VIDEO: Rivalii Hakkinen şi Schumacher se întâlnesc în noua reclamă Mercedes

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.12.2010
Foşti rivali pe circuitele de Formula 1, celebrii piloţi Mika Hakkinen şi Michael Schumacher joacă împreună într-o reclamă de sezon, pregătită de Mercedes.

Comentarii (11)

  • alexneamt
    Frumos
    :))) .. frumos spotul, Schumacher ce mandru era :)))
    25 0
  • ha! ha! ha!
    8 0
  • Mda, un alt motiv pentru care Mercedes Benz este peste ... concurenta lor eterna! Au cu ce si mai ales cu cine.
    Tipesa cine este?
    14 5
  • Tipa
    Seamana cu Kristanna Loken
    4 3
  • cristi
    reclama
    Am vazut in Germania la tv exact reclama aceasta, insa in G Klasse conducea un tip mai in varsta. De ce or fi schimbat personajul ?:D
    2 0
  • cristi_fulger
    Am putea fara probleme ca in loc de "automobil" sa spunem Mercedes. Numai sa fie un pic mai atenti la fiabilitatea ultimelor modele( mai ales w204).
    8 1
  • @PENTRU TOTI
    MERCEDES-BENZ e reprezinta mama masinelor din lume , ca o masina complexa linistita , ei au scris istoria alde Gotleb Daimler si Karl Benz ,
    Chiar daca BMW reuseste de mai bine de 20 de ani sa se mentina ca lider mondial si ca face cele mai bune masini cu motoare din lume , Mercedes-Benz e masina complexa la care ia 10 pe linie inafara de motor ,directie , cutie de viteza si partea tehnica care are grija de comportamentul pe drum, (DSC,xDrive,) etc...

    CU toate acestea toti sunt buni poate la fel de buni ,dar S-class acea litera care vine din Stuttgart reprezinta mama masinelor ., E o masina cu un Design reprezentativ , solid .
    Nustiu de ce BMW da merge mai bine e masina cu tensiune arteriala crescuta , cand te afli in BMW pulsul creste simti ca traieste dar cand urc in Mercedes-Benz simt o relaxare totala e o masina care ma calmeaza si imi da multa incredere e o masina care satifsface orice om care are peste 40-50 sau o persoana care nu are febra tineretii.
    Deci ador Mercedes-Benz dupa 45 de ani imi voi cumpara numai Mercedes-Benz .
    Pana la 45-50 de ani BMW voi conduce febra de sub capota isi pune amprenta.
    8 9
  • nu poti spune ca nu ia 10 pe linie la motoare, directie si cutii de viteze ... pentru ca ... 10 nu se acorda doar pentru " M3 bate rivalii de la Audi si Mercedes".

    10 se acorda, in cazul Mercedes, pentru compromisul intre confort si dinamism, pentru stabiliate, pentru calitatea constructiei ( sa nu uitam ca pe drum sunt cel putin la fel de multe cobre cati rechini vedem :P ).

    10 se poate acorda singurului constructor din lume care inca isi mai proiecteaza si construieste singur cutiile de viteze ...

    10 se poate acorda unui constructor care este lider in topul "procent de masini ramase in circulatie dupa 10 ani de functionare"

    si tot asa :)

    @reclama -- i-a facut muci gagica aia :) ... auzi tu " senior citizen " :))
    10 1
  • @Unckle
    Tu faci cum spunea profa mea de Romana , ca: "pe10 stiu numai eu si Dumnezeu Romana" , pai nu e asa , degeaba mai exista punctajul ?
    Se poate de acordat 10 lui Mercedes-Benz, masina asta numai numele si faptul ca a dat startul masinelor in lume a inovat cele mai multe tehnologii , Au fost primii care au dezvoltat nu are importanta cu cine dar au dezvoltat motorul cu ardere interna alde (Karl Benz) , SRS , ABS , ESP etc ... Cu care si in zilele noastre masinele utilizeaza aceste functii primordiale , Ei au fost si sunt primii in materie de tehnologie , sa nu uitam ca Maybach tot de ei e facut si nu cred ca bate cineva Maybach la lux in lume.
    Asa dar BMW e masina pentru tineri cu febra tineretii care pun accentul pe Drift-uri si Motoare si Mercedes-Benz e pentru si oameni invarsta care doresc o linista si o relaxare totala intr-o masina ideala.
    7 2
  • lorinczi.thomas
    E vorba de anvelope!
    De ce l-a depasit Hakki pe Schumi?
    Pentru ca avea viteza mai mare, Schumi avea masina mai veche, asta exprimanduse in viteza, anvelopele.
    De ce l-a depasit pe Hakki doamna/domnul mai in varsta, ca sa nu zic tipa/tipul batran, ca nu este frumos?
    Masina mai buna, anvelopele, mai bune.
    0 0
  • @BMW
    "nu cred ca bate cineva Maybach la lux in lume."
    Alooo?? Rolls Royce...
    Din cate stiam , MB se gandeau sa marite Maybach-ul datorita vanzarilor slabe
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru