VIDEO: Parchezi si iti vezi masina de sus!

Publicat Vineri, 30.03.2007
Noul sistem de asistare la parcare dezvoltat de Infiniti pe conceptul EX va face cu siguranta valuri in industrie.

Conceptul Infiniti EX, care va fi lansat in premiera la New York, va dispune de un sistem de parcare inedit care, spune constructorul, va revolutiona piata.

Sistemul denumit Around View Monitor utilizeaza patru camere video amplasate pe grila frontala, sub oglinzi si sub sigla Infiniti de pe hayon care alcatuiesc o imagine de ansamblu a pozitiei masinii in raport cu elementele inconjuratoare. Astfel, soferul este capabil sa isi "urmareasca" manevra de parcare privind pe monitorul de pe bord la masina sa vazute de sus, intr-un colaj electronic facut intre camerele de supraveghere.

O alta gaselnita interesanta este camera aflata pe grila, ascunsa perfect in peisajul cromat al partii frontale, care nu intra in uz decat la debutul manevrei de parcare, activandu-se automat.

Comentarii (1)

  • Interesant sistemul. Desi a durat cam mult de la protip ( lansat acum 2-3 ani ) pana la lansarea lui oficiala - avand in vedere ca e doar un gadget. Asteptam acum sa dam examenul ptr permis cu o masina ce dispune de asa ceva ;)) nu se mai sperie nimeni de laterale atunci :p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru