Feedback

Stiri Video

Marti, 08 Octombrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz GLA, surprinsă în timpul testelor: SUV-ul compact va fi prezentat în 2020

Mercedes pregătește o nouă generație GLA. SUV-ul compact a fost surprins în timpul testelor, urmând ca prezentarea să aibă loc în 2020. Noul GLA va fi produs pe platforma MFA și va prelua motorizările și elementele de interior disponibile pe Clasa A.
Luni, 07 Octombrie | TV: Tehnic

VIDEO: O vizită pe linia de producție: 29 de minute alături de Porsche Taycan

Taycan, primul model electric Porsche, a fost prezentat în urmă câteva săptămâni. Modelul este disponibil în două versiuni de putere, iar autonomia ajunge până la 450 de kilometri. Acum, Porsche a publicat un clip realizat pe linia de asamblare.
Vineri, 04 Octombrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Mini John Cooper Works GP, surprins la Nurburgring: viitorul Hot Hatch britanic va oferi peste 300 CP

Mini continuă testele cu viitorul John Cooper Works GP. Modelul a fost surprins în timpul sesiunilor de la Nurburgring și va intra pe linia de asamblare în 2020. Britanicii promit peste 300 CP și o producție limitată la 3.000 de unități.
Joi, 03 Octombrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQB, surprins în timpul testelor: SUV-ul electric debutează în 2021 cu o autonomie de aproape 500 de kilometri

Mercedes a demarat testele cu prototipurile viitorului EQB. Conform primelor informații, SUV-ul electric va fi lansat în 2021 și va avea două motoare electrice. Bateria de 60 kWh ar urma să ofere o autonomie de până la 500 de kilometri.
Marti, 24 Septembrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Turbo S, spionat la Nurburgring: versiunea este programată pentru debut în 2020

Porsche testează versiunea 911 Turbo S pe circuitul german de la Nurburgring. Conform unor surse apropiate companiei, modelul producătorului din Stuttgart va oferi circa 640 de cai putere și va fi prezentat în prima parte a anului viitor.
Luni, 23 Septembrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-AMG GLB 45, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va oferi până la 421 CP

Viitorul Mercedes-AMG GLB 45 a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. SUV-ul de performanță va fi oferit în două versiuni de putere, motorul de 2.0 litri urmând să dezvolte 387 CP sau 421 de cai (pentru varianta AMG GLB 45 S).
Marti, 17 Septembrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa E, spionat în timpul testelor: modelul producătorului german va fi lansat în cursul acestui an

Merceds-Benz Clasa E a fost surprins în timpul testelor. Constructorul german pregătește modificări minore de design, un interior cu elemente noi și motorizări îmbunătățite. Debutul lui Clasa E facelift este programat pentru anul curent.
Luni, 09 Septembrie | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser cu viitorul Land Rover Defender: modelul britanicilor debutează în 10 septembrie

Land Rover a publicat un teaser video cu noua generație Defender. Modelul va fi expus în 10 septembrie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și va putea fi comandat imediat după prezentarea oficială. Primele livrări sunt programate pentru anul viitor.
Luni, 02 Septembrie | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M2 CS, spionat pe Nurburgring: versiunea de top a coupe-ului german va debuta în cursul acestui an

BMW pregătește o versiune Club Sport pentru actualul M2 Competition. Un prototip de teste a fost surprins în timpul sesiunilor de la Nurburgring, iar conform zvonurilor, motorul de 3.0 litri va oferi peste 440 CP. Debutul va avea loc în cursul acestui an.
Joi, 29 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Opel Insignia Sports Tourer facelift, surprins la Nurburgring: break-ul de clasă medie ar putea fi prezentat la Frankfurt

Opel testează viitorul Insignia Sports Tourer facelift pe circuitul de la Nurburgring. Constructorul german pregătește modificări estetice și îmbunătățiri pentru interior. Cel mai probabil, break-ul va prelua o serie de motorizări din oferta PSA.
Joi, 29 August | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția gamei Lamborghini Aventador: de la unicatul Aventador J până la seria limitată SVJ

Lansat în 2011, Lamborghini Aventador înlocuia celebrul Murcielago. În tot acest timp, producătorul italian a operat o serie de modificări și îmbunătățiri în gama Aventador, iar supercar-ul a primit și o mulțime de ediții speciale.
Miercuri, 28 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GLB 35, surprins în timpul testelor de la Nurburgring: SUV-ul va fi expus la Frankfurt

Mercedes-Benz GLB, noul SUV poziționat între GLA și GLC, va primi o versiune AMG. Viitorul SUV de performanță va miza pe motorul de 2.0 litri cu 306 CP, propulsor pe care îl întâlnim și pe restul gamei AMG 35. Noul AMG GLB 35 va fi expus la Frankfurt.
Luni, 26 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Land Rover Defender, spionată la Nurburgring: modelul va fi prezentat luna viitoare

Land Rover a avut o campanie generoasă pentru promovarea lui Defender. Britanicii au publicat numeroase poze realizate în timpul testelor extreme din Europa, Asia și Africa. Acum, viitorul Defender a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring.
Duminica, 18 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa S, surprins în timpul testelor: vârful de gamă va primi și versiuni cu sistem hibrid de propulsie

Noul Mercedes Clasa S a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar putea fi lansat în cursul acestui an, iar conform surselor, Clasa S va fi echipat cu tehnologii de conducere autonomă de nivel 3 și cu sisteme hibrid de propulsie.
Sambata, 17 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS Q8, spionat în timpul testelor: SUV-ul de performanță va fi prezentat în toamna acestui an

Viitorul SUV de performanță Audi RS Q8 a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform unor voci apropiate companiei, modelul va miza pe sistemul hibrid de propulsie cu 680 și 900 Nm introdus recent pe Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 August | TV: Reclame

VIDEO: Pagani a publicat primul spot pentru promovarea lui Huayra Roadster BC: hypercar-ul oferă 800 CP și 1.050 Nm

Pagani a publicat un clip pentru promovarea lui Huayra Roadster BC, hypercar-ul echipat cu motorul V12 de 6.0 litri care oferă 800 CP și 1.050 Nm. Noua ediție a lui Huayra va fi produsă în doar 40 de unități și va fi expusă în cadrul Monterey Car Week.
Miercuri, 07 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Seat Leon, spionată la Nurburgring: modelul de clasă compactă va avea și versiune plug-in hybrid

Seat pregătește o nouă generație Leon, modelul urmând să fie prezentat în cursul acestui an. Conform oficialilor Seat, modelul de clasă compactă va primi și o versiune plug-in hybrid capabilă să ofere până la 245 CP.
Luni, 05 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în timpul testelor: vârful de gamă va primi tehnologii de conducere autonomă de nivel 3

Noul Mercedes-Benz Clasa S a fost surprins în timpul testelor. Modelul va fi prezentat în cursul anului, cel mai probabil la Frankfurt, iar nemții propun modificări estetice, motorizări îmbunătățite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Vineri, 02 August | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain facelift, spionat în timpul testelor: modelul este așteptat în 2020

Viitorul Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain facelift a fost surprins în timpul testelor. Modelul producătorului german va primi câteva modificări estetice și un interior îmbunătățit. Cel mai probabil, Clasa E All-Terrain facelift va fi prezentat în 2020.
Miercuri, 31 Iulie | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția modelelor de top din gama Ferrari: de la legendarul 250 GTO, până la plug-in hybrid-ul SF90 Stradale

Ferrari este unul dintre producătorii care a reușit să dea naștere unor modele cu adevărat legendare. De la celebrul 250 GTO, până la proaspătul SF90 Stradale, primul plug-in hybrid din istoria Ferrari, toate modelele de top au fost incluse într-un clip.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru