Stiri Video

Luni, 31 August 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa C, spionat pe Nurburgring: modelul de clasă medie ar urma să fie lansat până la finalul anului

Unul dintre prototipurile viitoarei generații Mercedes-Benz Clasa C a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să fie prezentat până la finalul anului curent.
Vineri, 28 August 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipurile viitorului Porsche 911 GT3, surprinse pe Nurburgring: versiunea de serie va folosi în continuare motorul de 4.0 litri

Porsche continuă testele cu viitorul 911 GT3, iar prototipurile modelului german au fost spionate în timpul sesiunilor de pe Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi echipat cu o versiune îmbunătățită a motorului de 4.0 litri aspirat natural.
Marti, 25 August 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Land Rover pregătește un Defender de performanță: modelul a fost surprins în timpul testelor de pe Nurburgring

Land Rover pregătește o versiune de performanță pentru Defender, iar un prototip a fost surprins pe Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi echipat cu un motor V8. Vocile menționează că britanicii ar putea folosi unitatea de 4.4 litri din gama BMW.
Luni, 24 August 2020 | TV: Comparative

VIDEO: Sfert de milă între noul Aston Martin DBX și Lamborghini Urus

Cei de la Lovecars au adus pe circuit un Aston Martin DBX și un Lamborghini Urus pentru o întrecere pe sfertul de milă. Ambele SUV-uri sunt echipate cu motoare V8 de 4.0 litri, însă în cazul modelului italian, propulsorul este mai generos cu 100 CP.
Luni, 03 August 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 GTS, spionat pe Nurburgring: noua versiune ar urma să ofere cel puțin 480 CP

Prototipul viitorului Porsche 911 GTS a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Noua versiune va umple golul dintre actualele Carrera S și 911 Turbo, iar conform surselor, motorul de 3.0 litri ar urma să dezvolte cel puțin 480 CP.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | TV: Teste

VIDEO: Cum se conduce pick-up-ul electric Rivian R1T în off-road și pe șosea

Rivian a publicat un clip în care oferă detalii despre modul în care se va conduce pick-up-ul electric R1T în off-road și pe șosea. Livrările modelului vor începe în a doua parte a anului viitor.
Luni, 27 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Range Rover, spionat pe Nurburgring: modelul ar urma să debuteze în 2021

Britanicii pregătesc o nouă generație Range Rover, iar unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi lansat în 2021 și va avea la bază platforma MLA (Modular Longitudinal Architecture).
Vineri, 24 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa C, spionată în timpul testelor: modelul ar urma să debuteze până la finalul anului

Mercedes continuă testele pentru dezvoltarea viitorului Clasa C. Câteva prototipuri au fost surprinse în timpul unei sesiuni care a avut loc pe drumurile publice din Germania. Noul model de clasă medie ar urma să fie prezentat până la finalul acestui an.
Joi, 23 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Hyundai i20 N, suprins din nou pe Nurburgring: Hot Hatch-ul de clasă mică ar urma să dezvolte cel puțin 200 CP

Hyundai i20 N va fi lansat în cursul anului curent, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat recent în timpul unei sesiuni care s-a desfășurat pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, Hot Hatch-ul ar urma să dezvolte cel puțin 200 CP
Marti, 21 Iulie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Exercițiu de limbă: cum se pronunță numele mărcilor auto în chineză

Mărcile auto ale lumii au grafie și pronunție diferite în limba chineză față de ce știm cu toții. Dacă aveai de gând să înveți limba chineză, acest clip poate fi un punct bun de plecare.
Marti, 14 Iulie 2020 | TV: Tehnic

VIDEO: Din culisele Porsche: cum se fabrică modelul electric Taycan

WELT Documentary a publicat un material video despre modul în care se produce Porsche Taycan Turbo S, cea mai puternică versiune de până acum a modelului electric dezvoltat de constructorul din Stuttgart.
Luni, 13 Iulie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser cu viitorul Nissan Ariya: SUV-ul electric va fi prezentat în 15 iulie

Nissan continuă campania de promovare dedicată viiitorului SUV electric Ariya. În cel mai recent teaser, japonezii oferă câteva detalii de caroserie pregătite pentru versiunea de serie. Prezentarea lui Nissan Ariya va avea loc în 15 iulie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 12 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S, spionat pe Nurburgring: modelul va fi echipat în continuare cu motorul V12

Unul dintre prototipurile viitoruluI Mercedes-Maybach Clasa S a fost surprins în timpul testelor de la Nurbugring. Conform oficialilor Mercedes, motorul V12 de 6.0 litri va fi păstrat în gamă și va putea fi comandat și în versiune cu tracțiune integrală.
Vineri, 10 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M4 Coupe, spionat pe Nurburgring: coupe-ul de performanță va avea versiune cu 510 CP și tracțiune integrală

Prototipul viitorului BMW M4 a fost spionat pe circuitul de la Nurburgring. Coupe-ul de performanță va avea versiune cu roți motrice spate și cutie manuală, dar și o variantă cu tracțiune integrală și transmisie automată. Versiunea de top va avea 510 CP.
Joi, 09 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQB, spionat pe Nurburgring: SUV-ul electric va fi prezentat în 2021

Mercedes-Benz testează prototipul viitorului EQB pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV electric pregătit de constructorul german ar urma să debuteze în 2021. Bateria de 60 kWh ar urma să ofere o autonomie de până la 500 de kilometri.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Jaguar F-Pace SVR facelift, surprins pe Nurbugring: SUV-ul de performanță va fi prezentat în 2021

Jaguar va lansa F-Pace facelift în scurt timp. Din 2021, SUV-ul va avea și versiune de performanță SVR, iar unul dintre prototipurile acestei variante au fost surprinse pe Nurburgring. Conform surselor, modelul va miza pe același V8 de 5.0 litri.
Marti, 07 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Hyundai i30 N facelift, surprins pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va putea fi comandat și cu o transmisie automată

Hyundai pregătește o versiune îmbunătățită a lui i30 N. Modelul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, iar conform rapoartelor, i30 N facelift va fi disponibil și cu o transmisie automată cu opt trepte. Motorul de 2.0 litri rămâne în gamă.
Vineri, 03 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Audi RS3 Sportback, spionat pe Nurburgring: prezentarea va avea loc în lunile următoare

Audi continuă testele la Nurburgring cu viitorul RS3 Sportback. Conform unui raport recent, Hot Hatch-ul va fi prezentat în următoarele luni și va fi echipat cu o versiune de 415 CP a motorului de 2.5 litri. Versiunea Performance ar urma să ofere 450 CP.
Joi, 02 Iulie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mini John Cooper Works facelift, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul ar putea debuta până la finalul anului

Mini pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actualul Mini Hatch. Versiunea de performanță John Cooper Works facelift a fost surprinsă pe circuitul de la Nurburgring, iar conform surselor, Hot Hatch-ul va fi echipat cu același motor de 2.0 litri cu 231
Marti, 30 Iunie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Primul clip filmat din interiorul lui Lamborghini SCV12: tur rapid pe circuitul de la Imola

În urmă cu câteva zile, Lamborghini a publicat primele imagini camuflate cu noul hypercar SCV12. Acum, italienii vin cu primul clip on-board realizat pe circuitul de la Imola. Modelul va oferi cel puțin 830 CP dezvoltați de un V12 aspirat natural.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru