VIDEO: Pacient cazut din salvare, jalon pentru masini

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.04.2007
Totul se intampla intr-un tunel din Rusia. Incredibil, nimeni nu opreste!

Comentarii (15)

  • NOTA
    Desi evenimentul este mai vechi, ramane oricand actual!
    0 0
  • allroad
    Rutina...!!!
    Probabil ca una si cea mai importanta cauza pentru care nimeni nu se-ntreba nimic,si pe nimeni nu intereseaza soarta acestui om si de ce a ajuns acolo,este VODKA.Rusii sunt prea obisnuiti cu astfel de spectacole zilnice,poate chiar mai incredibile decat acest nefericit alergand prin tunel.Asta au vazut soferii:inca unu beat mort care s-a culcat pe carosabil..!Am patit-o aici in Romanica cu om culcat pe linia continua,pe o portiune de drum in camp si bezna totala..!Si la noi nu este inca boala cronica alcolismul si nici vodka nu-i simbol national..!Nu-i judecati pe soferi,sunt blazati de atatea acte de "vitejie" ale razboinicilor cazaci..!
    0 0
  • singurul lucru incredibil mi se pare ca omul ala a cazut din salvare si nimeni din personalul medical nu si-a dat seama...
    0 0
  • Ali Baba
    Vodka pe dracu' !
    Mai, fratilor, urmariti si voi un pic situatia din Rusia: ori de cate ori au ocazia sa actioneze, se lasa in cel mai rau mod posibil!
    Motivul e unul singur: PROSTIA! Acolo e inca ceva la mare pret (probabil remanente ale Evului Mediu).
    Fie ca e vorba de o interventie a trupelor speciale intr-un teatru ocupat de teroristi, fie ca e vorba de domul unui patinoar care cade si omoara zeci de oameni (si exemplele pot continua la nesfarsit), Mama Rusia nu se dezminte! Au o reputatie de pastrat.
    Unii ii zic "ignoranta", eu insa prefer "prostie". Daca ar judeca putin mai in profunzime, ar pune o yala ca lumea la duba aia (la care ei ii zic "salvare" LOL), ar face un studiu de rezistenta cladirilor PUBLICE inainte de a le da in folosinta ETC ETC.
    Intelegeti ce vreau sa spun?
    0 0
  • Balaurus I
    neglijenta tipic slava ( si romaneasca..? )
    De acord cu voi.Din pacate si la noi s-au intamplat chestii asemanatoare ...:( . Nu le pasa , domnule !
    Sper ca necajitul acela nu era sub influenta alcoolului national rusesc. Nu stiu ce draq' de " grija fata de pacient " are personalul de pe ambulanta , mai ales ca unul trebuia sa stea langa pacient.Partea buna este ca a oprit tot un sofer pana la urma , bine ca nu l-a calcat...:)
    0 0
  • Degeaba zici sa puna yala la salvare... faza e total absurda. Pacientul nu sta niciodata nesupravegheat intr`o ambulanta, asa ca ne punem intrebarea" Asistentul nu a observat lipsa cuiva?!" :) totusi .. e destul de mik ambulanta si pierderea unei persoane nu este atat de nesemnificativa. Este unul din numeroasele cazuri in care pacientii sunt aruncati din ambulanta. so .. take care about you!
    0 0
  • bbbobbbo
    aruncat? nu cred
    ^^ ei ashi, aruncat, ma indoiesc - dk vroiau sa-l arunce, nu cred k o faceau intr-un pasaj intesat cu camere video...
    a fost un accident intradevar stupid, care dovedeste nepasarea si indiferenta tipic balcanico-slava
    nu fost Mama Rusia "protectoarea noastra" 50 si ceva de ani? :(((
    0 0
  • flexus
    Ala era beat mort oricum...
    Cred ca ala era atat de beat ca s-a aruncat singur din ambulantza, aia il carau nu ca era bolnav ci cred ca i se facuse rau de bautura. Si de-aia nu s-au prins... Ca nu avea asistent langa el, era doar beat...
    0 0
  • si totusi ...
    si totusi s-au intors dupa el ... in romania il lasau acolo ...
    0 0
  • Arlequin
    si Io
    ...vere .mi-ai luat vorba din gura. Aici sigur il lasau acolo...sau nu mai tineti minte cazurile de pe la noi...cand dupa ce l-au plimbat vreo 4 spitale l-au rezemat pe nenorocit in pihjama de un gard..... si din cand in cand mai apar cazuri prin buletinele de stiri. Asa ca ...parerea mea care este ./...nu-i vodka de vina ci nonsalanta si indiferenta ...nu a idiotului de asistent ci a handicapatului de sistem si a dobitocilor din fruntea institutiilor si a ministerelor ! Asta ne caracterizeaza din pacate, cinism, cleptomanie, dependenta de innavutire. Hai sa dam vina totusi pe cei 40 de ani de idiotizare fortata.....desi sunt cativa care si nefortati... PAX VOBISCUM
    0 0
  • PaulaM
    bautura
    Singura explicatie, plauzibila, cred eu: omul era beat crita, ei l-au luat de pe jos, l-au urcat in ambulanta, fara a fi supravegheat, iar la un hop al masinii, usa s-a deschis iar omul a cazut. Dar e incalificabil faptul ca absolut nimeni nu s-a oprit sa-l "culeaga" de jos. Ca si la noi, viata omului nu conteaza.
    0 0
  • iuiuiu
    ??
    eu nu vad momentul in care se deschide vreuna dintre usile salvarii (cele din spate, care se vad). sa inteleg ca era in dreapta soferului si a cazut? sau a fost aruncat? si apoi luat de o alta salvare chemata de cei care l-au vazut pe carosabil?
    0 0
  • allyssia
    think about it
    MEY...STIU K TRAIM INTR-O TARA UNDE ALCOOLUL E LA MARE CAUTARE...PROBABIL SI IN RUSI....DAR D C DA-TI VINA P BIETUL OM?POATE ASISTENTELE ERAU PERSOANELE ACRE CONSUMASERA ALCOOL...D VREME CE NU AU OBSERVAT CAND BIETUL OM A CAZUT.....
    0 0
  • monea gheorghe
    pierdut colet in tunel
    Măi dar prosti sunt.
    0 0
  • jalnic
    e posibil si in alta tara.... decat in Romania?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru