VIDEO: Top Gear face misto de Carla Bruni Sarkozy

De Automarket
Publicat Joi, 30.07.2009
Dupa ce Jeremy Clarkson l-a numit pe premierul britanic "idiot scotian cu un singur ochi", echipa Top Gear a luat-o la tinta pe Carla Bruni, sotia presedintelui francez.

Ultima editie a emisiunii Top Gear a avut un episod interesant, care a avut-o in centru pe Carla Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Istoria glumei producatorilor Top Gear are in fundal materialul in care cei trei prezentatori ai show-ului britanic au distrus un exemplar Morris Marina in episodul anterior al emisiunii, aruncand un pian pa acesta. Acest lucru se intampla dupa ce, cu doua saptamani in urma, echipa Top Gear a starnit furia organizatiei posesorilor de Morris Marina in urma unui material in care un exemplar a fost ars de prezentatorii show-ului britanic. Ulterior, Top Gear a "tradus" in cantec al Carlei Bruni astfel incat pare ca masina distrusa de pian ii apartinea chiar ei.

 

TOP GEAR DISTRUGE UN EXEMPLAR MORRIS MARINA CU UN PIAN:

CANTECUL "TRADUS" CANTAT DE CARLA BRUNI

Comentarii (5)

  • Cei de la top gear au fost intodeauna de o nesimtire crasa... pentru mine vor ramane niste circari fara nici o treaba cu fenomenul auto
    4 16
  • Nu prea inteleg unde vedeti voi ca a facut misto de Carla Bruni, poate au facut misto de Morris Marina, si oricum a fost chiar amuzant momentul.
    7 3
  • @.
    esti un mare "deontolog".
    4 2
  • pacat de primul comment, ca e degeaba
    foarte tare al doilea clip. primul e deja cu poante cam vechi... cam previzibil, dar dupa atatia ani.. in schimb al doilea clip e criminal!
    2 2
  • GEGE BOSS
    cei de la top gear sunt foarte funny, bineinteles dak vezi partea asta.
    @tds
    gege boss, smart guy!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru