Stiri Video

Marti, 19 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Golf R, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi lansat în cursul acestui an

Volkswagen pregătește o nouă generație Golf R, iar unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform zvonurilor, modelul va fi lansat în cursul anului și va fi echipat cu motorul de 2.0 litri TSI în versiune de 330 CP.
Luni, 18 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Arteon R, spionat pe Nurburgring: modelul constructorului german ar urma să ofere 330 CP

Volkswagen pregătește o versiune de performanță R pentru Arteon, iar unul dintre prototipuri a fost surprins pe Nurburgring. Arteon R va fi lansat până la finalul anului și, conform surselor, va miza pe motorul pe de 2.0 litri TSI în versiune de 330 CP.
Joi, 14 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen Golf GTI TCR, spionat pe Nurburgring: mici modificări de design și motor pe benzină de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Golf GTI TCR a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, motorul de 2.0 litri TSI va livra 300 CP și 400 Nm, iar resursele vor fi gestionate exclusiv de o transmisie DSG cu șapte trepte.
Miercuri, 13 Mai 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentare în detaliu: noua versiune Skoda Kamiq Scoutline

Skoda a publicat un clip de prezentare dedicat noii versiuni Kamiq Scoutline. Nivelul de echipare propune elemente noi pentru caroserie, scaune îmbrăcate într-un material special, și va fi disponibil atât cu motorizări diesel, cât și cu unități pe benzină
Luni, 11 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa S, surprins pe Nurburgring: lansarea vârfului de gamă va avea loc în acest an

Mercedes continuă teste cu viitorul Clasa S. De această dată, unul dintre prototipuri a fost surprins în timpul unor teste pe Nurburgring. Viitorul Clasa S va fi prezentat în acest an și propune atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la interior.
Duminica, 10 Mai 2020 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris despre Taycan: "Cel mai confortabil Porsche din istorie"

Chris Harris testează modelul electric Porsche Taycan Turbo S într-un material dedicat BBC Top Gear. Concluziile sale sunt cel puțin interesante.
Joi, 07 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului BMW M3, spionat din nou pe Nurburgring: sedanul de performanță va fi prezentat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului BMW M3 a fost surprins din nou pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță va fi prezentat până la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Joi, 07 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu viitorul Mercedes-Benz EQE: sedanul electric va fi lansat până în 2022

Viitorul Mercedes EQE a fost surprins în timpul unor teste. Sedanul electric de clasă mare urmează să fie lansat până în 2022 și va fi disponibil într-o configurație cu două motoare electrice. Autonomia ar urma să ajungă până la 600 de kilometri.
Miercuri, 06 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M4, surprins pe Nurburgring: coupe-ul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Prototipul viitorului BMW M4 a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring. Conform surselor, versiunea de performanță va fi lansată spre finalul anului, iar motorul de 3.0 litri pregătit de nemți va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Marti, 05 Mai 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu viitorul SUV electric Mercedes-Benz EQA: modelul va fi prezentat în acest an

Viitorul Mercedes-Benz EQA a fost spionat în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice. SUV-ul electric va fi prezentat în acest an și va avea la bază conceptul expus în 2017. Acesta din urmă avea două motoare electrice capabile să ofere 272 CP.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio facelift, surprins în timpul testelor: modelul va fi lansat în cursul anului

Sedanul Mercedes Clasa E facelift a fost prezentat în luna martie. Acum, prototipul viitorului Clasa E Cabrio facelift a fost spionat în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice din Germania. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului.
Luni, 27 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Audi RS3 Sedan, spionat pe Nurburgring: modelul de performanță va fi echipat cu motorul de 2.5 litri cu cinci cilindri

Viitorul Audi RS3 Sedan a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, modelul urmând să fie prezentat până la finalul anului. Noul RS3 Sedan va fi echipat cu motorul de 2.5 litri, iar zvonurile sugerează și o versiune Performance cu până la 450 CP
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 26 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu prototipul viitorului Mercedes-AMG GT Black Series: modelul de performanță a fost surprins pe Nurburgring

Mercedes-AMG GT va primi o versiune extremă Black Series. Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins la Nurburgring, iar conform primelor informații, motorul V8 biturbo de 4.0 litri va oferi circa 700 CP. Lansarea este programată pentru acest an.
Sambata, 25 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz continuă pregătirile pentru lansarea noului Clasa C: unul dintre prototipuri, surprins în timpul testelor din Germania

Viitorul Mercedes Clasa C va fi lansat în toamnă, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni în Germania. Modelul va avea un design nou, un interior echipat cu sistemul MBUX și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQS, surprins în timpul testelor: modelul electric ar putea fi lansat la finalul anului

Prototipul viitorului Mercedes EQS a fost spionat în timpul testelor. Conform surselor, modelul va avea două motoare electrice și o baterie capabilă să ofere o autonomie de până la 700 de kilometri. O versiune AMG cu 600 CP ar putea fi lansată în 2022.
Duminica, 19 Aprilie 2020 | TV: Diverse

Video: Cum arată manualul de utilizare al hatchback-ului electric ID.3

Un client Volkswagen din Germania a intrat în posesia manualului de utilizare pentru hatchback-ul electric ID.3 și prezintă câteva dintre tehnologiile pe care le va avea noul model care va sosi pe piața în această vară.
Luni, 13 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Cadre noi cu prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa C: sedanul de clasă medie ar putea fi lansat în toamnă

Mercedes continuă testele cu viitorul Clasa C, iar unul dintre prototipuri a fost spionat în timpul unei sesiuni în Germania. Modelul ar putea fi lansat în toamnă și va fi echipat sistemul MBUX și cu tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Luni, 13 Aprilie 2020 | TV: Istorice

VIDEO: Un tur de 30 de minute într-un garaj cu peste 300 de mașini clasice: colecția a fost începută în anii '70

O colecție cu peste 300 de automobile clasice a fost ascunsă de ochii curioșilor. Proprietarul din SUA a început colecția în anii '70, iar acum le-a permis specialiștilor de la Ammo să realizeze un clip cu o parte dintre vehiculele pe care le deține.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Câteva cadre noi cu prototipurile viitorului Mercedes-Benz Clasa S: modelul va fi echipat cu sisteme autonome de conducere de nivel 3

Mercedes continuă testele cu prototipurile noii generații Clasa S. Modelul va fi prezentat anul acesta și va miza pe modificări estetice, motorizări îmbunătățite, versiuni hibrid și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Marti, 07 Aprilie 2020 | TV: Filme Spion

Viitoarele Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift, spionate în timpul testelor: modelele vor fi lansate în cursul anului

Prototipurile viitoarelor Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Clasa E Cabrio facelift au fost surprinse în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice din Germania. Conform surselor, prezentarea celor două versiuni va avea loc în cursul anului curent.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru