Stiri Video

Joi, 01 Septembrie 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Supercar vs SUV în cursa dintre Audi R8 și Porsche Cayenne Turbo GT

Cei de la Carwow au aliniat la start un SUV și un supercar. Este vorba despre Porsche Cayenne Turbo GT și Audi R8. Care trece primul linia de sosire?
Miercuri, 31 August 2022 | TV: Teste

VIDEO: Test de rezistență cu Dacia Jogger. Câte persoane poți înghesui în modelul de familie?

Cei de la Carwow au supus Dacia Jogger la un test de rezistență. Totodată, au încercat să afle câte persoane poți înghesui în modelul de familie al mărcii de la Mioveni.
Marti, 30 August 2022 | TV: Curse auto

VIDEO: Poate ține pasul noul Nissan Z cu Ford Mustang și Dodge Challenger?

Cei de la Throttle House au luat la întrecere noul Nissan Z, alături de Ford Mustang și Dodge Challenger. Reușește sportiva japoneză să țină pasul cu cele două muscle car-uri americane?
Marti, 30 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Cum se descurcă Volvo C40 Recharge la testul elanului

Modelul cu zero emisii Volvo C40 Recharge a fost supus celebrului test al elanului. Spaniolii de la km.77 nu au fost prea impresionați de performanța SUV-ului suedez notând că, la 77 km/h, mașina nu s-a înscris în siguranță pe traseu din cauza subvirării
Duminica, 28 August 2022 | TV: Teste

VIDEO: Cât de rapid mai este Porsche 918 Spyder la 7 ani de la lansare?

Pare incredibil, dar au trecut deja 7 ani de la lansarea hypercar-ului Porsche 918 Spyder iar cei de la CarWow l-au testat, pentru a vedea cum se compară cu mașinile moderne.
Sambata, 27 August 2022 | TV: Curse auto

VIDEO: Cursă cu șapte mașini japoneze legendare din jocul Gran Turismo 2

Te-ai întrebat vreodată cum se compară Honda NSX cu RX-7, GT-R R34, Nissan Silvia, Toyota Supra, Evo VI și Chaser? Aflăm azi!
Vineri, 26 August 2022 | TV: Trailere

VIDEO: Noul episod The Grand Tour îi va purta pe Clarkson, Hammond și May prin Norvegia

Show-ul The Grand Tour se întoarce. După aventura din Franța, noul episod, denumit "A Scandi Flick" îi va purta pe cei trei prezentatori prin sălbăticia Norvegiei. Va fi difuzat în 16 septembrie.
Joi, 25 August 2022 | TV: Teste

VIDEO: Cum se comportă noul Mercedes-AMG One pe circuit

Cei de la Carwow au avut ocazia să testeze noul Mercedes-AMG One pe circuit. Modelul german integrează un sistem de propulsie utilizat și de monoposturile de F1 (1.6 turbo + 2 motoare electrice) și dispune de peste 1.000 de cai putere.
Miercuri, 24 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între două SUV-uri de performanță: Porsche Cayenne Turbo GT vs Aston Martin DBX 707

Urmărește un comparativ între două SUV-uri cu performanțe de invidiat pe șosea. Este vorba despre Porsche Cayenne Turbo GT și Aston Martin DBX 707.
Luni, 22 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Quattro la puterea a cincea: Liniuță cu 5 modele legendare Audi

Quattro este unul dintre cele mai celebre și capabile sisteme de tracțiune integrală de pe piață. Urmărește o cursă de accelerație între cinci modele Audi echipate cu legendarul quattro.
Vineri, 19 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Poate ține pasul un hypercar din 2015 cu actualul Porsche 911 Turbo S?

Urmărește o cursă între două modele Porsche: un 918 Spyder și un 911 Turbo S. Sau, află dacă poate ține pasul un hypercar din 2015 cu una dintre cele mai bune modele sport din ziua de azi.
Vineri, 19 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Care este cel mai rapid SUV electric de volum? Kia EV6, Ford Mustang Mach-E sau Volkswagen ID.4 GTX?

Se știe că electricele oferă performanțe maxime aproape instant. Așadar, cine câștigă o cursă de accelerație dintre Kia EV6, Ford Mustang Mach-E și Volkswagen ID.4 GTX. Află din clipul video de mai sus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Cinci în linie versus V8 sau cine câștigă cursa dintre Audi RS3 și S8

Cei de la Carwow au aliniat la start două modele Audi: cel mai rapid model compact al lor, adică RS3, și cea mai rapidă limuzină, adică S8. Un duel între motorul cu cinci cilindri în linie și V8-ul de 4.0 litri.
Duminica, 14 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între 4 generații Nissan GT-R

Urmărește o comparație între 4 generații Nissan GT-R. Cei de la Carwow au strâns laolaltă un GT-R R32, R33, R34 și R35. Care este preferatul tău?
Vineri, 12 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: V8 turbo vs V10 aspirat în cursa dintre BMW M5 Competition și Audi R8

BMW M5 Competition și Audi R8 nu ar avea ce să caute, teoretic, împreună într-o cursă de accelerație. Modelul bavarez este un sedan cu motor V8 turbo, iar în cazul lui R8 vorbim despre un supercar cu motor V10 aspirat. Și totuși, cei de la Carwow le-au al
Joi, 11 August 2022 | TV: Prezentari

VIDEO: Land Rover Defender V8, la viteză maximă pe Autobahn

Urmărește în acțiune noul Land Rover Defender echipat cu motor ul V8 supraalimentat. Nu în offroad, unde sigur se descurcă, ci pe celebra Autobahn din Germania.
Marti, 09 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Ține pasul un Lamborghini Huracan de 1.100 CP cu o motocicletă din MotoGP?

Lamborghini Huracan este foarte apreciat de către amatorii de tuning. Urmărește un exemplar cu 1.100 de cai putere împotriva unei motociclete de MotoGP. Care crezi că trece primul linia de sosire?
Vineri, 05 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță "old school" între BMW M5 E39 și Nissan Skyline GT-R R34

BMW M5 E39 și Nissan Skyline GT-R R34 sunt două dintre cele mai emblematice modele de performanță din industria auto. Chiar dacă au o vârstă, cele două demonstrează că nu și-au pierdut pofta de distracție. Cine trece primul linia de sosire în această curs
Miercuri, 03 August 2022 | TV: Comparative

VIDEO: Duel 100% britanic: Aston Martin DBX707 vs Bentley Flying Spur

Cel mai puternic SUV de lux din lume, Aston Martin DBX707, întâlnește nava amiral de la Bentley, Flying Spur, într-un duel 100% britanic. Cine trece primul linia de sosire?
Marti, 02 August 2022 | TV: Crash-teste

VIDEO: Cum se descurcă electricul BMW i4 la testul elanului

Află cum se descurcă electricul BMW i4 la testul elanului. Cei de la km.77 notează o supravirare, dar și că au fost nevoiți să încetinească la 73 km/h pentru ca mașina să se încadreze fără probleme pe traseu.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru