VIDEO: Viitorul Audi A7, Sportback Concept

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.01.2009
Audi a prezentat la Salonul Auto de la Detroit Sportback Concept, un prototip din care se va naste modelul A7.

Audi s-a prezentat in stil mare la Salonul Auto de la Detroit. Producatorul german a venit cu noul Sportback Concept, prototip care infatiseaza un viitor sedan de lux.

Din acest punct de vedere, nu exista niciun mister, conceptul pregatit de Audi pentru NAIAS 2009 prefigurand viitorul model A7. In plus, Sportback Concept dezvaluie viitorul limbajului Audi in materie de design.

 

 

Cititi mai multe despre Audi Sportback Concept AICI !

 

Comentarii (3)

  • :)
    Super marfa :D
    0 0
  • dragut
    Masina intradevar este "super marfa", dar nu stiu daca totusi mai avea rost sa scoata un nou model, cand majoritatea modelelor seamana foarte mult, ma refer la a6, a8, chiar si a3 si putin din a 4... ce sa zic dupa ce o sa apara acest nou look presimt ca si a6 si a8 o sa`l promoveze, La fel fac si baietii de la vw. Oricum pana la urma o sa fie acelasi fel de masina care o sa se numeasca audi, vw, dar o sa fie diferente de marime, si atunci o sa ceri un audi de 4 m sau unul de 8:)
    0 0
  • volvo?
    ceva inspiratii de la volvo? mie mi se pare ca seamana
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru