Stiri Video

Duminica, 14 Iunie 2020 | TV: Comparative

VIDEO: Duel între sportive cu ADN diferit: Mercedes-AMG A45 S versus BMW M8 Competition

Sunt din segmente complet diferite, dar se adresează celor care vor sportivitate. Cum se termină un duel în linie dreaptă între Mercedes-AMG A45 și BMW M8 Competition?
Duminica, 14 Iunie 2020 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum funcționează o transmisie CVT: explicație cu ajutorul pieselor Lego

Transmisiile CVT sunt una dintre cele mai răspândite soluții pe care le abordează constructorii japonezi când vine vorba de cutii automate. Acest clip ne explică cu ajutorul pieselor Lego cum funcționează un CVT.
Sambata, 13 Iunie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea unui McLaren special: F1 GTR Longtail

McLaren F1 GTR Longtail este o mașină produsă în doar 10 exemplare. Povestea primului exemplar din serie, disponibil la vânzare pentru 15 milioane de dolari, este aici.
Vineri, 12 Iunie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului model electric Mercedes-Benz EQS, spionat în timpul testelor

Mercedes va lansa EQS în 2021, iar recent, unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni care a avut loc pe drumurile publice. Conform rapoartelor, EQS va avea două motoare electrice și autonomie de până la 700 de kilometri.
Vineri, 12 Iunie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer pentru Gran Turismo 7: noul joc, anunțat în timpul prezentării pentru PlayStation 5

Sony a publicat un trailer pentru jocul Gran Turismo 7 în timpul prezentării oficiale pentru noua consolă PlayStation 5, fără să ofere detalii concrete cu privire la lansare.
Joi, 11 Iunie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu prototipul viitorului BMW M3: sedanul de performanță a fost spionat pe Nurburgring

BMW continuă testele cu prototipurile viitorului M3. Conform declarațiilor făcute de CEO-ul diviziei M, noul sedan de performanță va fi prezentat în septembrie. Viitorul M3 va fi disponibil în mai multe versiuni, cea mai potentă urmând să ofere 510 CP.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 4 Cabrio, surprins pe Nurburgring: modelul cu plafon soft-top ar putea fi prezentat în luna iunie

Prototipul viitorului BMW Seria 4 Cabrio a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul va prelua elementele estetice și de interior pe care le-am văzut deja pe noul Seria 4 Coupe și va plusa cu un plafon soft-top.
Luni, 08 Iunie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Hyundai i30 N facelift, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi disponibil și cu o transmisie automată

Viitorul Hyundai i30 N facelift a fost surprins în timpul testelor pe Nurburgring. Hot Hatch-ul va primi atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Motorizarea de 2.0 litri va fi disponibilă și cu o cutie automată cu opt trepte.
Duminica, 07 Iunie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Trailer pentru ediția specială a jocului F1 2020 cu monoposturile pilotate de Schumacher

Codemasters a publicat primul trailer pentru ediția specială a jocului F1 2020, care va include patru dintre monoposturile cu care Michael Schumacher a concurat în Formula 1.
Sambata, 06 Iunie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Designerul primului BMW X5 povestește cum a luat naștere SUV-ul german

Frank Stephenson, designerul primei generații BMW X5, povestește cum a luat naștere SUV-ul german într-un interval de numai 6 săptămâni de la concepție la produsul final.
Vineri, 05 Iunie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: În spatele cortinei: cum se fabrică hypercar-ul Bugatti Chiron

WELT Documentary a publicat un material video despre modul în care se produce hypercar-ul Bugatti Chiron. Documentarul a fost filmat atât la uzina din Molsheim, cât și în fabrica din Salzgitter, Germania, unde este produs motorul W16 de 8.0 litri.
Joi, 04 Iunie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarele Mercedes-Benz EQE și EQS, spionate în timpul testelor: cele două modele electrice vor fi lansate până la finalul anului 2022

Prototipurile viitoarelor modele electrice Mercedes EQE și EQS au fost surprinse în timpul unor teste în Germania. Noul EQS va fi prezentat în 2021 și ar urma să aibă o autonomie de până la 700 de kilometri, în timp ce EQE va fi lansat în 2022.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Mai 2020 | TV: Teste

VIDEO: Pick-up-ul electric Tesla Cybertruck, testat de Elon Musk și Jay Leno

Elon Musk l-a invitat pe Jay Leno, gazda emisiunii despr mașini "Jay Leno's Garage", să testeze viitorul pick-up electric Țesl Cybertruck, care va fi disponibil începând de la sfârșitul acestui an.
Vineri, 29 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată pe Nurburgring: vârful de gamă debutează în a doua parte a anului

Unul dintre prototipurile noii generații Mercedes-Benz Clasa S a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul constructorului german va fi prezentat în a doua parte a anului. Varianta electrică EQS este programată pentru debu
Miercuri, 27 Mai 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser nou cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul va avea versiune electrică și va fi prezentat în acest an

Opel a publicat un nou teaser video cu viitorul Mokka, însă și de această dată producătorul german a ales să ofere doar cadre cu un prototip complet camuflat. Noul SUV va fi prezentat în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.
Luni, 25 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Maybach Clasa S, surprins pe Nurburgring: modelul ar urma să fie disponibil în continuare cu motorul V12

Prototipul viitorului Mercedes-Maybach Clasa S a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar putea fi prezentat spre finalul acestui an, iar voci apropiate companiei spun că nemții vor oferi în continuare motorul V12 de 6.0 litri.
Duminica, 24 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Imagini noi cu prototipul viitorului Kia Stinger facelift: modelul ar urma să fie prezentat în luna iulie

Prototipul viitorului Kia Stinger facelift a fost surprins încă o dată pe circuitul de la Nurburgring. Asiaticii pregătesc mici modificări estetice și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Versiunea de top GT ar urma să ofere 385 CP (+15 CP).
Duminica, 24 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu prototipul viitorului Mercedes-Benz EQS: modelul electric ar putea fi lansat până la finalul anului

Prototipul viitorului Mercedes-Benz EQS a fost surprins din nou în timpul unor teste care au avut loc pe drumurile publice din Germania. Modelul pregătit de nemți ar urma să aibă două motoare electrice și o autonomie de până la 700 de kilometri.
Sambata, 23 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring

Hyundai va lansa noul i20 N în cursul acestui an, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins recent pe circuitul de la Nurburgring. Hot Hatch-ul ar urma să fie echipat cu motorul pe benzină de 1.6 litri și va oferi cel puțin 200 CP.
Joi, 21 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 5 facelift, surprins pe Nurburgring: modelul de clasă mare va fi prezentat în 27 mai

BMW testează prototipul viitorului Seria 5 facelift pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului bavarez va fi prezentat în 27 mai în cadrul unei conferințe online. Tot atunci, nemții vor lansa și Seria 6 Gran Turismo facelift.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru