VIDEO: Un tractor cu tuning de la Valtra

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.01.2008
Valtra a dezvoltat un tractor revolutionar care vine echipat cu sistem DVD, lumini LED, scaune din piele si vopsea glossy.

Pentru cei care cred ca locul tractoarelor este pe camp si nu pe strada tinem sa va contrazicem... nu noi ci imaginile care urmeaza. Compania Valtra, cu o indelunga traditie in productia de tractoare, a pregatit un model gata sa sparga toate tiparele in materie de confort si echipare interioara.

Constructorul finlandez a dezvoltat un concept botezat Revolution pe baza actualului model de tractor T-191. Numele "versiunii de serie" nu suna a nimic familiar, insa ceea ce a reusit Valtra sa creeze dintr-un banal tractor merita toata lauda.

La exterior, Revolution pastreaza designul de serie, doar vopseaua neagra de tip glossy si blocurile optice LED subliniind exclusivitatea modelului. La interior insa, distractia poate incepe multumita LED-urilor albastre, ecranelor DVD marca Alpine si sistemului de sonorizare cu difuzoare integrate pana si in acoperis.

Tractorul vine echipat si cu un sistem de navigatie prin satelit GPS, pentru ca soferul sa nu se abata de la ogorul stabilit.

 

Taguri: Revolution, Valtra

Comentarii (7)

  • loredana
    frumos
    inteligent gandit
    0 0
  • inspirata si reclama si dragut aranjat si interiorul camionului. sa tot aranjezi ogorul cu el
    0 0
  • Ce o mai ara badea Vasile ogoru... da si c manele vor crasni boxele alea :P
    0 0
  • Super ideea
    Interesant! Bravo lor!
    0 0
  • bbbobbbo
    marfa
    adevaraciune de tractor, de placere as intra macar o data in el
    0 0
  • bandarake_89
    tunning
    felicitari baiati...ar mai fi mers niste geamuri negre,neoane la motor,niste praguri finut,jante de aliaj,toba sport...etc...sa il faceti beton
    0 0
  • valentin
    tractoare valtra 173 cp
    sunt cele mai tari tractoare
    ar trbui ca fiecare agricltor sa aiba untractor valtra
    mai ales cei din comuna valu lui traian jud constanta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru