Stiri Video

Luni, 16 Martie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Carrera GTS, spionat pe Nurburgring: versiunea ar putea fi lansată în prima jumătate a anului

Actuala generație Porsche 911 va avea și o versiune Carrera GTS. Modelul a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, iar conform surselor, acesta va oferi aproximativ 480 CP. Aceleași voci spun că lansarea va avea loc în prima jumătate a anului.
Sambata, 14 Martie 2020 | TV: Teste

VIDEO: Mercedes-Benz EQA, spionat în timpul testelor: SUV-ul electric va fi prezentat în acest an

SUV-ul electric Mercedes-Benz EQA a fost spionat în trafic în timpul unor teste sub camuflaj. Noul model va fi prezentat până la sfârșitul acestui an.
Vineri, 13 Martie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S, spionat în timpul testelor: noua generație ar putea oferi în continuare motorizarea V12 de 6.0 litri

Noul Mercedes-Maybach Clasa S a fost surprinsăîn timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice. Nemții pregătesc atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Conform surselor, modelul ar urma să ofere în continuare o motorizare V12.
Marti, 10 Martie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorul Mercedes-Benz EQS, spionat la interior: nemții introduc un ecran pentru controlul sistemului de climatizare

Prototipul viitorului model electric Mercedes-Benz EQS a fost surprins în timpul unor teste. Interiorul este echipat cu trei ecrane, unul dintre acestea fiind destinat sistemului de climatizare. Versiunea de seria ar urma să debuteze în 2021.
Luni, 09 Martie 2020 | TV: Reclame

VIDEO: Reuniune de familie: prima generație Volkswagen Golf GTI "joacă" în spotul pentru promovarea noului Golf 8 GTI

Noua generație Volkswagen Golf GTI a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni. Acum, producătorul german a publicat primul spot de promovare al Hot Hatch-ului compact. În clipul pregătit de nemți "joacă" și un exemplar al primei generații Golf GTI.
Duminica, 01 Martie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Pagani a pregătit un scurt documentar despre cum a luat naștere hypercar-ul Huayra Roadster BC

Pagani a publicat un scurt documentar referitor la Huayra Roadster BC. Modelul a fost prezentat în toamna anului trecut și este echipat cu un motor V12 care dezvoltă 800 CP și 1.050 Nm. Producția lui Huayra Roadster BC este limitată la 40 de unități.
Sambata, 29 Februarie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Cupra a publicat un scurt clip video cu prototipul viitorului Formentor: SUV-ul plug-in hybrid va avea 245 CP

Cupra a publicat un clip cu prototipul de teste al viitorului Formentor filmat în timpul unei sesiuni desfășurate pe circuitul Castelloli, Spania. Piloții Mattias Ekstrom și Jordi Gene sunt cei care au testat abilitățile SUV-ului plug-in hybrid cu 245 CP.
Marti, 18 Februarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E T-Modell facelift, spionat pe drumurile publice: modelul germanilor debutează în cursul anului

În urmă cu câteva zile, Mercedes a testat Clasa E Coupe facelift pe drumurile publice. Acum, nemții au organizat o nouă sesiune cu versiunile sedan și break. Modelul de clasă mare va fi prezentat în cursul anului și va primi motorizări mild-hybrid și PHEV
Luni, 17 Februarie 2020 | Video | 3 comentarii

Video. Viitorul Audi Q2 facelift, spionat în timpul testelor: SUV-ul producătorului german va avea motorizări mild-hybrid

Audi Q2 facelift va fi prezentat în cursul acestui an, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni. Nemții pregătesc atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Vineri, 14 Februarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Benz EQA, surprins în timpul testelor: SUV-ul electric debutează în cursul anului

Mercedes-Benz va lansa anul acesta noul EQA, SUV-ul electric urmând să mizeze pe platforma actualului GLA. Acum, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni desfășurate pe drumurile publice.
Joi, 13 Februarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa E Coupe facelift, spionat în timpul testelor: debutul comercial va avea loc în această vară

Mercedes pregătește un pachet generos de modificări pentru Clasa E. Modelul va fi lansat în scurt timp, iar unul dintre prototipurile versiunii Clasa E Coupe facelift a fost surpins în timpul testelor. Nemții pregătesc noi motorizări mild-hybrid și PHEV.
Marti, 11 Februarie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser cu noul hypercar pentru circuit dezvoltat de Lamborghini: motor V12 aspirat natural cu 830 CP

Divizia Squadra Corse pregătește un hypercar dedicat circuitului. Acesta va fi echipat cu motorul V12 de 6.5 litri disponibil în acest moment pe Lamborghni Aventador. Noul model va oferi 830 de cai putere și va fi produs într-un număr limitat de unități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Februarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului model electric Mercedes-Benz EQS, spionat în timpul testelor

Prototipul viitorului model electric Mercedes-Benz EQS a fost surprins în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice. Conform surselor, modelul va avea două motoare electrice și o baterie capabilă să ofere o autonomie de până la 700 de kilometri.
Joi, 06 Februarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Două prototipuri de teste ale viitorului Mercedes-Benz Clasa S, surprinse în trafic: modelul va fi prezentat în cursul anului

Viitorul Mercedes Clasa S a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe drumurile publice. Vârful de gamă al nemților va fi prezentat în acest an și va integra mici modificări estetice, tehnologii de conducere autonomă de nivel 3 și motorizări hibrid.
Luni, 03 Februarie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al filmului Fast and Furious 9: pelicula ajunge pe marile ecrane în 22 mai

Studioul american Universal a publicat primul trailel al peliculei F9 (Fast and Furious 9). Clipul dezvăluie câteva scene de acțiune și, bineînțeles, actorii principali. Conform Universal, filmul va ajunge pe marile ecrane în 22 mai.
Duminica, 02 Februarie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Tiff Needell, fostul prezentator al show-ului Fifth Gear, față în față cu toate generațiile BMW M5

Britanicul Tiff Needell are ocazia să conducă toate generațiile BMW M5. Fostul prezentator al emisiunii Fifth Gear scoate în evidență plusurile și minusurile fiecărei versiuni. Prima generație M5 a debutat în 1984.
Sambata, 01 Februarie 2020 | TV: Comparative

VIDEO: 12 modele de performanță se întrec pe sfertul de milă: McLaren Senna față în față cu Jaguar XE SV Project 8 și Aston Martin DBS Superleggera

Motor Trend a organizat o întrecere pe sfertul de milă între Toyota Supra, McLaren Senna, Mustang Shelby GT350, 911 Carrera S, Jaguar XE SV Project 8, AMG GT 63, BMW M850i, Continental GT, M2 Competition, DBS Superleggera, Urus și Challenger Hellcat.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | TV: Tehnic

VIDEO: În spatele cortinei: cum se fabrică supercar-ul plug-in hybrid Ferrari SF90 Stradale

SF90 Stradale este primul PHEV dezvoltat de Ferrari. Echipat cu un motor V8 și trei motoare electrice, modelul oferă 1.000 CP și o autonomie electrică de până la 25 de kilometri. Acum, italienii ne oferă imagini cu supercar-ul pe linia de asamblare.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Video

Teaser video de la Maserati: italienii au publicat "sunetul viitoarelor modele electrice"

Maserati a publicat un teaser video cu "sunetul viitoarelor modele electrice". Sistemul electric de propulsie a fost dezvoltat 100% de inginerii din Modena și va fi testat în perioada următoare.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa E facelift, surprins în timpul testelor: modelul german va avea versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid

Mercedes a publicat imagini cu viitorul Clasa E facelift acoperit complet în camuflaj. Acum, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în trafic. Viitorul model de clasă mare va debuta în scurt timp și va avea motorizări mild-hybrid și PHEV.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru