VIDEO: Un sofer nebun intoarce pe autostrada

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.10.2008
Pentru multi dintre noi a intoarce pe autostrada este un lucru imposibil. Nu si pentru soferul din video-ul urmator.

Comentarii (24)

  • bine ca sunteti voi destepti !
    da' unde voiati sa intoarca omu' ? in tunel ?!?!
    0 0
  • Andrei
    Pt Bebe
    Bebe asa e ca tu nu ai carnet? ca nu ai nici macar 18 ani? cum poti sa zici :"da unde voiati sa intoarca omu'?" ala de a intors pe autostrada este nebun.. altfel nu se poate numi.... a pus viata in pericol a celorlalti participanti la trafic. ai vazut si tu vreodata vreun studiu in care se arata cati oameni mor anual in accidente de masina in toata lumea? te-ai speria..... deci nu sunt cei care au scris articolu asta fraieri... tu esti ca nu intelegi.... Nu te supara !
    0 0
  • acelasi
    hai mai nu mai stiti de gluma ! A zis-o omu crucit si el : unde vroiai sa intoarca ?

    Si fara carnet inca suntem mai sanatosi la cap decat multi tampiti de-ai lor cu carnet !!!
    Aici este vorba de istictul de supravietuire ...pe care nu-l mai au multi !!!
    0 0
  • Autogreen
    idiot
    Un mare idiot, din cauza lui se putea crea un accident in lant.
    0 0
  • rookie
    O gluma
    Pe unii ii depaseste situatia. Nu pot intelege ce inseamna autostrada. Nici nu au idee ce se intampla in jurul lor. Ei nu realizeaza ca merg pe contrasens, pe AUTOSTRADA unde se circula cu 130 km/h.
    Si apoi mai apar altii care sau doar asa, sa vada reactiile, posteaza comentarii, sau chiar nu inteleg.
    Eu am sa iau comentariul lui Bebe ca pe o gluma. Ma gandesc ca asta a si fost.
    0 0
  • Romania
    Din pacate acest lucru s-a intamplat si in Romania. Nu stiu daca omu a intors dar cu siguranta mergea pe contrasens pe A2 pe directia Bucuresti-Constanta pe banda 2 cu o Lada veche si nu avea nici o problema. Cred ca in mintea lui noi eram aia nebuni care de fapt mergeam regulamentar. Ce sa-i faci? Asa e unii! Mai carcotasi de fel.
    Sper sa nu dati nicodata de astfel de specimene cu carnetul luat cine stie pe unde sau poate doar cu tendinte sinucigase.
    0 0
  • Trist
    Trist pentru ca exista atata inconstienta.
    0 0
  • Sofer prost
    Vreau sa spun ca cei ca el trebuie transformati in pietoni!!
    Si inca un lucru, refrenul Malaka in greaca inseamna labagiu. Asa ca labagii trebuie eliminati din trafic :))))))))))
    in fond labagiul e labagiu si daca conduce un Mercedes, si daca conduce o Dacie :))))))
    0 0
  • :)
    Hmm nu stiu de ce am impresia dar cred ca era un roman smeker cu lanturi la gat ascultand manele la maxim si a gresit drumul nu m-ar mira la cat de salbateci suntem si inconstienti...Sincer am vazut cum se circula in afara, oamenii sunt muuult mai civilizati si mai respectuosi in trafic( sa fie oare din cauza fricii ca raman foarte usor fara permis si mai platesc si amenzi de trebuie sa faca credit la banca sa le plateasca?).
    Lasand gluma ala e un idiot care mai devreme sau mai tarziu va sfarsi ori in puscarie ori la cimitir,mai trist e ca sunt sanse sa omoare oameni nevinovati.
    0 0
  • Vai mama lui si mai sant uni care nu gandesc vad ex(de Bebe (13.10.2008, 13:33) care nu stiu ce e aia autostrada da a sa se antmpla cand se da carnete la toti prosti
    0 0
  • Au si altii...
    Mda... au si altii nebunii lor.. nu de altfel au si bagat melodia asta greceasca cu "Malaka" la refren, care e ceamai grava injuratura greceasca, denota atat ce aspus Dan ("labagiu") cat si "felationist".. lu' asta 100 de bate de basse-ball in cap nu i-ar ajunge, pentru ca nu are creier care sa prelucreze senzatia de durere. Astia ar trebui nimiciti ca pe sobolani, si credeti-ma ca nu instig la violenta, pur si simplu sunt suprasaturat de un trafic infernal si "Jmekeri" de doi lei pentru care bunulsimt nu se va percepe niciodata.

    Ete, de aia o ia lumea la rost, crize economice si sociale si toate problemele care decurg... pentru ca unii se cred mai zmardoi decat sunt ei umbre.
    0 0
  • Catalin
    Am trăit aşa ceva
    Mi s-a întâmplat în Spania în toamna asta pe Autovia dintre Castellon şi Benicasim. Bine ... nu l-am văzut întorcând, dar era pe contrasens. Era un moş la 60-70 ani probabil, cu un Mercedes "Cobra" şi avea vreo 100 m de la ultima intrare în autovie si vreo 500-600 m de la capatul autoviei unde era un giratoriu (probabil ca de acolo venea).
    0 0
  • TheSpecialist
    Care este problema?!?
    Nu vad care este problema... Sunteti toti niste carcotasi si sunteti buni numai de gasit nod in papura. Ce vroiati mah sa intre omul in tunel si sa plateasca 2.00 Euro la iesire??? Eu cread ca a procedat corect. Conducatorul auto a semnalizat regulamentar intentia de a trage pe dreapta, a efectuat manevra de intoarcere la o viteza redusa, si deci in afara oricarui pericol de derapare sau rasturnare, nu a intors in tunel ci in afara lui (nimeni nu ia dat credit pentru chestia asta pana acum), sa asigurat in oglinzile laterale ca poate efectua manevra de intoarcere in conditii de sigurantza, odata intors si-a tinut regulmentar banda din dreapta si si-a continuat drumul la o viteza redusa asa incat sa poata opri in cazul in care vreun idiot ar fi venit pe banda lui in viteza. Este stiut ca majoritatea accidentelor se produc pe fondul vitezei excesive, ori omul asta mergea destul de prudent (incet).
    Hai vedeti-va de treaba si nu mai fiti carcotasi.
    0 0
  • xsvenx
    Doamne fereste!
    Doamne apara si pazeste!

    la astia le zice "geistfahrer" in germania, soferi fantoma...unii fac treaba asta pentru ca vor sa se sinucida...altii sunt batrani si nu mai gandesc deja...oricum, daca vor sa se sinucida treaba lor, dar de ce sa ia si pe altii dupa ei?!

    astia care vad in ce-a facut individul ala o reactie normala, sincer, nu sunteti normali fratilor!!! cel putin din punct de automobilistic...nu va doresc sa va intalniti cu n asemenea exemplar pe autostrazile germane, cand circulati de ex. cu 200 la ora pe vreo portiune nelimitata...ia imaginati-va ca va iese o "fata morgana" din asta in fata...ii mai luati apararea si atunci?!

    cum sa intorci asa in fata unora care merg cu 130, cel putin...???
    si el o ia linistit si pe banda de viteza, macar daca se ducea pe banda de refugiu...

    Doamne fereste-ne de asa ceva!
    numa bine si drumuri fara incidente!
    0 0
  • cyborgul2000
    PT "TheSpecialist"
    Iti doresc sa faci si tu acelasi lucru pe care l-a facut acel sofer,dar iti mai doresc si ca din fata,pe banda ta de deplasare sa vina un TIR in mare viteza,daca vrei sa mori sa mori doar tu nu si alti participanti la trafic.
    0 0
  • loredana
    sa il intelegem..:((
    poate nu ii mergeau luminile si s-a gandit k daca intra in tunel nu il mai vede nimeni si sigur il zboara vre-un tir...asa k a preferat sa intoarca....da io nu inteleg dc mergea pe banda 3 cand putea macar sa mearga pe aia de urgentza...
    0 0
  • .....
    ce ne mai minunam cand vedem si alti nebuni... hai sa fim seriosi, eu crad ca ala era roman si are experiantza din traficul bucurestean...
    0 0
  • ai de plm
    wawwwwwwww
    mah ala trebe inchis si aruncata cheia...!!!

    bay bay all
    0 0
  • daca....
    daca vedeam acum 2 zile filmuletzul, ziceam ca e nebun.... dar ca il vad acum, la nici 24 de ore dupa ce am inceput sa merg prin orash in mansalier (si prin semafoare)... incep sa cred ca e ok sa faci mai multe decat iti da voie regulamentul daca esti foarte atent si indraznetz;)
    0 0
  • banda de urgenta
    Macar sa se fi intors pe banda de urgenta, de refugiu si sa puna avariile , ca am mai vazut si pe la noi pe A1, dar nu pe mijlocul autostrazii.
    0 0
  • "mansalier"
    pt iuly: "mansalierul" de care vorbesti e de fapt "marsarier" si vine din francezul "marche arriere" care tradus pre limba noastra ar suna "mers inapoi.
    0 0
  • asa sa fie
    Bine ca e voi destepti!
    0 0
  • Daniel
    partea buna e ca omu a intors prudent.partea proasta e ca a plecat pe ceea ce pentru ceilalti soferi reprezenta banda de viteza.mi s-a intamplat si mie chestia asta.prin aprilie,am intrat pe A2 la drajna,cu gandu sa ma indrept spre ct.din neatentie+ploaie+aglomeratie,am intrat pe sensul spre bucuresti.cand mi-am dat seama,am zis sa merg totusi inainte pana la prima iesire.si prima iesire nu mai venea,ca era la 30 de km,la lehliu.asa ca am intors f prudent,si cu inima pana-n gat,cand am vazut io ca nu venea absolut nici o masina,si am pornit in sens invers,dar pe banda de urgenta,spre drajna,unde am iesit de pe autostrada si am intrat pe sensul pe care trebuia:)da am mers pe banda de urgenta,cu avariile pornite,si nu depaseam 70km/h,tocmai ca sa am timp sa franez in timp util,in caz de nevoie.
    0 0
  • cineva in America
    comentariu
    E dureros sa vezi ce se intimpla in Romania referitor la Circulatia rutiera ......
    Nebunii bat recordul...prostii nu trebuie cautati....curvele stau pe margine cu sticla de apa in mina ......apoi sint cei sinucigasi .......care se arunca in fata masinii....
    Mai nou chiar aici pe pagina asta sint unii care cauta sa modifice chiar si Limba Engleza ....cum ar fi ; BAY...BAY.....astai buna ...Dafin ...dafin ????ce vrea sa spuna ? Dafin sau ? la revedere ? cum ar fi de ex; Bye...bye= La revedere !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru