VIDEO: Reclama-soc Renault

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 29.09.2007
Renault isi distruge la propriu intreaga gama de modele intr-o reclama de cinci stele EuroNCAP.

Comentarii (54)

  • Belea
    Misto reclama
    0 0
  • renault
    prea smechera reclama!!!Sunt cele mai sigure masini!Bv Renault!
    0 0
  • tare rau
    suuuper
    suuuuuuuuper smechera reclama...nota 20 :D imi pare rau de masini :p
    0 0
  • Gabriel
    Renault mon amour
    Renault îşi permite sa facă crash-tests şi reclamă în acelaşi timp. Jos pălăria pentru modele.
    1 0
  • kk
    renault - te kci pe el. ati vazut preturi la piese de schimb? te rupe in doua! nu se merita sa-ti iei renault, chiar daca are reclama tare!
    0 1
  • URAGANU
    hahahaha
    Pai cand costa maxim 3-5000 euro sa scoata cea mai scumpa limuzina a lor de pe banda de fabricatie, normal ca-si permit sa distruga 8 masini pentru o reclama. Si se vede ca nici n-au exersat prea mult, probabil le-au zis: Distrugeti-le usor !

    Oricum, sa fim seriosi, sunt cele mai sigure masini la impact 60km/h. Mai sus nimeni nu garanteaza. Deci daca faceau reclama cu masini lovindu-se la 100km/h cu siguranta castigau piata.

    Oricum sunt niste porcarii de masini, mai bine iti iei japoneze, au detoate si nici nu mori in ele.
    1 2
  • stufan
    URAGANU nu e serios
    0 1
  • lucian
    rino, sa fie la ei...
    Nu stiu cat e de serios Uraganu,dar din pacate si Uraganu si Dorel au dreptate. Fiabilitatea si preturile pieselor de schimb sunt de tot kktu la Rino.
    0 1
  • Cristi
    Vreau sa vad making-off-ul la reclama asta :))
    0 0
  • renault
    indiferent ce zic multi dintre cei de aici anti reno-isti(cred ca sunt copii care oricum nu au avut niciodata o masina a lor), sunt masini excelente pentru cat costa, si-ti ofera interiorul cel mai atragator. Service-ul comparati-l desteptilor cu volkswagen, opel(era inainte ieftin), habar n-aveti pe ce lume traiti, vorbiti din auzite, ce v-a spus voua Gica cu cartofii ca a auzit el de la vasile ca renault sunt masini slabe, si mercedes sunt bune, dar cu banii pe un mert iti cumperi 4 laguna, la asta nuse uita nimeni?
    1 0
  • FerrariFan
    bv voua
    super reclama...pacat ca unii de aici, dupa cum a zis si florin, vorbesc din auzite si nu au vazut cu ochii lor... asta e.. parerile sunt diferrite si ca la 60 km h si un mert ar lua 5 stele... si pretul acestuia e de 3 ori mai mare decat la un megane sau orice masina din gama...in fine... o zi buna
    1 0
  • renault
    fara cuvinte cand vezi reclama asta. as vrea sa vad si making-off-ul!
    1 0
  • Smoker
    renault
    Bv Florin asta asa e ai foarte mare dreptate! si felicitari celor de la renault pt reclama
    0 0
  • Renault Simbol
    Doamne fereste sa va luati renault simbol, ca e o masina de kktul a avut sotia si am avut probleme cu el din primu an, nu prea pornea .. au pus o baterie noua la service, dupa ce a iesit din garantie au spus ca trebe schimbate bujiile si din nou bateria, dupa 2 ani 30.000km intr-o depasire ne-a lasat pompa de benzina in drum, a fost si aia vreo 1800ron, dupa inca un an pe la 50,0000km s-a blocat roata spate dreapta in mers cica s-a rupt ferodoul si atentie masina a fost anual la revizie in service renault(anual) si de fiecare data am schimbat tot ce au zis cei de la service .... am vindut masina pina la urma ca de sa nu stii niciodata cind te lasa in drum ne-am saturat.
    0 0
  • bine
    ce asa de socant la reclama asta ,de obicei reclamele renault vor sa arate siguranta masinilor lor si faptul k au 5 stele la euroncap si in plus e o reclama buna
    0 0
  • tare
    acum sa ne uitam la testele cu chinezariile alea,pana la urma nu merita alea nici daca ar fi gratis
    0 0
  • pt florin
    florine da' esti taran rau nene :-) ca sa te linistesti,iti spun ca eu am masina (mitsubishi colt model 2007 asta ca sa nu mai comentezi si sa zici ca vb din auzite si am auzit de la altii pareri)....si tot cred ca renault sunt masini slabute in general si scumpe pt. ce ofera (binenteles la modelele de varf, cele mai scumpe e altceva poate....) pt. ca am si condus de-a lungul timpului cateva modele si am cunostiinte care nu au fost multumite si le-au vandut...Alte afirmatii facute e tine nu mai comentez pt ca urmatoarele cuvinte ce iti apartin, spun totul despre tine (citez) : "ofera interiorul cel mai atragator" . Asta chiar e buna... :-D Si zici ca lucrezi la Renault, unde??
    0 0
  • FANTASTIC, aplauzeee!!
    E deosebit, ..... de scump ce au facut ei
    0 0
  • da
    Mie ami place Renault. Reclama e reusita . 5 stele.... se vede colaborarea cu Volvo!
    Masinile sunt foarte bune , fiabile , cu un raport pret-calitate excelent. Toti cei care au avut si au Renault (eu la fel ) au fost multumiti de ele. Si suntsi frumoase....Campion mondial la F1 constructori.....asta spune mult.
    0 0
  • notorius
    hahahahaha
    ce draqu vorbiti toti care nu a`ti mers niciodata cu un renault,eu am un renault si il distrug de 2 ani,si merge super bine,si piesele ieftine.....mai interesati`va.....si apoi vorbiti...va place sa vb din stomac...ca asa v`ati invatat.....
    0 0
  • Iulian
    5 Stele
    Super reclama!!! Daca au cu ce sa se laude, sa o faca.
    0 0
  • trickz
    Pt horea
    eu am symbol de 3 ani si niciodata nu am avut probleme cu el. singurele lucruri schimbate de mine dupa garantie au fost stergatoarele. nici cand era in garantie nu a fost in service. numai pt mici accidente din treafic (gen schimbat o bara, refacut vopseaua pe usa etc)
    0 0
  • renault slabe?
    mai ganditi-va eu am MEGANE vechi si merge bine si NO problems cu el,TATA are clio 2002 si merge super bine si nu a avut probleme,CUMNATU' meu are clio 2004 si merge ca uns,SEFU MEU ARE LAGUNA NOU SI MERGE DE RUPE SI NU A AVUT PROBLEME CU EL..de unde le coateti voi ca nu sunt bune...? o zi buna
    0 0
  • hardsoft21
    PARERI DE PUSTI SCAPATI DE LA MAMA DIN POALA
    AM CITIT CU STUPOARE COMENTARIILE UNOR ASA SPUSI "SPECIALISTI" GEN uraganul, lucian, notorius SI ALTE PERSOANE. MA INGROZESE LIPSA DE CULTURA A CELOR CARE SE DAU MARI SOFERI ( SI MAI ALES LIPSA DE VIZIUNE IN LEGILE FIZICII ).

    Pai hai sa calculam cu ce viteza trebuie sa ruleze doua masini astfel incat la saritura de pe rampa sa "zboare" circa 10-12m la inaltime de 2-2,5m si sa fie in punctul de maxim ascensional in momentul impactului ( vezi ultima parte a reclamei ).
    Pai aplicant legile lui NEWTON ( deci inmultim cu PI si impartind la 3,14 - ca pt prosti ) rezulta ca viteza de rulare este de circa 67Km/h. Sau poate cunoaste URAGANUL&CO alte legi ale fizicii sa ne faca si noua alte calcule.
    Unde puneti ca majoritatea testelor pe care le insira "SPECIALISTII" pe aici, se fac la viteze standard de 48 si 62 Km/h.
    Deci la acest capitol Renault a fost cel putin cu minim 5% mai sus decat vitezele impuse de standardele in vigoare.
    Iar ca o regula generala pentru toata lumea:
    "CEA MAI BUNA MASINA ESTE ACEEA PE CARE O AI SI O FOLOSESTI" - in functie de buzunarul fiecaruia.
    Restul cu capra vecinului sau tapul vecinei este o chestie pt cei care inca nu sunt maturi sau intregi la "bibilica"
    Va urez o zi buna.
    0 0
  • de acord cu hardsoft21
    0 0
  • Mirciulica T
    vai mai...iar va luati de Renault
    Mor cand vad ca zice cate unu despre Renault ca are piese scumpe si sunt slabe... valeu,capu meu !
    Tata a achizitionat un Renault Scenic 1.4 benzina in 2001 de Craciun, si de atunci am cheltuit ,pe langa consumabilele obligatorii, doar 125 Ron, aceasta repararie fiind un cap de bara care a costat 80 roni + manopera 35 roni... vai scump a fost... in 6 ani de folosinta...
    In fine,exista un folclor de prost gust in Romania, vorbele celor ramasi cu mintea in mileniul 2, care zic ca VW e cea mai buna masina pt Romania iar cele franceze cele mai proaste pt noi... la gara cu astia ca m-am saturat de ei... apropo un vecin si-a luat un VW Sharan in 2006 si deja a cheltuit deja 4,000 euro in reparatii, acestea constand in schimbarea de 2 ori al tuturor rulmentilor de 2 ori in 14 luni si cateva revizii de service obligatorii,care costa 1.800 roni (!!!) la fiecare 10.000 km ... in cazul Renaultului nostru service-ul era 780 roni :)))
    S-a cam schimbat placa, NU?
    Bafta tuturor si sanatate multa!
    0 0
  • reno
    scurt si la obiect: francezii fac si masini?
    0 0
  • carmen
    belea reclama
    super...mi-a placut!!!imaginatie de milioane,am un clio si sunt incantata...m-a facut sa zambesc.o reclama de milioane...bravo renault!
    0 0
  • creustalized
    super tare reclama 8->, tot respectu pentru regizori si actori:D
    si cat despre certurile voastre la fiabilitate, costuri si toate celea, pentru bratzarii care vor numai ferrari si ce iti mai vrea, parerea mea (de copil de 16 ani care nu o avut multe ocazii sa conduca) ca cel mai mult conteaza cum conduci, ca poti sa ai "mercedes" si sa-l freci de intr-un an trebe schimbat tot la el (asta daca esti "jmecher" si "stii sa conduci"). Despre aspect, interioare si alea, nu am ce sa zic:D. Fiecare cat stie sa le faca de frumoase. In rest, numai respect. >:)
    0 0
  • ...
    renault face masini din ce in ce mai bune si siguranta este foarte buna in ele.
    oricine in ziua de astazi isi doreste o masina cat mai sigura.

    cat despre fiabilitate eu cred ca urca vertiginos in cazul masinilor frantuzesti.
    nu exista marca fara probleme.
    0 0
  • jazzboy
    4 injectoare si o pompa de motorina
    sa va spun cat m-au costat???? 120 mil... pe factura in service renault la un megane 2 motor 1.5DCI... si pe banii mei nu pe asigurare... le multumesc pantalonilor care mi-au sustinut buzunarele....
    0 0
  • asfalttango
    este o RECLAMA
    Totusi este o reclama si ca de muilte ori are doar un simbure de adevar.Restul sunt trucaje si cosmetizari!
    0 0
  • LE VINDE APOI IN ROMNAIA
    Dupa ce le-a sifonat in reclama le repara... si le trmite spre vanzare in RO. In urmatoarele luni fugiti de RENAULT! Se prea poate sa primiti o masina busita din reclama! Sau cunparati una fara 5 stele :)
    http://blogu.isgreat.org/1
    0 0
  • una calda alta rece
    reclama nota 10+
    masinile nota 4
    0 0
  • Super reclama
    Misto rau reclama.Renault ramane Renault...Super masini super reclame,anu asta nu exceleaza la capitolul F1,dar la anu........
    0 0
  • audist
    nota
    nota 10. fara discutii.... felicitarile mele pentru cele 5 stele euroncap. cred ca ar fi bine si normal ca toate marcile sa aiba 5 stele cu plus. pt k ei inainte sa mai puna 5 cai la un motor ar face bine sa mai buna 1 milion de euro in cercetare pentru siguranta autovechilolelor. bv renault
    0 0
  • george
    reclama renault!
    Dagilor,
    Reclama de fata nu face altceva decat sa invite iubitorii de masinin sa urce intr-un renault si sa se loveasca de alte autoturisme!Eu unul nu m-as urca pentru asa ceva!Cate despre promovarea marcii in acest fel...........meritau mai mult!
    0 0
  • luxxxien
    Frumos balet....
    Interesanta reclama... Au 8 modele de 5 stele... Maine poimaine o sa facem 7 stele, special pentru arabi ca nici lor nu le-au ajuns numai 5...
    Cat despre fiabilitate... Cineva imi spunea odata: "Scot astia un model nou in toamna... Mai stau 6 luni sa-l fiabilizeze si apoi imi iau si eu..."
    Orice model nou scos pe piata are probleme indiferent de producator... Orice masina noua se presupune ca e fiabila daca ai putina mila de ea... Daca cei care si-au exprimat diferite pareri referitoare la fiabilitate aduceau in discutie pretul de revanzare pentru un automobil second-hand atunci erau mai aproape de adevar... Renault pierde mult din valoarea de achizitie in raport cu alte marci... Si??? Care-i problema??? E frumos ce-mi place mie... Iar eu deocamdata nu o sa-mi iau Renault...
    0 0
  • Renault
    De acord: Renault face mashini din ce in ce mai bune, iar "Dacia" din ce in ce mai proaste. Cum se explica?
    0 0
  • Cosmin
    din pacate conduc un reno si
    nu va loati fratilor decat daca aveti maaare rabdare ... si prieteni prin service uri..
    electronica e la pamant, motoarele extrem de nefiabile... etc.
    nu ma pronunt la piese ca... e ca gilette sau ca la hp. masina ieftin si piesele scump.
    in concluzie nu va cumparati masini care incep cu f... fiat, ford, frantuzesti
    0 0
  • Siguranta???!!! Pasiva DA! Activa? NU PREA!!!
    De ce siguranta de 5 stele se refera doar la cat de bine rezista o masina la un impact care este facut in conditii standard bine reglementate - impact frontal pe jumatate din masina la 64 km/h sau un impact lateral cu un obiect care se misca cu 50km/h. Ce ne facem daca accidentul este in alte conditii decat cele standard si de ce nu se ia in calcul si partea de siguranta activa?
    Cand a vorbit Renault de studiile lor pentru sisteme care sa te ajute sa nu ajungi sa experimentezi un asemenea impact? Pentru mine o masine sigura este masina care imi creeaza tot confortul si tot contextul de care am nevoie pentru a evita un accident intr-o situatie limia.
    0 0
  • CristiB
    pt horea...
    salut, un clio symbol l-a tinut in viata pe cel mai bun prieten de-al meu cand s-a rasturnat....purta centura de siguranta . masina a fost casata si el a avut doar 2 zgarieturi.
    0 0
  • preturi
    Vorbiti de costurile de intretinere la Renault.
    Am un MB E270 cdi. Numai revizia anuala (schimb ulei,filtre) costa 4000RONI !
    0 0
  • Mircea
    Vand Renault
    Deci am un Renault Megane 1 si tin sa zic ca sunt masini bune dar te rup la piese frate!Te rup!!!!Costa de 2-3 ori mai mult ca la Opel(ca dasta am avut)Il vand!Cine e interesat sa sune la 0722628773
    0 0
  • nota 10!
    Ce o daţi iar ca babele, nătărăilor!
    Cum apare un cuvânt despre un producător sau de o maşină, cum că nu are aia, cum că e aşa şi pe dincolo! Nu v-aţi săturat? Ce dracu!

    Aici e vorba de o reclamă.
    Rar o reclama atat de reuşită. Are aceeaşi forţă a mesajului cu cea a reclamei Ferrari-Shell, numai că acolo era pus accentul pe performanţă, aici pe siguranţă.

    Artistică, spectaculoasă, cu ceva stropi de umor subtil şi cu un mesaj puternic. Antologică.

    Nota 10 pentru concept şi nota 10+ pentru realizare!
    0 0
  • florineee
    Florine, e clar ca tu vorbesti prostii, auzi reno masina buna si ieftina.
    Un exemplu, opelul e mai ieftin, mult mai ieftin decat reno la piese, stiu sigur si nu am opel ca sa zici ca masina pe care o ai e cea mai buna asa cum faci tu...
    0 0
  • komentator
    la obiect
    Cand comparati pretul de intretinere sper sa o faceti in conditii identice. De exemplu la Opel poti iesi mai ieftin cu piese aftermarket si reparatii la service "priceput" nu autorizat. La reprezentanta, cu piese de origine, preturile sunt comparabile. Unii sunt mai scumpi pe caroserie, altii pe suspensie si transmisie, altii... etc.
    0 0
  • Andrei
    Pro Renault
    Sunt posesor de Megane. Doar 600km, nu pot vorbi de fiabilitate. Sambata asta, am franat ca sania pe un drum denivelat+praf si pietris, am intrat ca berbecul intr-unul cu Toyota Yaris, drept in fund. Bara mea a rezistat eroic (posibil sa fie un pic zgariata, o sa vad la urmatoarea spalare), a lui s-a spart pe lungime+numar indoit+portbagajul nu se mai inchide ca inainte.Acum cateva luni, pe trecerea de pietoni, pune frana un logan sa-mi acorde prioritate, iar altul cu Skoda Octavia II, accelereaza fara sa se uite in fata (se uita in dreapta) pana in fundul Loganului.Consecinte: Loganul s-a ridicat zdravan de pe rotile din spate, a revenit pe pamant, cu bara de protectie desprinsa dintr-o parte. Practic a preluat socul intr-o ridicare sanatoasa.Skoda Octavia s-a ales cu bara pulbere, farurile sparte, capota armonica, radiatorul spart (curgea ceva), iar masina s-a scurtat cu cativa centimetri.M-a socat gravitatea pagubelor la Skoda Octavia, viteza de impact fiind destul de mica, am vazut reactia pasagerilor, nici macar nu li s-a aplecat capul in momentul impactului, desi au fost luati total prin surprindere.In consecinta,nu degeaba are Renault cinci stele, iar la preturi ce sa zic... deja ma costa cu o bara de protectie mai putin.
    0 0
  • marinaru
    meganu-i a2a nevasta
    ptr pupincuristi nemtilor:intrati pe VW forum si sa vedeti acolo probleme de fiabilitate...adevarul e ca un passat B6 face tot vreo 14-15oooeuro...restul pana pe la 25000...platiti numele...deh..!!!
    0 0
  • Florin
    Laguna
    Am vazut si citit comentariile unora despre Renault si nu pot decit sa zimbesc ! Am un Laguna II 2,2 150 cai si nu vreau sa laud modelul dar e cum mult superioara tuturor ARIENELOR ! Asa e ,piesele sunt scumpe dar merita !
    0 0
  • eduardsebe
    renault
    va tot vaicariti ca piesele sunt scumpe...da...renault are masini ieftine si piese scumpe dar multi producatori sta altfel treaba...la masini scumpe si piese si mai scumpe...nu-mi spune-ti ca VW are piese mai ieftine ca eu imi mananc urechea...am renault clio din 2002 si sunt super multumit de el...am avut un accident cu el la 40 la ora si am bagat 60 de milioane in el...dar m-a protejat foarte bine si nu am avut nimic,iar la service au facut-o ca noua...cunosc o gramada de oameni care nu au avut probleme cu renault si care sunt multumiti.
    Gasiti-mi voi masina la pretul unui Megane 3(14.500 E) care sa aiba maxim de puncte la crash-testele EuroNcap (37p) adica 5 stele care la pretul asta si aiba clima dubla,geamuri electrice fata/spate,8 air-bag-uri,jante aluminiu etc si sa fie aceeasi clasa...
    Cat despre reclama am vazut si making of si este absolut uimitor cum ies cascadorii teferi din masinile lovite si nu pot sa spun decat bravo celor 600 de ingineri renault si bravo renault ca face anual 350 de crash-teste si simuleaza peste 4500 de accidente investind anual 100 de milioane de euro in siguranta masinilor
    0 0
  • making off
    habar n-am daca mai e activ acest forum, dar making off la acest spot este disponibil cu o simpla cautare pe goagal sau alt motor. ce-o fi asa greu?
    bravo celui care da batista jos de pe tambal cu legenda renault scump si prost, vw ieftin si bun. exact asa e, o legenda care poate se verifica acum 15 ani. in prezent, parteneriatul de 10 ani cu nissan si nevoia de cucerire a cotei de piata si-au spus cuvintul.
    aproape fara exceptie renault este superior lui vw, acolo unde au modele pe acelasi segment.
    orice alta idee e o aiureala fara suport in realitate. verificati, ca e legal si gratis!
    0 0
  • renault
    renault
    URAGANU NU E SERIOS
    0 0
  • attyla
    super
    bai romanilor voi traiti anca an lumea dacilor copilasilor prima data avatati sa va ridicati tara ca sa puteti da nota la renoo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru