VIDEO: Un Subaru sare 21 de metri pe o partie de schi

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.01.2008
Cascadoria lui Ken Block, care a reusit sa sara 21 de metri cu un Subaru pe o partie de schi, a fost filmata.

In urma cu mai bine de trei luni va povesteam despre celebra cascadorie realizata de pilotul american Ken Block, care activeaza in prezent la Subaru Rally Team Usa. In luna septembrie a anului trecut, Block a raspuns unei invitatii, lansata de revista Snowboarder Magazine, de a conduce masina sa de curse, un Subaru Impreza WRX STi, pe o partie de schi.

Cu aceasta ocazie, Block a pregatit si o cascadorie mai putin obisnuita, reusind sa sara 21 de metri cu ajutorul unei trambuline special amenajata. Abia zilele trecute jurnalistii americani au facut public clipul video filmat de pilotul american si echipa de snowboard-eri. Acesta include si intens mediatizata saritura de 21 de metri.

Comentarii (2)

  • Masina e a unuia dintre directorii firmei DCSHOES, producator de adidasi de SKateBoard si mai nou echipamente SNOWBOARD. De Mentionat ca Firma detine in proprietate acel munte pentru a-si antrena echipa proprie de SNOW.
    0 0
  • arrival79xxx
    i love subaru
    super masina...si partiile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru