Stiri Video

Joi, 21 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Turbo, spionat în trafic: versiunea ar urma să debuteze în cursul anului curent

Noul Porsche 911 a fost expus în urmă cu câteva luni, dar pentru moment, sportivul este disponibil doar în variantele Carrera S și Carrera 4S. Varianta 911 Turbo a fost surprinsă în timpul testelor, aceasta urmând să fie lansată până la finalul anului.
Miercuri, 20 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în timpul testelor: modelul va fi lansat în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în cursul acestui an, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020. Nemții pregătesc un design modificat, motorizări îmbunătățite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Marti, 19 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorul SUV electric BMW iNext, suprins în timpul testelor: versiunea de serie debutează în 2021

BMW a efectuat o sesiune de teste în Suedia la Cercul Polar cu prototipul viitorului SUV electric și autonom iNext. Conform informațiilor oficiale, versiunea de serie va fi lansată în 2021, iar producția va fi asigurată de uzina din Dingolfing.
Marti, 19 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Land Rover Defender, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul britanicilor va fi prezentat în cursul acestui an

Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent. În prezent, britanicii desfășoară o serie de teste în condiții de iarnă. Noul model va miza pe designul tradițional, dar va integra o mulțime de tehnologii moderne la interior.
Luni, 18 Martie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: noul AMG A35 față în față cu BMW M140i, VW Golf R, Audi S3 și Ford Focus RS

Noul Mercedes-AMG A35, BMW M140i, Volkswagen Golf R, Audi S3 și Ford Focus RS sunt modelele care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele cinci Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Vineri, 15 Martie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: BMW demarează campania de marketing a noului Seria 3: spotul se adresează tinerilor și promovează plăcerea de a conduce

BMW a publicat primul spot dedicat promovării noului Seria 3. Clipul a fost filmat în Los Angeles pe ritmurile piesei Nevermind a lui Dennis Lloyd. Spotul promovează plăcerea de a conduce și scoate în evidență și noile tehnologii ale lui Seria 3.
Joi, 14 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: modelul german debutează în cursul acestui an

BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model a fost surprins în timpul testelor de iarnă, iar conform unor surse apropiate companiei, prezentarea oficială va avea loc în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Marti, 12 Martie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru Lynk&Co Cyan 03 Concept: prototipul de 582 CP va avea și o versiune de serie

Lynk&Co a publicat primul clip cu Cyan 03 Concept. Prototipul are 582 CP și este dezvoltat în paralel cu modelul de circuit destinat competiției WTCR. În perioada următoare, chinezii promit lansarea versiunii de serie a lui Cyan 03 Concept.
Luni, 04 Martie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: BMW Seria 8 Coupe, în plimbare prin Veneția

BMW își promovează noul Seria 8 într-un spot în care coupe-ul este prezentat într-un context inedit: străzile atipice din Veneția.
Duminica, 03 Martie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLS, surprins în timpul testelor: cel mai mare SUV din gama constructorului german va fi prezentat în a doua jumătate a anului

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLS a fost surprinsă în timpul testelor. În cadrul clipului apar și o serie de imagini cu interiorul celui mai mare SUV din gama constructorului german. Noul GLS va fi prezentat în a doua parte a anului curent.
Sambata, 02 Martie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser cu viitorul Audi Q4 e-tron: conceptul electric va fi expus la Geneva

Audi a publicat primul teaser video cu viitorul Q4 e-tron. Conceptul electric are la bază arhitectura MEB a grupului Volkswagen și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 28 Februarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Porsche Cayenne Coupe, spionat în timpul testelor: SUV-ul german va fi lansat în cursul anului curent

Viitorul Porsche Cayenne Coupe a fost surprins în timpul testelor desfășurate în SUA. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi expus în cursul anului curent, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Februarie 2019 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum să faci drifturi cu Lamborghini Huracan Evo

Lamborghini explică modul în care sistemul Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics (LVDI) contribuie la realizarea unor drifturi cu noul Huracan Evo.
Sambata, 23 Februarie 2019 | TV: Teste

VIDEO: Duel pe circuit: Top Gear pune la încercare BMW M5 și Mercedes-AMG E63 S

Prezentatorii emisiunii auto Top Gear de la BBC au ieșit pe circuit cu BMW M5 și Mercedes-AMG E63 S pentru a vedea care dintre cele două modele obține performanțe mai bune.
Marti, 19 Februarie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Anvelopele lui Porsche 919 Hybrid, prototipul care a câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans în 2017, au ajuns discuri de vinil

Porsche a pregătit 200 de discuri de vinil fabricate din anvelopele cu care a fost echipat prototipul 919 Hybrid în cursa de la Le Mans din 2017. Pe fiecare disc au fost înregistrate 24 de minute care spun povestea Porsche în celebra cursă de anduranță.
Luni, 18 Februarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: BMW a demarat campania de promovare a noului X7: nemții au publicat prima reclamă

BMW a publicat primul spot video dedicat noului X7. Cel mai mare SUV din gama constructorului german poate fi comandat și în România, prețul de pornire fiind de 83.000 de euro.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: Seat a demarat campania de promovare a noului Tarraco: spaniolii au publicat prima reclamă

Seat a publicat primul spot video dedicat noului Tarraco. SUV-ul cu 7 locuri poate fi comandat și în România, prețul de pornire anunțat de spanioli fiind de 26.800 de euro.
Marti, 12 Februarie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer pentru viitorul sezon Top Gear: emisiunea debutează în 17 februarie

BBC a publicat primul trailer care anunță debutul sezonului cu numărul 26 al emisiunii Top Gear. Primul episod va fi difuzat în 17 februarie. Și anul acesta, Matt LeBlanc, Rory Reid și Chris Harris vor fi gazdele show-ului britanic de televiziune.
Marti, 12 Februarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: Toyota ia peste picior mașinile electrice și clasicele care au făcut istorie într-un spot dedicat gamei hibride

Într-o epocă în care hibrizii plug-in și electricele prind elan, Toyota continuă să mizeze pe mașinile hibride clasice. Chiar și în spoturile publicitare.
Luni, 11 Februarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, surprins în timpul testelor: noua generație debutează în a doua jumătate a anului

Noua generație Mercedes-Benz CLA Shoointg Brake a fost surprinsă în timpul testelor. Conform planurilor constructorului german, modelul va fi lansat în a doua parte a anului curent.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru