VIDEO: Volvo promovează în mod ingenios modelul V60 Plug-in Hybrid

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.03.2012
Cei de la Volvo au realizat o reclamă în trei episoade care prezintă povestea "scoaterii din cutie" a lui V60 Plug-in Hybrid şi subliniază capacităţile modelului.

Comentarii (15)

  • Volvo Hybrid
    Un model foarte reusit si frumos.
    Sa-l vedem la treaba si sa vedem si consumul adevarat.
    Si in sfarsit, dupa ce am discutat cu cei de la Volvo, acum masina vine la cutie, special pentru AndreiRN care se uita sa vada unde e fabricat :)
    13 0
  • Consum si performante
    Cei de la Volvo au afirmat ca va avea un consum de 1.9 l/100 km. Sa vedem si realitatea. Despre calitatea materialelor folosite la V60 si S60 se stie. Insa cred ca pretul va fi cam piperat pentru modelul hibrid :(
    http://www.volvocars.com/intl/top/about/news-events/Pages/default.aspx?itemid=357
    Se pare ca pentru modelul 2013 vor fi produse 1000 unitati "in the Volvo Cars Torslanda plant in Sweden", adica China in traducere pentru altii care nu stiu engleza :)
    5 0
  • AndreiRN
    Asamblat vs Fabricat
    Frumos modelul si un pas bun pt Volvo si in general pt schimbarile care au inceput in domeniul auto.
    Dar multi nu fac diferenta intre a asambla si a fabrica.
    Ford si GM inca asambleaza masini in US dar din 80% componenti si subasambluri importate.
    BOSH proiecteaza si testeaza sisteme in Germania dar majoritatea sunt produse de mii de chinezi la linia de asamblu.
    6 7
  • Made in China vs Made in Sweden, Germany, France
    Asa e mai AndreiRN.
    Si tu nu faci diferenta intre o companie cu capital chinezesc si un produs asamblat in Suedia din componente germane, suedeze, franceze.
    Vezi ca Mercedesurile tale vor fi asamblate la vecinii unguri, care au o traditie indelungata in productia de masini.
    Trebuie sa recunosti ca ideea cu prezentarea in cutie e speciala pentru tine. Imi pare rau ca nu au aratat in prezentare si o eticheta pe cutie unde scrie Made in Sweden, insa cred ca iti lasa inca timp sa te duci sa vezi un Volvo in realitate si sa te lamuresti unde sunt produse componentele. Si dupa ce te lamuresti, daca esti onest asa cum iti doresti tu sa fie altii, pui si tu un post cu "imi pare rau pentru ca am vorbit despre componente fara sa vad de aproape macar un Volvo in viata mea" si poate te iarta lumea ca scrii fara sa stii.
    8 2
  • AndreiRN
    Cool
    http://video.cnbc.com/gallery/?video=1816707281
    1 2
  • Mircea
    Hibride
    Foarte frumos din partea Volvo sa vina cu un model care sa te lase sa alegi cum vrei sa conduci si sa aiba confort deosebit si un consum mic. Sa speram ca vor avea succes cu V60-ul si sa vedem in curand si modelul XC60 hibrid produs in serie.
    Un lucru "cool" este si faptul ca Volvo planuieste sa inceapa productia in China abia in 2013 si se axeaza pe export catre USA . Asta dezminte ceea ce afirma AndreiRN ca Volvo este deja produs in China. Insa el nu stie sa citeasca corect o stire in romana, iar pentru engleza are nevoie de traducatori.
    Cool sunt Mercedesurile facute la unguri special pentru tine AndreiRN. Da oricum nu ai tu bani nici de alea, asa ca poti sa mai plangi in continuare.
    5 1
  • In primul rand Volvo este detinuta de o companie chineza care invsteste foarte multi bani in calitate. Asta conteaza cel mai mult. Este mai putin important de care constructor apartii, conteaza cel mai mult ce vrei sa faci pe piata. Gelly sare cu banul, Volvo cu tehnologia. Si pana acum au facut o treaba foarte buna impreuna. Ceva asemanator se intampla si la Land Rover sau Jaguar. Sint convins ca daca Volvo apartinea in continuare de Ford nu se vedeau prea curand astfel de masini, precum V60 Plug in hybrid sau conceptele electrice ale lui C30. Si cu toate astea Volvo vrea sa le mai testeze pe strazi sub forma de concept (ma refer la C30) si la fel procedeaza si Smart. Ar putea foarte bine sa le lanseze in productie precum alti producatori (gen Renault) care promit multe cu viitorii lor hibrizi pe care le vor lansa in serie in curand. Si totusi Volvo si Mercedes nu o fac. Interesant, nu?
    6 0
  • @AndreiRN
    Felicitari AndreiRN pentru link. Asta e de incredere.
    Si acum traducerea pentru tine la urmatoarea propozitie:
    "Volvo plans to manufacture cars in China from 2013 to better tap the world's largest auto market". Asta inseamna ca incepand cu 2013 se vor produce masini Volvo in China pentru a acoperi cererea pe cea mai mare piata. Deci pana acum ai batut campii cu piesele tale chinezesti :) Sper ca s-a facut lumina si in capusorul tau acum. Multumim Geely pentru ca mai exista inca Volvo si speram sa infloreasca.
    6 0
  • razvanis
    CO2
    Aceasta masina de familie emite doar 49g CO2 la km, pe cand minciunica aia de Yaris H scoate 79g ???
    3 0
  • AndreiRN
    Ipocrizie adolescenta
    Cu cata ipocrizie se feresc multi de diferenta dintre a produce si a asambla.
    Normal ca acuma Volvo este asamblat in Suedia si Europa unde taxa de import este mare dar este asamblat din componente PRODUSE in China.
    Cat despre MBZurile mele sunt suficient de vechi ca sa fie facute in Germania asa cum era candva facuta calitatea.
    Volvo pt piata din US ........... taxa de import este foarte mica dar in schimb opinia publica incepe sa devina puternica si de aceea Toyota, Honda, Hunday, BMW, MBZ, VW sunt asamblate in USA.
    1 2
  • @AndreiRN
    Mai AndreiRN. Tu continui sa te faci de ciocolata in fata tuturor. Tu dupa ce ca nu ai vazut un Volvo produs in 2011 sau 2012, continui sa-ti dai cu parerea de parca ai avea unul. Deci te incadrezi perfect in definitia ipocrit adolescent. Dar noi te iertam, ca nu stii ce vorbesti. Si trimiti link-uri ca sa arati lumii cat esti de nestiutor. Tu ai crezut ca esti "cool" cu video in care se declara ca incepand cu 2013 se vor pruduce masini in China, dar de fapt ti-ai tras singur un sut in fund si o palma ca trambitai pana acum ca Volvo e facut in China. Si da, componentele de pe Volvo sunt toateeeeeeeee chinezesti. Fii sigur de asta. Dar scrie doar pe ele Made in Germany, France sau Belgium ca sa induca in eroare opinia publica :)) Saracul de tine, tare e rau sa fii mic, sa nu stii nimic si sa pretinzi ca le stii pe toate. Dar lasa ca mai cresti si poate vei vedea si tu un Volvo din 2011 si 2012. Dar sa nu fie asamblat de tine sau cumparat de pe site-uri ciudatele :)
    2 1
  • AndreiRN
    Orgoliu
    Mai Fanica mai. Pai ciocolata este placuta de multi si ai lua si tu in gura daca ocazia ti-ar pica. Eu vb de trendul auto s daca tu crezi ca Chinezi or sa piarda bani cu Volvo asa cum a pierdut Ford si guvernul Suedez zeci de ani te inseli amarnic.
    Pai pune-te in locul lor si vezi daca TU ai da pe rulmenti si piesele unei masini de 10 ori mai mult sa le iei Made in Germania sau le-ai lua Made in China cand pana si marile firme europene cumpara Made in China ca sa creasca profitul lor.
    Si asta o sti si tu dar te comporti ca un adolescent plin de orgoliu alimentat de un surplus hormonal.
    Mai da si tu drumu la hormoni din cand in cand.
    1 0
  • @AndreiRN
    Eu am vorbit de date reale din prezent, pentru ca tu ai facut comentarii acum si nu ai spus ca peste 2-3 ani Volvo va fi produs in China. Daca nu ai citit un articol mai vechi iti trimit un link: http://www.automarket.ro/stiri/studiul-satisfactiei-clientilor-din-germania-volvo-castiga-acasa-la-nemti-38734.html. Deci sper ca nu te-ai zgariat pe ochi prea tare :)) ca sa mai poti citi urmatoarele: comparativ cu un Ford Kuga, un XC60 este dublu ca pret. Daca ai creieras cat de mic iti dai seama si de ce. Daca nu-ti dai seama, scrii in continuare tampenii despre masini pe care nu le-ai vazut. Iar daca vorbim de trend auto, Dacia va fi majoritara in urmatorii ani pentru ca oamenii uita de siguranta si isi cumpara masini de 2 lei sau le tin pe alea de 50 de ani care merg inca. Sau cazul romanilor care au adus in tara toate jafurile din Germania. SH-uri pe care le-au obosit germanii si le iau romanii de noi ca sa se dea smecheri. Banuiesc ca si tu faci parte din categoria asta cu Mercedesurile tale vechi de 30-40 de ani. Pe tine te-au pacalit samsarii ca ai garantie pe viata la piese si tu ai crezut :) Am uitat sa-ti spun ca un testdrive e gratis. Dupa ce mergi cu un Volvo, vei face ca in reclama de la Renault Symbol: te intorci suparat acasa si dai foc la Mercedesurile tale :)) Lasa, nu mai fi suparat, ca o sa-ti iei si tu Volvo cand se va produce in China si va costa cat un Duster. Pana atunci poti urmari cu interes toate stirile despre Volvo.
    0 1
  • AndreiRN
    Poleiala
    Si eu tot de piese reale am vb si vb pt ca de cativa ani piesele de Volvo sunt facute in China si eu as pune $100 pariu cu tine dar se pare ca nu ai.
    Da, recunosc ca masinile vechi sunt mai bune decat cele noi si se pare ca nu sunt in minoritate dar pt asta trebuie sa ai si ceva cunostinte mecanice nu sa te uiti numai la poleiala.
    Testele cu sutele si electronica de pe noile masini sunt doar aburi in ochii pt cei mai putin cunoscatori si chiar un handicap pt multi in ziua de azi.
    Imi vb de o masina buna dupa 20 de ani de folosinta ca in primul an e doar poleiala.
    Volvo a fost o firma falimentara de 30 de ani si acuma au cumparat chinezi numele sa patrunda pe piatza celor mari.
    Si vor reusi.
    0 0
  • Realitate
    Se pare ca realitatea te contrazice mai Andrei:
    1. Ca si companie falimentara de vreo 30 de ani Volvo are ceva admiratori si a continuat studiile in domeniul sigurantei aparand in fiecare an cu modele premium.
    2. Ca si posesor de Volvo din 2011, nu am indentificat inca piesele Made in China de care vorbesti tu;
    3. Masinile vechi sunt si ele bune, intr-adevar, insa nu trebuie sa uitam ca tehnica avanseaza si intre timp au aparut lucruri noi (despre care tu nu ai auzit inca) ca Airbagul, ABS, ESP si multe altele, care nu se regasesc pe masinile vechi;
    4. Un studiu facut pe piata germana a aratat ca peste 52% din masinile care circula pe acolo au probleme tehnice, multe din masini fiind vechi.
    Aici inchei discutia cu tine pentru ca esti oricum in afara subiectului si vorbesti despre lucruri pe care nu le poti proba.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru