VIDEO SOC: Accident violent in Arizona

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 09.12.2007
O masina urmarita de politie a lovit frontal o Toyota Supra, dupa ce a intrat pe contrasens. Atentie! Video socant!

Posturile de televiziune din Statele Unite au difuzat in acest weekend in direct un accident teribil care s-a soldat cu moartea a doi tineri.

Un infractor care a atacat angajatii unei banci din Arizona a incercat sa fuga de echipajele de politie care il urmareau. Acesta a reusit sa treaca de blocajele oamenilor de ordine si a intrat pe autostrada, unde nu a mai rezistat presiunii si a intrat sinucigas pe contrasens, unde a lovit frontal violent o Toyota Supra alba. Accidentul s-a soldat cu moartea ambilot soferi ai masinilor, tanarul nevinovat de 24 de ani de la volanul modelului Toyota avand ghinionul de a se afla in acel loc in acel moment.

Urmariti mai jos filmul socant al accidentului, asa cum a fost el prezentat in direct la televiziunea din Statele Unite.

Comentarii (45)

  • armani
    coool
    dak avea rezolutie mai buna era bun de pus in filme. Macar nu mai platesti cascadori.
    0 0
  • emilio
    nici rahat de analiza n-a mai ramas din aia...
    da...
    0 0
  • raresh
    prim ajutor
    dar nu vad pe nimeni sa verifice masina alba...
    0 0
  • interesant
    nu prea am observat pe cineva sa dea atentie celui nevinovat-toata lumea se invarte in jurul raufacatorului !
    0 0
  • george
    NEATENTIE?
    Partea interesanta este ca majoritatea soferilor care au ajuns acolo si-au oprit masinile la cativa metri de locul accidentului desi nici una dintre cele accidentate nu explodase...inca...
    0 0
  • ce atentie sa mai dea...chiar credeti k a scapat cineva?!!!
    0 0
  • E interesant cat de linistit este comentatorul, e clar ca accidentul e tragic...
    Dar in Fine, America este o tara bazata pe Prozak si Xanax, in care nu mai socheaza nimic!
    0 0
  • dobitoc
    Infractorul ăla s-a ciocnit deliberat, se vede clar cum a orientat uşor maşina să intre în coliziune directă pe contrasens cu cel nevinovat de pe banda 1. Nu a avut nici o problemă de direcţie, nimic. În faţă avea 3 benzi libere. Mai bine îl împuşca poliţia înainte.
    0 0
  • drakiula
    Ca la noi pe DN1 ... Cat de mult inseamna separarea sensurilor de circulatie ... Dar dobitocii refuza sa inteleaga.
    0 0
  • darius
    ce sa mai zici in america numa tampiti dinastia sunt
    0 0
  • ..................
    Daca aia e autostrada la voi.... Este un drum cu doua benzi pe sens. Autostrazile au parapet de despartire intre sensurile de mers.
    Cat despre accident....... nasol de tot.
    0 0
  • ...
    a se observa cum sare masina alba in momentul impactului.

    cat de violent este impactul..
    ce tampiti..

    mereu au urmariri de genul asta...
    0 0
  • adry2486
    bai da` prosti mai sunt militienii aia de la ei...dc draq nu l-au impuscat ??l-au urmarit ca trampitii pana a intrat in omul ala nevinovat....prosti mai sunt americanii aia...prosti gramada
    0 0
  • Marinaru
    POLITIA SI SOCIETATEA SUNT DE VINA !!!
    Politia e de vina! Se poarta prea bland cu infractorii !!! Societatea ia apararea infractorilor si criminalilor!!!
    Nemernicul ala trebuia impuscat de la inceput! Mai vedem pe la Reality TV cum politistii alearga ca nebunii, ore intregi dupa cate un descreierat din asta in loc sa-l impuste. Nu se gandesc la oamenii nevinovati ce pot suferi, ei au grija de criminal, sa nu cumva sa-l zgarie un pic, ca imediat se gaseste un comitet de babe care sa spuna ca "bietul" criminal e si el om si nu trebuie atins!!! Un tanar nevinovat a murit ... s-a vazut clar cum criminalul a intrat intentionat in masina alba! Dumnezeul sa-l ierte pe baiat si criminalul si politistii sper sa ajunga in iad, unde le e locul!
    0 0
  • URAGANU
    balustrade
    Tara tuturor posibilitatilor n-a fost in stare sa instaleze balustrade intre benzi ? Mai ales pe autostrada ? Nu-s degeaba puse alea acolo. In Grecia de ex benzile autostrazilor au fost separate de beton armat cu cu flori la mijloc :) datorita trecutului violet al autostrazilor.
    0 0
  • ........
    Inca un infractor pe care politistii nu au reusit sa-l opreasca inainte sa faca victime nevinovate.
    Eu cred totusi ca baiatul din Supra putea sa scape daca era mai atent si l-ar fi evitat(se vede clar ca a franat doar cu 1-2 metrii inainte de impact),si poate daca si-ar fi purtat centura;isi rupea ceva oase daca ar fi purtat-o dar avea sanse bune sa scape, chair si la viteze mai mari de 140 km/h. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
    0 0
  • stifler
    tot aia
    e enervanta stirea asta ... arata cat de prostiiiii sunt politistiii ... sh no ofense ... da nici ala cu supra na schitat nik ... RIP
    0 0
  • Daniel
    ?
    Interesant nici o masina nu a luat foc in urma impactului! in filme se aprind imediat!...
    0 0
  • cretinismul comentariilor e de-a dreptul naucitor
    in primul rand, aia nu e autostrada, e doar o sosea. Autostrazile au peste tot sensurile despartite (fyi URAGANU), asta e motivul pentru care se numesc autostrazi si nu sosele.
    Alt babuin comenteaza cum ca ar fi cool. Cool ar fi fost sa fi tu in Supra alba si soferu ala sa fi ramas in viata. Din pacate, inca o maimuta consuma oxigen degeaba si probabil unul ce merita sa traiasca a murit.
    Felix, cunostintele tale in materie de calmante ma face sa cred ca esti un apropiat al acestora. Daca america e bazata pe calmante, romania e bazata pe hotie si Unirea. Sincer, din astea doua, prefer pe prima.
    Pentru alti cativa "mecanici" masinile nu mai explodeaza dupa impact. La impact nici atat. De ce? Pur si simplu pentru ca pompa de benzina e in rezervor si pentru ca in momentul unui accident nu mai pompeaza benzina. Vidul destul de mic ce e creat in rezervor (asta e si motivul pentru care la masinile noi apare Check Engine daca nu ai inchis capacul rezervorului calumea) face ca ce era pe conducte sa fie absorbit inapoi, asa ca o nenorocire de genul unei explozii e aproape nul la o ciocnire frontala.
    0 0
  • CrisRai
    pt Daniel
    Foarte tare comentariul Daniele :))))))))))))))) Nu se aprind ca in filme :)))))))))))))))
    0 0
  • cee aiurea
    ce nenorociti sunt si politistii aia... in loc sa cheme medicii sau sa se intereseze de omul ala nevinovat se duc tot la infractor... huooo... din aceste imagini se accentueaza faptul k politistii sunt prosti
    0 0
  • @comentatorii amatori
    1) Politistii nu prea aveau cum sa-l impuste, erau prea departe pt. asta. Se vede clar din video ca dureaza cateva secunde pana sa apara in cadru.
    2) Imediat dupa accident se face zoom pe o masina (aia a infractorului) deci nu STIM ce fac politistii cu cel nevinovat. Poate ca s-a dus unu, a constatat ca e mort si apoi s-au concentrat asupra infractorului care ori poate mai traia ori poate masina era in pericol sa ia foc.
    3) Politistii probabil ca au mai trecut prin asta sau au fost antrenati pt. asta si au facut ce au stiut ei mai bine. Au izolat zona, au controlat focul si probabil ca au chemat salvare, pompieri chiar dc. nu e asa de evident pe video.
    3) Ar fi mult mai bine ca lumea sa se abtina sa comenteze fara sa gandeasca. Ganditi-va dc. comentariul vostru aduce un plus stirii altfel tineti-l pt. voi.
    0 0
  • florian
    Comentator amator
    Se sa mai zic...

    Partea proasta e ca se intampla asemenea chestii zilnic si noi nu auzim de ele. Oricat ai schimba, oameni nevinovati tot or sa moara, indiferent de imprejurari.

    Imi pare rau pentru soferul nevinovat si putin pentru superba masina pe care o avea.

    Asta-i viata; unii au mai multe zile, altii mai putine.

    PS: Alex, ce plus poti aduce intr-un comentariu asupra unei stiri, atunci cand nu stii decat continutul ei? Speculatii poate.
    0 0
  • AndreiRN
    Relativ gresit
    Deci, aia nu este autostrada cu highway deoarece autostrada are parapet pe mijloc.
    Cat despre accident ....... crima cu premeditare dupa mine.
    Iar despre comentatori de doi bani ..... mai au mult de crescut si uni nu se vor maturiza niciodata.
    0 0
  • razvan
    prosti de americani
    pe bune ... nu am idee de ce-i asa mare isterie cu USA, ca pana la urma oamenii inteligenti de la ei sunt de fapt europeni emigranti si cei cu vechime tot din familii de emigranti sunt .. ce sa ceri, cand n-ai cui ?
    0 0
  • Robert
    Varzica
    America e o tara varza,varza,varza,numai schizo,infractori ,traficanti si tarfe.MAI TARE E ROMANIA,asa fara bani si saraci cum suntem noi!
    0 0
  • Olaru Daniel Adrian
    Crash
    Cred ca a facut-o intentionat, ori a pierdut controlul volanului, ori s-a uitat in alta parte... Pacat de soferul lovit. Dementa americana...
    0 0
  • se vede clar ca a facut-o intentionar. a omorat un om nevinovat!
    0 0
  • Ce TICALOSENIE
    Toata lumea se preocupa de soarta INFRACTORULUI, dar nimeni nu se duce sa vada starea NEVINOVATULUI. Ar trebui omorati si politaii aia.
    0 0
  • PROBLEME GOGULE?
    @ billy

    Daca nu te uiti cu atentie la clip, incearca macar sa gandesti putin.

    Imediat dupa impact a aparut o pata de vreo 10 - 15 mp pe asfalt. Oare ce crezi ca ar fi putut sa fie? Lichidul de spalat parbrizul?!?!

    Chiar si fara acest detaliu, mai e si aspectul ca la un accident de genul asta se poate intampla sa se fisureze/sparga rezervorul din multiple cauze (aterizare prea violenta/ruperea chingilor de sustinere ca urmare a deformarii caroseriei, samd...)si cand ti s-a spart rezervorul nu ai nevoie decat sa ajunga benzina la catalizator care in functionare ajunge pe la vreo 300 de grade C in conditiile in care punctul de aprindere al benzinei este circa 78 de grade...

    Mai lasa-ne si noua un pic de oxigen, nu-l consuma tu pe tot...
    0 0
  • aiurea
    ce sa zic,kamikaze frate,am stat in america 4 ani si vezi urmariri de astea in fiecare zi pe tv,e vina politiei ca alearga de multe ori degeaba dupa ei,ori mor ca prosti ori omoara ei suflete nevinovate,depinde de state,soselele la unii au bara metalica intre benzi,altele nu,depinde de primarii si guvernatori,fereasca dumnezeu,...
    0 0
  • anonim
    saracu nevinovat
    nimeni nu a sarit sa il ajute:(((((((
    0 0
  • HUO sua
    subscriu la majoritatea,nimeni nu s-a dus sa vada ce-i cu nevinovatul!
    0 0
  • anonim
    mm masii
    din cauza unui imbecil mor altzii...mm mamii lui...
    0 0
  • gringosi
    urmariri in viteza, gringosi tampiti, combinatie fatala...
    cel mai mult imi plac comentariile aparute la diferite alte filmulete in care unul sau altul merge cu peste 300 km/h... toti specialisti, toti destepti... sa dea domnu sa nu apara astfel de chestii si pe la noi, ca sa vezi morti si raniti atunci...
    o sa mance stiristii de la anumite televiziuni numai la cele mai tari restaurante...
    0 0
  • toti sunt atenti la infractor... mai mult decat atat dupa un impact atat de mare un politist someaza infractorul sa iasa din masina cu mainile sus?... :)
    0 0
  • Autostrada ar fi salvat viata
    1) asta lipseste si in Romania si de asta sunt atatea accidente mortale;
    2) si drumurile cu 4 benzi salveaza oarecum vietile in sensul ca poti depasi fara sa intri pe contrasens (asta daca nu esti complet nebun!!
    3) Apoi cum or spus-o si altii pe aici constructori or luat diverse masuri sa limiteze incendiile care la benzinare comparativ cu Diesel sunt rapide si dezastruoase!!!
    0 0
  • foarte tare
    Frate ce iti e si cu libertatea asta a cuvantului... Pe langa lucrurile bune, aduce si aberatii. Asta e... Si frustratii sunt ai nostrii, deci vrem nu vrem trebuie sa ii acceptam. Mai fratilor, in afara de imaginea pe care v-ati facut-o citind libertatea, click sau atac, sau urmarind masacrul de la ora 5 si copiile televizate, mai stiti si altceva despre America ? Stiti cate ceva despre proceduri, despre regulile de acolo ? Si inca ceva - cum credeti ca am fi noi romanii vazuti, daca cineva ar judeca Romanica numai dupa ce citeste in ziare sau vede la televizor ?

    Doamne ce de cretini Iti sarira gardu'.
    0 0
  • baahhh
    DE RAHAT...
    DE CE DRACU' NU SE UITA NIMENI IN MASINA CELUI NEVINOVAT?
    0 0
  • accident
    daca nu vedem toata inregistrarea si din plan indepartat nu stim cum s-au comportat politatii in acele momente, cat despre autostrazi in grecia sunt intradevar zidfuri de beton intre sensurile de mers , dar am vazut acum 2 ani in fata noastra cum un camion cu remorca a traversat sensul de mers si a trecut peste acel zid de zici ca nu era nimic acolo, i-a ramas doar puntea fat pe sensul nostru de mers, restul era pe contrasens, deci cateodata sunt degeaba despartite sensurile de mers chiar si pe autostrada. Pacat de soferul nevinovat, nu stiu cum reactionati daca vine cineva spre voi la acea viteza, n-ai timp de reactie si nu stii incotro s-o iei, am patit asa ceva dar la viteze mici,40km/h, si e nasol.......
    0 0
  • julian
    Americani timpiti
    fac pariu ca idiotul ala de spargator, ca era spargator si trecuse de un baraj al politiei (unde ar fi putut fi oprit, deci MU*E politiei americane si celor care comenteaza aiurea), s-a jucat o gramada de NFS mai ales most wanted si vroia sa vada daca merge si in realitate, ce si-o fi zis, "daca merge pe PC si am trecut de barajul politiei poate merge sa ma iau si cu unu' frontal", o sa rideti dar asa gindesc cretinii astia de americani.
    0 0
  • Dobitoc fara suflet
    Daca tot vroia sa se sinucida de ce mama naibii nu a cautat un stalp sau un cap de pod in care sa intre,a intrat fara mila in acel om nevinovat...Pacat ca nici cel din toyota nu a avut reactie caci era loc suficient sa evite ...Poate nu a avut timp caci cred ca vitezele erau f.f.mari la ambele ,masini
    0 0
  • pacat.. pt nevinovat
    in film se vede pt putin timp cum masina alba franeaza ca apare fum inainte ca ele sa se ciocneasca dar totusi la o viteza mare nu e de ajuns sa te opresti cand intra altu in plin in tine..pacat pt cel nevinovat
    0 0
  • spidi gonzales
    de ce nu limiteaza si masinile mici ca si camioanele daca nu le e bine sa mearga cu 90 km\h atunci mearga cu 50 km\h ca si melcu poate poate sor invata minte.dar vinovatul este cel care ia dat permisu la acel kamikaze.dar cum oamemi puternici care detin marile concerne de masini vor sa isi vanda marfa fact tot felu de modificari la motoare sa mearga ca avioanele.io personal le-as limita la 90 km\h.
    0 0
  • americani dusi
    in film se vede ca a vrut sa se omoare pacat de celelalte persoane
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru