VIDEO: Secretele sofatului sportiv

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.01.2008
Fifth Gear dezvaluie trucurile sofatului sportiv pe modelele cu tractiune pe fata. (Nu incercati asa ceva acasa!)

Comentarii (11)

  • ...
    cand a lansat tiff acest film nici nu cred ca prezenta fifth gear.
    0 0
  • Pepe
    Cred ca filmul asta are 10 (zece) ani. Bai mamutilor de unde le mai scoateti???
    0 0
  • Maxxone
    ...
    Cam slabi e foarte vechi filmul .. Burrning Rubber se numeste .. a expirat cumva copyright-ul pe el de l-ati pus pe site ??
    0 0
  • lol
    cica nu incercati asta acasa...kkt...knd e gheata merge un drift la orice curba...so duma...cred k cel putin 9 din 10 conducatori fac drifturi...;) (ma refer la cei tineri..:D )... Concluzie: INCERCATI asta acasa k e super tare... Concluzie 2 (pt. idioti kre nu stiu sa conduca): Nu incercati asta acasa! ;)
    0 0
  • Jig
    Hai bre, nu te supara, cand ti-oi lua si tu carnet sa faci drifturi pe gheata la fiecare curba. O sa viu sa te razuiesc de pe peretii pasajului Marasesti ca pe alti "chilotzi" de-au invatat sa mearga jucand NFS !
    0 0
  • SS
    mai ss...scz k`ti zic, dar esti un pic cam prost...am demult luat carnetul...si nu e nici mare kkt sa faci niste drifturi...;)...daca esti un frustrat k nu ai carnet sau nu stii sa faci drifturi asta nu inseamna k trebe sa te iei de ceilalti...;) dute si te plimba cu bicicleta si viseaza la masini...hai pa..;)
    0 0
  • jig sau jg
    Nu fi rau, am "crzt" ca la voi in liceu nu s-au predat vocalele, gresesc? Dupa stil si prostiile debitate nu cred ca ai carnet, daca nu te maturizezi sper sa nici nu capeti unul! In 20 ani de condus am vazut suficienti fraieri ca tine prin copaci!
    0 0
  • Mai SS
    Mai "SS"...Gramatica nu stii!!!!Si daca vi sa ne vorbesti de drifturi,cand singuru drift ce l-ai cazut in viatza ta a fost in 2fast2furious...LASAAA-NEEEEE!!!!Mai stiu eu kopii de-astia ca tine de au vazut filmu` si-acuma fac pe nebunii. Lasa automarket.ro si continua cu NFS.OK???????
    0 0
  • pax sau jig sau gramatica pentru toti
    "Gramatica nu stii!!!!Si daca vi(?) sa ne vorbesti de drifturi,cand singuru(?) drift", ups! te dai de gol, cred ca nu esti nici la liceu, ca acolo se cere si ceva romana! Hai la culcare copilasi, ca va prind parintii la calculator!
    0 0
  • SS
    so smecher esti tu ss. nu stiu cum sa`ti spun, dar eu am carnetul de ceva timp si nu am luat niciun copac (presupun k tu ai luat unul, de esti asa frustrat) si nici macar o zgarietura n`am pe masina + k nu m`a oprit macar o data politia sa ma intrebe de sanatate. asa ca nu mai comenta aiurea mai incompetentule si dute si mai saliveaza o data la "2 Fast 2 Furious" (cum zice si Pax, :D) si viseaza la niste drifturi... ;)
    0 0
  • Nice
    Pacat de dialogul imbecil de mai sus. E bine de vazut filmu oricat de vechi ar fi ca sa aveti explicatiile mai amanuntite, spre deosebire de ceea ce aveti impresia ca se intampla. Si daca filmu expirat, puneti data pe el ca sa nu mai fie prilej de comentarii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru