VIDEO: Un Ferrari de colectie, distrus pe circuitul Laguna Seca

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.08.2009
Un Ferrari 250 Testa Rossa in valoare de 8 milioane de euro a fost distrus in acest weekend in cadrul cursei Monterrey Historic, desfasurata pe pista de la Laguna Seca.

Weekendul care tocmai s-a incheiat a consemnat un eveniment important in cadrul cursei Monterrey Historic, desfasurata peste Ocean pe pista de la Laguna Seca. Spectatorii prezenti la cursa cu exemplare istorice au avut ocazia de a vedea cum poate fi distrus un Ferrari de colectie, care scapa de sub control si se izbeste de un perete de cauciucuri.

Masina a fost evaluata la aproximativ 8 milioane de dolari si se numara printre cele mai scumpe exemplare ale Calutului Cabrat. Modelul, un 250 Testa Rossa, a fost fabricat intre 1956 si 1961, intr-un numar de 34 de unitati. Exemplarul implicat in accident era similar cu cel vandut in luna mai cu 12.200.000 milioane de dolari in cadrul unei licitatii, devenit ulterior cea mai scumpa masina din lume. Diferenta era facuta doar de anul de fabricatie al masinii.

Impactul nu a fost atat de grav insa masina a fost destul de serios avariata, reconditionarea sa urmand sa-i afecteze valoarea initiala.

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Ce oameni..............stricara bijuterie de masina......ce petarde
    3 14
  • Iese la Polishat!
    9 2
  • AndreiRN
    Jurnalistica
    Nu stiu unde ati vazut voi "distrugerea".
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru