
    0 0
  • nu-i chiar asa
    WRX
    am vazut-o la un mall, nici macar nu e chiar asa de urata:)
    0 0
  • aiurea
    Eu cred ca asta e genu ala de clip facut sa arate cat de tare e Noul Impreza WRX STI fata noul Lancer EVO 10. Dar hai sa ne uitam mai atenti la wrx si o sa vedeti ca astia toti il lasa sa treaca si dupa ce ajunge in frunte omu ia curbele cu frana de mana si aia tot sunt cu mult in spate.
    Deci in concluzie, hai sa fim seriosi, o fi wrx'u tare da nici chiar asa.
    0 0
  • luxxxien
    deci da
    daca injinerii aia giaponesi s-au uitat iei cu ochii aia mijiti si au zis ca noua forma subaru e optima, eu inclin sa cred ca au dreptate... mitsuba din pacate in ultimii ani a ramas in urma subaru... acum, ca orice roman amator de senzatii tari si barfe, bolnav de scenarita, imi pun intrebarea cine a platit acest test... E cea mai tare reclama la noul Subaru... Noul Subaru bate pe toata lumea!!! Mai mult decat atat, vechiul Evo il bate pe nou Evo!!!! Deci frati, surori si dumneata nas Flore, lasati naibii Evo si luati WRX!!!
    Trecand peste acest aspect alaltaieri am fost foarte aproape sa fiu unul dintre primii soferi din Romania care a luat in brate un Subaru Impreza WRX nou, din cauza unui idiot care nici n-a apucat sa murdareasca masina dar ii tragea rafe prin Brasov... Noroc ca-mi tine frana...
    In rest asfalt uscat si prosti cat mai putini!!!
    0 0
  • wrctheo
    Subaru
    WRX all the way, dar il citez pe radu in ceea ce priveste designul celor doua noi masini. Ca si performante..ramane de discutat..Mitsu sucks, parerea mea, avnd in vedere ca ar fi vorba de o EVOlutie fata de generatia a 9-a si nu doar de un facelift.
    Subaru...rules, dar chiar ca arata ca un carton de oua..dar deh, marketing, cat si nevoia de un nou titlu in WRC. Urmarind tentinta in ceea ce priveste designul masinilor din WRC, era normala o schimbare de design si la Subaru, dar din pacate..parca vedem o nereusita in loc de un racing breed car..
    0 0
  • SUBARU
    BA DA este una din cele mai urate generatii de subaru, stiluri si design imrumutate de la altele..vezi bmw, vezi focus etc..
    Prevad ca trebuie sa-si angajeze un inginer cu gust( propun pe Bengle, de la bmw !) cu gust astia din CEO Subaru.
    Cursa nu este relevanta ! Oricand un Mitsu cu sange te poate face pe strada sau nu !! Astea sunt masini care daca se iau pe sosea la bataie nu poate pierde decat facandu-se paraf una din ele sau sangele din instalatia soferului.

    Urata rau ! mentin parerea !
    0 0
  • anonim
    Tot ii trageti pe toate forumurile si peste tot ca noua Impreza e urata... Eu vreau sa va intreb: WRC s-a transformat cumva in Beauty Contest???
    M-ai lasati-l dracului de design si ganditi-va si la platforma tehnica. Ca nu va place voua cum arata...ii doare la basca pe japonezi. Nu aveti decat sa nu va luati Subaru... La nivel WRC, ok, sa zicem ca Impreza si noul EVO X ar fi pe picior de egalitate. Dar ca masina de strada, noul Lancer e varza fata de noua Impreza...in orice forma a ei. CU motorul ala ofilit de 105CP nu face fata nici Loganului. Asa ca, poate sa fie Mitsu si poleit cu aur ca tot Impreza as alege.
    0 0
  • George.Becali
    Pt anonim
    anonim la tine daca motoru are 105CP asta inseamna ca te face un Logan?La ce te face la SAH, POKER la ce sa te faca?Specifica te rog!!!!!!!
    0 0
  • ~!~COSMO~!~
    Imi place cine conduce noua Impreza :))
    Keichy Tsukya :)) campion mondial de drift ... de fapt .. toti sunt campioni pe undeva ...

    Y.Ide - Supra Turbo Chapionship
    Timmo Kinoshita - Vicecampion D1GP

    si tot asa ...

    In orice caz ... ambele sunt niste masini extraoridnare ... Mitsubishi nu pot sa zic nimic despre el ... cat despre Subaru ... mai am un forester 2.5xt dar am avut Legacy si Impreza 2.0xt de 158de cai .... sunt niste masini extraordinare ... acum tata a mai luat si un C200T cdi ... si am cam lasat subaru pe bara ... din cauza consumului :)) ...

    La Revedere
    0 0
  • STI
    Amandoua sunt super masini, si e pacat ca sunt catalogate de unii dintre noi cosuri cu oua, focus etc. Sunt fan Subaru pt ca este o masina pt barbati, e violenta, e subviratoare, te munceste, trebuie sa-i schimbi masele la timp ca sa-ti iasa bine acele de par, si poate de aceea e asa iubita de impatimiti. Evo cu toate ca trozneste toata cand schimbi vitezele si-ti lasa impresia ca este brutala, este foarte docila diferentialul ala activ iertandu-ti chiar unele erori de pilotaj, te scoate din orice viraj. Cat priveste generatia noua nu le-am condus dar in fata unui disign cu adevarat inspirat a lui EvoX prefer performantele dinamice,si evident sunetul unui boxer STI. Respect maxim pentru amandoua si pentru inginerii care le gandesc.
    1 0
  • aleteo
    Eu am un wrx 2008
    Sa va vad (pe cei care criticati designu)dupa ce-l vedeti in realitate cum uitati ca ati spus ca e urata masina doar privind la poze.n Garantat!
    Iar performantele...
    BMW, Audi... rusinica...
    0 0
  • Vrajeala!
    Cursa asta numai "pe bune" nu a fost!!!
    Parca era o cursa din desene animate ;))
    0 0
  • aleteo
    Pt Dino
    O sa te miri, dar noul wrx e supravirator usor si e foarte departe de a fi violent. Ceea ce mi se pare periculos, ca nu-ti dai seama cand ai 150 in curbe... Ca impactul pana la urma e tot la fel. Presupun... ;)
    0 0
  • aleteo
    Poate...
    Poate a fost si un scenariu, sa dea mai bine la camere, dar cifrele spun:
    Noul Impreza STI 0-100 in 4.6 sec
    Noul EVO X 0-100 in 5.4 sec
    0 0
  • Marius :)
    nush ... :-/
    dupa mine concursu` asta nu dovedeste nimic ...totul a tzinut doar de experienta soferilor si mai putin de calitatile masinilor.Nu neg faptu` ca intr`adevar Impreza e mai rapida decat Evo...insa pentru mine Evo e o adevarata masina de "barbati" :))...gusturile nu se discuta:D
    0 0
  • go_get_it
    asta mi se pare de departe reclama la subaru :)), ambele subaru pe primele locuri.. da ma rog..cand o sa vad la top gear comparatie intre EVO X si STI atunci o sa mai vedem :P
    0 0
  • bogdan
    japonezi
    dupa cum se stie jumatate de japonezi iubesc subaru iar cealalta jumatate mitshubisi asa ca eu nu cred ca acest test este pe bune astept insa sa vad aceste 2 masini comparate de fifth gear sau top gear
    0 0
  • eVo
    ce va tot luati de evo mai inaptilor, daca nu ar fi fost evo 6 nu ar fi existat nici macar urma de subaru care copie tot ce prinde sa fim seriosii,ca te masini vin standard cu ditamai eleronu' doar pentru marketing, pe foaie o fi el mai stralucit dar nu prea vad cum uratania de masina poate sa va atraga! voi chiar nu aveti gusturi, nici nu vreau sa ma gandesc ce femei aveti langa voi daca sunteti in stare sa iesiti cu un wrx pe strada!! asa ca eVo e cel mai tare
    0 0
  • lancer
    ha ha
    pentru tipu ala care crede ca lancerul cu 105 cai putere il face si un logan, daca pe tine te face si un logan, tu ai trecut vreodata de 100 km pe ora sau tie friuca sa nu patesti ceva? oi fii vreun bucurestean care nu stii decat sa intre in 2 depasiri si apoi hop-top esti mare sofer,daca aveai banii nu te mai urca lancer l=iti laui evo si rezolvai problema barbateste
    0 0
  • chilotu..... conteaza!!!! ;)
    Eu cred ca testul este irelevant. Pilotul conteaza f. mult. Cred ca pilotul care a iesit invingator si care a si fost in pole position ar fi castigat cursa pe oricare dintre masinile alea!E ca la formula 1: fapt dovedit Michael Schumacher era mai rapid cu jumatate de secunda pe tur fata de orice alt pilot, iar pe ploaie diferenta crestea la o secunda pe tur.Parerea mea!
    0 0
  • LUME!
    Sa fim un pic mai realisti,ca nu chinezariile aia de piloti fac testele.eu merg pe mana de la mitubishi
    0 0
  • al3csys
    EVO IX RULES
    mda ii drept ca subaru merge mai tare decat evo-ul, dar sa fim seriosi, uitati-va la cat de frumos e evo-ul pe langa subaru, pana si EVO IV ii mai frumos decat noul subaru, stiu pentru ca m-am dat in amandoua...
    0 0
  • lamurire
    Acum sunt si io rau, dar un pic mai in colo. SUBARU WRC-STI 2005 si 2006 sunt niste capodopere tehnice. Am gustat prin toti porii acest model. Consumul estimat:16-19%, dar, e masina de curse si este febletze de flebetze.Mitsubishi este de acum inainte alta reteta, bine conceputa.Masina asta este desenata si creata cu o mare pasiune. Rezultatele vor apare REAL de data asta cat de curand. De urmarit pe "Youtube" ! :))Nota: Soferul de pe Mitsu' dupa cum se observa, la inceput nu-si dadea seama ca sofa. Dupe aia, atunci cind si-a dat seama(asiatica), cind a realizat realizarea de moment a clipei instantanee, era muci to late.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru