VIDEO: Un proprietar Lexus încearcă să recreeze o reclamă din 1989

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.03.2011
Inspirat de o reclamă Lexus din 1989, proprietarul unui Lexus din 2010 a încercat să refacă spotul original. Acesta nu a reuşit, în schimb reprezentanţii Lexus din SUA au prezentat secretul filmului.

Inspirat de o reclamă Lexus care a fost prezentată în Statele Unite ale Americii în 1989, proprietarul unui Lexus LS 460 din 2010 a dorit să recreeze acest spot în faţa camerelor de luat vederi. Mai precis, a amplasat o piramidă de pahare din sticlă pe capota modelului şi a urcat încet motorul în turaţii până la 5.300 rpm. În primă fază, reiterarea spotului publicitar a fost reuşită, dar încercarea de a dubla numărul de pahare pentru a egala numărul din reclamă s-a soldat cu spargerea paharelor la aproximativ 3.000 rpm.

Cei de la Lexus au adus două exemplare pentru această demonstraţie de funcţionare fără vibraţii a motorului – un LS 400 din 1990 şi un LS 460 generaţie 2011. Ambele au urmat acelaşi tratament, fiind echipate cu o piramidă de cupe de şampanie pe capotă şi apoi li s-au turat motoarele până la un nivel trecut de 50% din plaja de turaţii a propulsorului respectiv.

Reprezentanţii mărcii nipone s-au bucurat că noii lor clienţi şi-au amintit de respectivul spot şi au declarat că secretul din spatele reclamei era amplasarea capotei motorului în plan drept, ceea ce înseamnă că roţile din faţă trebuiau să fie la un nivel mai ridicat faţă de roţile din spate, iar respectivele pahare trebuiau alese cu grijă.

Trebuie să remarcăm faptul că reclama originală viza un model care rula pe un dinamometru cu viteza maximă, în timp ce recreerea spotului urmăreşte turarea motorului în gol până la o turaţie la câteva gradaţii distanţă de plafonul superior al plajei de turaţii.

Comentarii (5)

  • frumos...
    ...preocuparea pentru client. Adica de la un filmulet cu putine vizionari sa postezi un film ca sa demonstrezi ca totusi ai dreptate dar ca intotdeauna esti atent (ca producator) la orice nelamurire (oricat de stupida) au clientii tai referitor la masina, brand etc.
    +1 Lexus
    7 3
  • andrei
    mare lucru...:))la sigur dac luam un mercedes sau bmw putem obtine rezultate la fel...
    3 4
  • Vasilica
    ii faceam la logan asa cand il aveam.
    3 1
  • daniel
    masina din service sta cu fata mai ridicata asa capota sta orizontal

    asa multe masini de azi ar trece proba..adevarul este ca in urma cu 20 de ani era un rezultat frumos
    3 0
  • Text
    Aolo ala este nebun,nu se gandeste si el ca poate sa zgarie frumusetea aia de masina cu cioburile sparte.Ce ciudati sunt strainii astia.Parca nici nu ar tine la masinile lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru